Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że niebiescy nawet artworka od screena nie potrafią odróżnić :p

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 678,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Raczej ps4 i pro kontra eksboty których szambo wywalilo na wybrzeża ps4 i teraz zaczyna smierdziec w niebieskim królestwie.

biedaki  z plejstejszyn amateur jak się nawzajem przekonują o jakimś "królestwie" xD

Sytuacja w obozie klaperskim wygląda tak:

T6ZA6qs.jpg

w grodzie wyższym przebywają posiadacze Sony Playstation 4 Pro, obcując przy tym z wysokiej jakości multiplatformami i 60 fpsami, 

Natomiast warstwa niższa ogrodzona murem wstydu z biedacką wersją konsoli zmuszona jest grać w 720p xD 

Asax, Twoja mapa jest dobra, ale niedokładna. Zapomniałeś o środkowej podrasie, za to chyba najbardziej pokrzywdzonej, a mianowicie PS4 Chudy Służący Edyszyn. Tylko mam problem gdzie ich umieścić, czy na podzamczu z otwartymi latrynami i rynsztokami płynącymi rzeką wzdłuż brukowanych ulic, czy w kazamatach lub innych lochach, czy wreszcie poza murami (zamiana miejscami z bieda-grubasami) wśród służebnej czeladzi i biednego chłopstwa pańszczyźnianego :yao:

:dynia:

Opublikowano

Ta fota pokazuje idealnie sytuację zieloego pomyja

A tytuł gry dobrze ją opisuje

Opublikowano

Vizir to widze nierzle haluny i niedoyebanie od dziennego wpierda.lania ziemniakow na bialorusi

Opublikowano

ogrodzenie wstydu, jak rykłem na głos :dynia:

Opublikowano

ogrodzenie wstydu, jak rykłem na głos :dynia:

Ja bym jeszcze dodał: zamkowe mury wstydu otoczone fosą nieczystości :yao:

Opublikowano

A swego czasu Vizir i Gajos z jednego talerza jedli...Co ten xone robi z ludźmi...Wróóóć (pipi)a,jak Sony z botów robi ludzi,.

Opublikowano

Ten zombiak ze screena ma więcej oleju w głowie niż wizir.

japa klapie, bo Cię rozniosę

Gnoj po polu sobie roznies zeby bylo co na wykopkach zbierac.

Opublikowano

2017 i granie w Diablo 3?

2017 i granie na amatorze ? xD

Przecież to gorzej niż Xbox :yao:

Opublikowano

A to ciekawe, bo ja amatora to nie mam, także Ci nie wyszło, a Diablo 3 to przemilczę jak marka została całkowicie zaorana.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Musimy im dać trochę czasu, może się ucywilizują.

Słucham? Kto tutaj niby ma się cywilizować? Co post jakiegoś posiadacza PS4 Amateur, to albo coś o sraniu, ruch,aniu, rzyganiu albo wycieczki osobiste.

Raczej ps4 i pro kontra eksboty których szambo wywalilo na wybrzeża ps4 i teraz zaczyna smierdziec w niebieskim królestwie.

Czego ty znów się najadles z kolegami w klatce? Ty zielony robaku z doopą przetrzepaną przez spencera. Uciekłes jak szczur z zielonego szamba, przez trzy lata taplales się w guwnie rozmazanym

Trochę ludzi zostało wydupczonych albo musiało dupczyc aby zasmakowac gier z najwyższej półki.

Yebac graficzne dziffki od sony i od Xboxa.

Dla takiego community warto znowu założyć obozy zagłady.

eksboty co dorwały lepszy sprzęt i przeskoczyły z bolca na bolec jak jakaś tania dzifffka i robią sobie palców

PS. Czaruś, tak w ogóle to jak tam kolega? Może siadać?

Więcej mi się nie chce szukać.

Powoli zaczynam wierzyć, że grube PS4 było prawdziwie mistrzowskim zagraniem Sony. Oni to wszystko zrobili z myślą o prawdziwych graczach. Wypuścili lep na muchy, głośne i przegrzewające się badziewie bez gier do którego lgnęły najtęższe i najbardziej wysublimowane jednostki z "community" (xd) i kiedy wszyscy najwspanialsi weszli na pokład, stwierdzili, że teraz naprawdę zacznie się nowa generacja. Wszyscy posiadacze "nadkonsoli" zostali jednym ruchem wydymani, a dla prawdziwych graczy pojawiły się gry, dostępna na każdą kieszeń mała i cicha slimka oraz PS4 PRO dla najbardziej wymagających. W ten sposób mogę cieszyć się wspaniałą społecznością i świetnymi gierkami nie mając nic wspólnego z panami powyżej, gdyż są oddzieleni ogrodzeniem wstydu. A podczas procesu oddzielania ziarna od plew można było ograć wspaniałe gierki na XBOX bez bólu głowy o to, którego pada chwycić w wolnej chwili (bo na PS4 nic nie było i tak). #4theplayers, dziękuję Sony.

Opublikowano

#4theplayers, dziękuję Sony.

Już nawet mówisz jak rasowy klap.

Opublikowano

Boty które do tej pory miały konsole z community i 720p,kupiły prosiaka i gardzą zwykłym ps4?Jakie trzeba mieć niedoj....mózgowe.

Opublikowano

Boty które do tej pory miały konsole z community i 720p,kupiły prosiaka i gardzą zwykłym ps4?Jakie trzeba mieć niedoj....mózgowe.

Rzecz w tym, że zielone paniska jeśli chcą skosztować czegoś z niebieskiego stołu nie muszą sie zniżać do poziomu zwierzęcych, barbarzyńskich żebraczych posługaczy tj właścicieli amatorskich fatów i slimów tylko od razu grać jak prawdziwi chrześcijanie, co już w biblii przewidziało czterech świętych ewangelistów :banderas:

Opublikowano

Tylko że taki Fat jest o lata świetlne i zjada xone,(pipi)ona hipokryzja botów.

Lata świetlne...co ty czechosłowacki wąchasz? :yao:

Opublikowano

Czarek sie zaraz zdziwi jak zajrzy do tematu Nioha i okaze sie ze ma avatar z klaperskiej gierki.

Opublikowano

Fallout 4 odniosło największy sukces z wszystkich gier, jakie kiedykolwiek wydaliśmy. Przebiło nawet Skyrima - w kwestii tego, czego dokonaliśmy. (...) Niezależnie od tego, czy będzie to Fallout, Elder Scrolls czy cokolwiek innego, mantra studia to "musimy naprawdę podnieść poprzeczkę".

Niezłe wariaty w tej Bethesdzie <3

.... NAJWIĘKSZE GÓWNO JAKIE KUPIŁEM NA PREMIERĘ.  Szukałem tam dobrej gry ale po 7 h się podałem. To była też nauczka aby nie wierzyć hype'owi, nie słuchać forumowiczów, recenzentów i nie kupować takich gier na steam. Gra mimo że jej nie chce zostanie ze mną na całe życie ... NA steam tyko cyfrowo i opcja refund :D

no to wąsko czytałeś, bo sporo z nich pisało, że to kupsztal rpgowy i fabularny. także na kanałach jutjubowych wielu z nich wylało na niego sporo uzasadnionego guwna. jako tytuł stawiąjący nacisk na eksplorację, crafting, rozwój bazy i o dziwo gunplay z elementami rpg gra mogła się nawet podobać i tu oceny rzędu 7+ - 8+ są zrozumiałe. sam po sprawdzeniu pierwszej godziny odpuściłem.

Opublikowano

Czarek sie zaraz zdziwi jak zajrzy do tematu Nioha i okaze sie ze ma avatar z klaperskiej gierki.

Cezary ma awatar z najlepszej gry w historii gejmingu :reggie:

Opublikowano

Cezary ma awatar z najlepszej gry w historii gejmingu :reggie:

16700653_1387794081282427_81220939587486

Opublikowano

Cezary ma awatar z najlepszej gry w historii gejmingu  :reggie:

16700653_1387794081282427_81220939587486

uEyqi0D.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Prosiak + ssd i prawie mamy pc master race.

Jeszcze jakby obslugiwal ten szrot 144 hz to mozna klaskac kazowi ze jest nowym gabenem branży.

Opublikowano

Jedno jest pewne Console Master Race wlasnie sie rozpoczal :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.