Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

czy to nie ty latałeś po całym forum i waliłeś konia do hydraulika mario i tego leśnego elfa zeldy jeszcze jakiś czas temu, że niby Nintendo najfajniejsze?

rok nie minął, wszystko w piz,du wyprzedane (nintendozbok 2016 xddd) i teraz wielki klap z niego ;/

no niewiele warte są zachwyty takich osób

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 678,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nigdy nie bedziesz prawdziwym klapem wagina!!!!

Opublikowano

czy to nie ty latałeś po całym forum i waliłeś konia do hydraulika mario i tego leśnego elfa zeldy jeszcze jakiś czas temu, że niby Nintendo najfajniejsze?

rok nie minął, wszystko w piz,du wyprzedane (nintendozbok 2016 xddd) i teraz wielki klap z niego ;/

no niewiele warte są zachwyty takich osób

wyprzedane? czlowieczku malej wiary, myslisz ze te kilka gierek ktore sprzedalem cokolwiek znacza w mojej calej kolekcji? oczywisice ze nadal uwazam Nintendo za najlepsze i nadal sie tasuje do hydraulika mario i lesnego elfa zeldy, specjalnie porownalem jedynie xboxa i playstation we wczesniejszym poscie, bo Nintendo nie ma nic wspolnego z walka miedzy tymi dwoma tuzami.

takze zluzuj poslady i swoje sledcze zapedy, bo po pierwsze - nie wychodzi ci, po drugie - (pipi)sz, a po trzecie - nigdzie nie napisalem ze ze mnie wielki klap. po prostu dostrzegam oczywiste obecne zalety ps4 nad x1 i to wszystko :lapka:

a Ty ficek lepiej zamknij ryj bo sie smogu jeszcze nawdychasz za duzo i znowu Cie noga zacznie bolec 

Opublikowano

Rayos mam do Ciebie szacunek, ale faktem niezaprzeczalnym jest to, że Raven napisał prawdę i zaorał Cię jak szmatę puszczającą się z każdym mającym co rusz nowe Audi.

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czy to nie jest beka, że od pół roku najpopularniejszym tematem działu Xboxa jest wsteczna kompatybilność? 

beką jest tutejsza moderacja i fakt że tutaj jesteś, ale się postaram żeby długo to nie trwało.

Opublikowano

mam do Ciebie szacunek

to jest cw, nie trzeba udawać

ogólnie to się cieszę, że paru kolegów xbotów ostatnio przeszło na niebieską stronę w tym samym czasie co ja, bo musiałbym obrażać osoby które lubię że grają na xbox, tutaj nie ma sentymentów

Opublikowano

Czy to nie jest beka, że od pół roku najpopularniejszym tematem działu Xboxa jest wsteczna kompatybilność? 

beką jest tutejsza moderacja i fakt że tutaj jesteś, ale się postaram żeby długo to nie trwało.

ojojoj, triggered :obama:

Opublikowano

mam do Ciebie szacunek

to jest cw, nie trzeba udawać

ogólnie to się cieszę, że paru kolegów xbotów ostatnio przeszło na niebieską stronę w tym samym czasie co ja, bo musiałbym obrażać osoby które lubię że grają na xbox, tutaj nie ma sentymentów

1415ddbe1347ee7142ddaa4b7051ff29.jpg

Opublikowano

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

50 podstron xddd
Opublikowano

50 podstron xddd

The last od us remastered

99 podstron xddddd

Opublikowano

ojojoj, triggered :obama:

daje tobie czas do końca miesiąca

Opublikowano

próbuj Mazzeo, próbuj, mnie się nie da wygonić z tego forum, jestem niczym śmierć, niczym podatki, niczym ból głowy żony blantmana, wywalisz mnie drzwiami, wejdę oknem.

Opublikowano

Cześć Figaro, cieszę się że wróciłeś.

Opublikowano

mazzeo? zawsze szanowałem

Opublikowano

Cześć Figaro, cieszę się że wróciłeś.

Siemka, przyjacielu. Kupujesz Switcha na premierę?

Opublikowano

Tak, a Ty?

Opublikowano

Tak, a Ty?

Nie, Nintendo na premierę to zło niekonieczne

Opublikowano

Nie, Nintendo na premierę to zło niekonieczne

W sumie racja, starsi bracia konsolowi zawsze powtarzali - nie kupuje się konsoli na premierę. A tutaj nawet fajnego bundla nie ma, będzie bieda w aplikacjach, online itd. Najlepiej zaczekać do paka z Mario World.

Opublikowano

Absolutnie. Poczekać na święta i wtedy kupić z Mario i Zeldą. Splatoon 2 też już będzie, Xenoblade 2 zapewne już by pukał do drzwi, a my będziemy już świadomi zapowiedzi po E3. 

Nawet jakbym miał te słynne, tfu - pieniądze, to i tak bym nie kupił na premierę, tylko za karę dla Ninny, że znów nie postarali się o dobry pierwszy rok.

Opublikowano

melepeta rajos zrównany z ziemią, figaro triggeruje mazzeo i znowu będzie do tyłu z gierkami nintendo, ekspert broni doktorat z drivecluba

ach, pysznie, jak za starych dobrych czasów. jakoś tak cieplej na sercu się zrobiło :3

Opublikowano

50 podstron xddd

The last od us remastered

99 podstron xddddd

Jak nie ma w co grać na szrocie4 to zostają najpopularniejsze tematy: remastery 200zł, awaryjność do trzech razy sztuka i ''ps4 pro - wojna między klapami''.

Opublikowano

PS3, PS2, PSX, NES, SNES, N64, Mega Drive, OG Xbox, 3DS i PSP. 

Nie wiem czy to takie ciekawe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.