Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No nie wydaje mi sie, pro nie ma w europie a napisy do każdego exa a nawet zrobienie dubbingu do pierwszej części uncharted to musieli trochę pracy zrobić. Nie wiem czemu tak jest z nioh ale zrobienie napisów do koreańskiej gry to trzeba szanować dany kraj no i Yakuza 0 na poleczkach też elegancko leży. Ja bym chętnie kupił nowke ps3 superslim ale nigdzie znalec w pl nie mogę:(

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

sony dalo za niska cene na prosiaka - zbyt wiele biedoty na niego stac stad i braki w sklepach

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Nie mam xboxa soul żeby coś mnie piekło :kaz: beka z botów

Opublikowano

Niby sony wygrywa w polsce a nioha nie ma nigdzie w sieciówce. Pro nie ma , nioha nie ma .... co to kurde wracamy do czasów ps2? ;)

Nawet w Sosnowcu z tira nie wylecialy wczesniejsze kopie :/

(pipi)e, na PSN cyfra jest taniej i musze 'tylko' o 200 zl zasilic konto, wiec o taka wersje sie pokusze, a w czytniku prawilnie zostanie Yasztos :banderas:

Opublikowano

Nie mam xboxa soul żeby coś mnie piekło :kaz: beka z botów

Masz playstation więc jest dużo gorzej.

przypominam pieczenie > dymanie   :kaz:

Opublikowano

a ty co niby masz jak nie playstation? 

Opublikowano

Każdy ma plejstejszon :fsg:

Opublikowano

4K | HDR | PS4 PRO | XBOX ONE S

Opublikowano

Ja jestem na trochę innych zasadach, mam ale nie wielbię tej konsoli, mam bo jestem graczem bo wypada mieć obie. 

Nie patrze ślepo i nie piszę jakie to SONY jest super, kupiłem PS4 PRO nie mam zwykłej konsoli więc mnie SONY nie dyma :P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jestem graczem gram na wszystkim we wszystko kocham zycie lubie pizze i jazde na koniu

pomyliles tematy

Opublikowano

tylko solsy

Opublikowano

no to sprzedaj sprzęt, w czym problem

Opublikowano

Solsy i fabuła w opisach broni. Jak można miec play station i xboxa naraz? To tak jakby ożenić sie z piękną modelką, a wieczorami byc ruchanym przez dozorce.

Opublikowano

poczekaj na e3, moze cos pokaza

Opublikowano

mnie SONY nie dyma :P

Przypomnij która to już kupiona plejka? 

Opublikowano

Solsy i fabuła w opisach broni. Jak można miec play station i xboxa naraz? To tak jakby ożenić sie z piękną modelką, a wieczorami byc ruchanym przez dozorce.

aż tak źle u ciebie ofi? :smutas:

Opublikowano

mnie SONY nie dyma :P

Przypomnij która to już kupiona plejka? 

Druga, pierwsza wytrzymała 40h w MGS V, który okazał się być fałszywym mesjaszem,  sprawdziłem na własnej skórze jak to wszystko się prezentuje po czym od razu sprzedałem, pozdrawiam

Edytowane przez Soul

Opublikowano

również pozdrawiam kolego 

Opublikowano

Co jest gorsze? Mieć konsolę bez gier czy podkonsolę na którą wychodzą fajne gierki, ale grasz jak podczłowiek w rozdzielczościach jak 720p albo rwącym framerate'cie?

TYLKO PS4 PRO

Opublikowano

Co jest gorsze? Mieć konsolę bez gier czy podkonsolę na którą wychodzą fajne gierki, ale grasz jak podczłowiek w rozdzielczościach jak 720p albo rwącym framerate'cie?

Spytaj się wezyrka, albo januszzeo, bo oni mają 2 w 1 :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.