Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ciezkie zycie klapa, 3 lata czekali na gierki i byli pod butem xbotow

teraz wyszly gierki ale xboty kupily prosiaki i dalej klapy maja najgorzej

co za zyciowe przegrywy

Śmiechłem zdrowo!

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No różnica między HD ready a 900p kolosalna, zwłaszcza na dużych tv.. Zresztą posiadacze taczera do tego są przyzwyczajeni, więc dla nich 900p, to już nowa generacja.

Opublikowano

jak to po co? dla plusików na forum oczywiście

4k mi do tego nie jest potrzebne, 21 cali z 4 metrów zdecydowanie wystarczy

Serio? :Coolface:

przy biurku jeszcze siedzisz? boże co za plebs :sir: co za zwierze, gorzej niż świnia w chlewie.

Opublikowano

Yebac graficzne dziffki od sony i od Xboxa.

xddd przez 3 lata była beka z 720p na xboksie i trawy w gta v, teraz nagle kiedy kaz pięknie wydymał posiadaczy "nadkonsoli" to "je,bać dziwki graficzne", od dzisiaj tylko gameplay co nie simonbgc?

po co w ogóle kupowałeś ps3 i ps4, wszystko fantastyczne gameployowo gry z ps2 już ograne, czy jesteś po prostu graficzną dziwką i gonisz za stadem?

Kto gardził to gardził, dla mnie faktycznie 900p i 1080p to różnica minimalna na moje oko ale 720p zalatuje poprzednią generacją i tu można beke pokręcić ale eksboty co dorwały lepszy sprzęt i przeskoczyły z bolca na bolec jak jakaś tania dzifffka i robią sobie palcówe bo wreszcie nie muszą na 900p siedzieć i w jednej grze zaznali zbawienia to jeszcze większa beka niż qb w 720p. Poczekamy do e3 i wtedy świadomy konsument podejmie decyzję a nie skoczy na bolca od sony bo raz będzie im dobrze przy 1080p. No i tv 4k aby wykorzystać moc kombajnu bo po co kupować ferrari na polskie drogi?

jaki ból dupy łodzkiej biedoty!

Opublikowano

Yebac graficzne dziffki od sony i od Xboxa.

xddd przez 3 lata była beka z 720p na xboksie i trawy w gta v, teraz nagle kiedy kaz pięknie wydymał posiadaczy "nadkonsoli" to "je,bać dziwki graficzne", od dzisiaj tylko gameplay co nie simonbgc?

po co w ogóle kupowałeś ps3 i ps4, wszystko fantastyczne gameployowo gry z ps2 już ograne, czy jesteś po prostu graficzną dziwką i gonisz za stadem?

Kto gardził to gardził, dla mnie faktycznie 900p i 1080p to różnica minimalna na moje oko ale 720p zalatuje poprzednią generacją i tu można beke pokręcić ale eksboty co dorwały lepszy sprzęt i przeskoczyły z bolca na bolec jak jakaś tania dzifffka i robią sobie palcówe bo wreszcie nie muszą na 900p siedzieć i w jednej grze zaznali zbawienia to jeszcze większa beka niż qb w 720p. Poczekamy do e3 i wtedy świadomy konsument podejmie decyzję a nie skoczy na bolca od sony bo raz będzie im dobrze przy 1080p. No i tv 4k aby wykorzystać moc kombajnu bo po co kupować ferrari na polskie drogi?

jaki ból dupy łodzkiej biedoty!

Właśnie o takich paniach lekkich obyczajów jak Ty mówie :yao: Lepiej siedziało się bolcu 900p u spencera czy 1080p u kaza :yao:  boże, zielone tałatajstwo jest tak niedouczone, że za pół roku będzie znowu z nich beka, że grają na starym sprzęcie co dławi się na widok scorpio tak jak było ps4 vs xone. Boty to stan umysłu i czy to xbox czy sony to nic tego nie zmieni :yao:

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Swoja droga zauwazyliscie ze na pudelku nioha nie ma znaczka "only on playstation"? Czyli jednak gra z nie wyjaśnionym do końca statusem exa, mozna przeniesc temat do multiplatform

Opublikowano

Wyjdzie na stema w przyszłym roku.

Edit: Na xboxa raczej nie, bo chyba nie ma sensu wydawać tej gry w 720p 30 FPS.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Ni-oh na Nintendo switch, masochizm w tramwaju brzmi dobrze.

Opublikowano

Ja tu specjalnie dla Nioha kupuje prosiaka, a Ci mi za tydzien powiedza ze na Steamie wyladuje...ale by bylo wpadka. No ale jeszcze jest Yakuza, Gravity Rush 2, Horizon Dałn, TLG i inne wiec zakup jak najbardziej poprawny.

Opublikowano

Na stemie w stałym 1080p a nie w dynamicznym jak w konsoli dla profesjonalistów. Ciekawe kiedy person 5 u Gabena.

Opublikowano

Nigdy, nie dla psa kiełbasa

Opublikowano

Nigdy, nie dla psa kiełbasa

Pieknie ta wypowiedz zgrała sie z Twoim avatarem :hi:

Opublikowano

Crash to też multiplatforma. Mam nadzieję, że na PS4 Syndrom Biedy będzie 1080p/60fps bo jak nie to też na stema kupić trzeba. :(

Opublikowano

Raczej ps4 i pro kontra eksboty których szambo wywalilo na wybrzeża ps4 i teraz zaczyna smierdziec w niebieskim królestwie.

Opublikowano

I Ty człowieku masz czelność napisać, które community jest gorsze, po czym sam zachowujesz się jak 100% parówka xD

Bo ktoś sobie kupił PS4 PRO, jak by to był klap to jeszcze jakoś byś to przełknął ale Xbot kupujący PRO dla Twojego łódzkiego zacofanego umysłu to rzecz nie do pojęcia i owocem tej ciemnoty jest post napisany przed chwilą.

Opublikowano

No nie ma to jak podjarka, że gry sprzed 4 lat chodzą o 14% lepiej. Zamiast cieszyć się, że tyle dobroci czeka do ogrania od Sony Interactive Entertainment do 2019 roku pańskiego. No ale jak przez te 4 lata grało się w rozmazane, klatkujące (pipi) to musi być szok.

Opublikowano

juz juz mazzeo, wszystko bedzie dobrze, stado kiedys cie zaakceptuje.

Opublikowano

Jezli taki BF4 nie gubi nawet jednego fpsa, a w Rainbow Six z 25 fpsow w Terrohunt robi sie 70, to nijak ma sie do tego Twoje 14%.

Opublikowano

Raczej ps4 i pro kontra eksboty których szambo wywalilo na wybrzeża ps4 i teraz zaczyna smierdziec w niebieskim królestwie.

Boty to teraz jak uchodźcy z trzeciego świata którzy wreszcie dotarli na ziemie obiecaną i zauważyli że przez te wszystkie lata pod butem microsoftowego szariatu jednak nie było tak najlepiej. Musimy im dać trochę czasu, może się ucywilizują.

Opublikowano

I Ty człowieku masz czelność napisać, które community jest gorsze, po czym sam zachowujesz się jak 100% parówka xD

Bo ktoś sobie kupił PS4 PRO, jak by to był klap to jeszcze jakoś byś to przełknął ale Xbot kupujący PRO dla Twojego łódzkiego zacofanego umysłu to rzecz nie do pojęcia i owocem tej ciemnoty jest post napisany przed chwilą.

Jeżeli ktoś jak Ty całe dni tutaj plujesz na sony a potem z wywieszonym jeziorem biegniesz po pro to zwykła hipokryzja. Jakim trzeba być debilem aby grać na czymś co się mówi że jest (pipi)owe? Xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.