Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Co tak mało temu niohu dali? :smutas:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

w horizon bohaterka jest ruda wyczuwam 7/10

Opublikowano

silna wyemancypowana kobieta główną bohaterką? Będzie 9/10 

Opublikowano

dzisiaj zacząłem Ratchet and Clank 2016,alez ta gra ślicznie wygląda. Szkoda, że Microsoft, nie zrobi czegoś podobnego z Conkerem.

Jak jeszcze na takim 4k i hdr to już w ogóle z papci wypiedala ta gra, wszystko się zgrało fajnie, gameplay, replayability, no gra cud, też gram i pozdrawiam  :czesc:

Opublikowano

Jak się biją biedaki z PS4 amateur i bogaczki z PS4 Pro w temacie Horizon xD

balon, szanuję za ten trigger oraz sony szanuję za wspaniałą sytuację kiedy nagle posiadacze ps4 wmawiają sobie, że teraz grafika, rozdzielczość i płynność nie są ważne, bo pojawiło się inne, mocniejsze ps4

Opublikowano

Ja juz pousuwalem ze znajomych ludzi bez pro. Wczoraj jeszcze na party siedzieliśmy ale dzisiaj już nie wypada

Opublikowano

Ale przecież Horiozn na amatorze będzie wyglądał lepiej od każdej gry na xbona, wszystko w full hd przy sztywniutkich 30fps, więc nie wiem co wy (pipi)icie za bzdury.

Opublikowano

Przecież głównym bohaterem Nioha jest Geralt.

za takie teksty psychfoani nioha prowadza minusowa krucjate

Opublikowano

Ale przecież Horiozn na amatorze będzie wyglądał lepiej od każdej gry na xbona, wszystko w full hd przy sztywniutkich 30fps, więc nie wiem co wy (pipi)icie za bzdury.

ale wciąż będzie to najgorsza wersja  gry 

Opublikowano

ale wciąż będzie to najgorsza wersja  gry 

najgorsza wersja gry, która technicznie ośmiesza każdą grę na rynku z otwartym światem.

Jak tu nie kochać Sony, nawet na gorszym sprzęcie wypuszczają grę, która wyznacza nowe standardy graficzne :fsg:

Opublikowano

to juz nie jest console wars tylko playstation wars

Opublikowano

3 lata pucowania do grafiki, by w przededniu wysypu dobrych gier na PS4 spaść do roli plebsu w ramach rodziny PlayStation i grać w gorszej jakości od imigrantów z Xklocka  :kaz:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Eh kiedyś było lepiej... była wojenka, mega tony, wystrzały, memy, a teraz co? Temat zszedł na psy tak samo jak rynek konsolowy.

Opublikowano

to juz nie jest console wars tylko playstation wars

Plejstejszon Master Race :obama:

Opublikowano

widać że przyszedłeś tu z gejonly 

Opublikowano

Eh kiedyś było lepiej... była wojenka, mega tony, wystrzały, memy, a teraz co? Temat zszedł na psy tak samo jak rynek konsolowy.

Efekt monopolu jednej marki. Niech się MS postara na E3, a i temat odżyje. 

Opublikowano

widać że przyszedłeś tu z gejonly

typ pije eb z puszki i szanuje irasa

bog juz go skreslil

Opublikowano

Już widzę te starania:

- 599 US DOLLARS za scorpio

- wszystkie exy łącznie z Halo 6 również na PC

- brak ciekawych i nowych IP

- halogearsyforza

Brakuje tylko TV TV TV SPORTS CALL OF DUTY TV

Opublikowano

Pisać o PS4 ze jest słabe posiadając Xboxa który jest 2x słabszy od PS4 XD, to tylko boty potrafią.

Ja czekam na recenzje Horizon i kto wie czy sie nie skuszę, pomijając przepychanki graficzne w temacie Horizon to po przeczytaniu go mam trochę hype.

Opublikowano

a czy ta gra pójdzie mi na zwykłym ps4? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.