Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Od premiery 16 sztuk chińskiej niszowej gierki w zakupach growych mniej więcej tyle co cały nakład halo wars 2 na Polskę ale tak klapy nie kupują gier na premierę tylko tasują się do gifów :dynia:

To powód do dumy 16sztuk pewnie z 90% tego co zostało kupione w pl przy o wiele wiekszej ilosci konsol w domach. Wygrałeś zaorałeś mnie XD Wy czytacie to co piszecie czy tak tylko klepiecie w klawierke i liczycie że ktos wam przytaknie?

Podałem ci przykład z forum bo pisałeś o forumowiczach nie o wszystkich posiadaczach ps4 w Polsce. Wygląda na to że sam nie czytasz swoich postów, nie wiesz o czym piszesz albo po prostu brakuje Ci argumentów.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No pisałem o forumowiczach a ty mi wyjechałeś z 16 sztukami halo wars na cała polske wiec o co ci chodzi.Czytaj co piszesz,dajesz porównanie z pupu to i ja robie to samo.

Opublikowano

Przyznam ze argument o 3 kupujących to inwalida jak na pchlim będą choć dwie sztuki. Z tym ograniem gier na Ps4 to sie sam zaorałem bo nijak tego udowodnić nie mogę,tak sie składa ze wiekszośc moich znajomych ma kombo Ps4 i pc wiec co miałem ograć to ograłem na pożyczonym sprzęcie. :reggie:  :trap:

nagłe pojawienie się emotek + zmiana narracji = na bank nie zaliczyłeś nawet jednego bossa w BB, czy dema Nioha.

a poważnie (choć powyższe w sumie tez było poważnie) argument za słabą sprzedażą jako wyznacznikiem jakości zawsze będzie dałnem. zostawmy go wyłacznie w sferze trollingu.

Opublikowano

Przyznam ze argument o 3 kupujących to inwalida jak na pchlim będą choć dwie sztuki. Z tym ograniem gier na Ps4 to sie sam zaorałem bo nijak tego udowodnić nie mogę,tak sie składa ze wiekszośc moich znajomych ma kombo Ps4 i pc wiec co miałem ograć to ograłem na pożyczonym sprzęcie. :reggie:  :trap:

nagłe pojawienie się emotek + zmiana narracji = na bank nie zaliczyłeś nawet jednego bossa w BB, czy dema Nioha.

a poważnie (choć powyższe w sumie tez było poważnie) argument za słabą sprzedażą jako wyznacznikiem jakości zawsze będzie dałnem. zostawmy go wyłacznie w sferze trollingu.

Jeszcze mi przepowiedz czy znajdę lepszą robote w 2017 proroku.Nie grałem w BB i demko Nioh bo zbyt mi jadą Dark soulsami ograłem GOW 3,U2,3, ze 2h U4 Tlou,Drivecub...chwilke max 1h w Ordera i Kilzona. A ze sprzedażą Niera to doyebka do klapków tak że ten.

Opublikowano

Stomwinds got canceled because we didn't have an advocate."

Znam takich dwoch co by sie do tej roboty nadalo ale sa raczej zajeci bronieniem innych tytulow.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A co jeśli wasza konsola podłączona do internetu, w czasie gdy w coś gracie, tak naprawde kopie dla kogoś Bitcoiny :?

g5oSuZV.jpg

Opublikowano

No gdzie te raporty finansowe Xboxa? Ciekaw jestem czy się mamona zgadza.

C3IEuBeXAAAQMb2.jpg

C3IF306W8AAdSNG.jpg

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Ciekawe jak oni to liczą? Czy jak przez przypadek odpalę apke Xbox to już jestem active user? Nie chce im dawać fałszywych nadziei :/

Opublikowano

xDDD

Opublikowano

Nie. Korzystający z Xbox Live (konta Gold+Silver).

Opublikowano

niesamowite wyniki 

Opublikowano

ms skasowal ekskluzywnego erpega od obsidianu na xbona?

ich sie powinno polewac kwasem garniturkow obrzydliwych, garde nimi, tfu tfu tfu

Opublikowano

Grę od twórców najlepszego trójwymiarowego Fallouta? Pewnie Obsidian nie dodał multiplayera.

MS powinno się je.bać ku.rwa. Aż sami proszą się by przejść do konkurencji. Może to jakiś długofalowy plan, którego nie rokzminiam, ale krótkoterminowo też nie rozkminiam xddd

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Nie mów tak, bo spencer usłyszy i odetnie Ci moc chmury.

Opublikowano

Chyba nie jest zadna tajemnica, ze ms wychodzi z konsol.

Opublikowano

55mln na 400mln Windows devices? Slabo.

Opublikowano

ms skasowal ekskluzywnego erpega od obsidianu na xbona?

ich sie powinno polewac kwasem garniturkow obrzydliwych, garde nimi, tfu tfu tfu

Skasowali grę obsidianu? Najwyraźniej jest to lepsze dla graczy...

Opublikowano

popcorn shootery dla relaksu, niohy dla sado masochistow - playstation 4 jest dla każdego

Opublikowano

Dron też coraz bardziej zaczyna się udzielać w tematach plejstejszonowych, (pipi)aniutki jakie podchody robi :dog:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.