Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No Yeti zarówno Zetta jak i Bansai mają dużo lepszy gust od ciebie człowieku. Ty się zachwycasz The Order 1886 i grasz w battlefieldy xd

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Na Twoim MC, U4 user score ma 7.9 więc jest coś na rzeczy, czy ta cyferka już Ci się nie podoba?

:rotfl:

Widać, że nie masz nic ciekawego do powiedzenia, zresztą o czym z Tobą można rozmawiać, jak w nic nie grasz bo nie masz czasu, żyjesz Youtubem jak Figaro, czy można upaść niżej?  :rotfl:
Zaponialas dopisać, że czytasz jego posty w 4K HDR
Opublikowano

No Yeti zarówno Zetta jak i Bansai mają dużo lepszy gust od ciebie człowieku. Ty się zachwycasz The Order 1886 i grasz w battlefieldy xd

A oni w co grają?

Napisał typ od assassynów rzyggggggggggggggggggggggg.

Na Twoim MC, U4 user score ma 7.9 więc jest coś na rzeczy, czy ta cyferka już Ci się nie podoba?

Widać, że nie masz nic ciekawego do powiedzenia, zresztą o czym z Tobą można rozmawiać, jak w nic nie grasz bo nie masz czasu, żyjesz Youtubem jak Figaro, czy można upaść niżej?  :rotfl:

Na idiotyczne posty nawet nie odpisuje, wystarczy :rotfl: tak jak wystarczy założyć konto na metacritic i dać U4 0.1.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No tak pan yeti wszystko musi sobie jakoś wytłumaczyć, ludzie wiedzą, że jest taki Yeti w Polsce, który kocha Uncharted więc wchodzą na MC zakładają konta i dają 0.1  :rotfl: 

Opublikowano

Nioh srednia 87 user score 9.0 :obama:

Opublikowano

psychofani soulsow zakladaja konta i daja 11.0

Opublikowano

To pewno te boty wchodzą na MC zakładają konta i dają 9.0!

Zaponialas dopisać, że czytasz jego posty w 4K HDR

W domu to ja gram a nie czytam te głupoty. 

Opublikowano

No tak pan yeti wszystko musi sobie jakoś wytłumaczyć, ludzie wiedzą, że jest taki Yeti w Polsce, który kocha Uncharted więc wchodzą na MC zakładają konta i dają 0.1  :rotfl:

Jeszcze napisz, że nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

Yeti a jakie to ma znaczenie? graj sobie dalej w tą średnią, tłumacz sobie, że te cyferki mówią wszystko na temat danej gry a na pewno więcej niż prawdziwi gracze na tym forum. Zresztą nie grasz już w gry to co Cię to interesuje. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

pokrytyspermą gra w crapy na 7 i nadal się oszukuje, że ps4 amator to dobry wybór a jak mu zarzucisz ze nie gra w gry to pisze, że dom buduje xd

jak tam yeti, ktory bossw dark souls 3 cię przerósł?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party, multiplatformy, Scalebound, tyle dobra growego

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party, multiplatformy, Scalebound, tyle dobra

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party, multiplatformy, Scalebound, tyle

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party, multiplatformy, Scalebound

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party, multiplatformy

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore, 3rd party

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza, Recore

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy, Forza

Xbox - Nic, tylko Halo, Gearsy

Xbox - Nic, tylko Halo

Xbox - Nic, tylko

Xbox - Nic

Xbox

2deep4me

myślałeś, żeby zostać poetą?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

najlepiej takim co juz nie zyje

Opublikowano

Yeti a jakie to ma znaczenie? graj sobie dalej w tą średnią, tłumacz sobie, że te cyferki mówią wszystko na temat danej gry a na pewno więcej niż prawdziwi gracze na tym forum. Zresztą nie grasz już w gry to co Cię to interesuje. 

No to zdecyduj się, bo najpierw piszesz, że user score jest taki, a później, jakie to ma znacznie.

Bluber, ty lepiej się nie odzywaj, bo jedyne w co obecnie możesz pograć to w nioha czy jakuze na twitchu.

Opublikowano

xD ty yeti myslisz ze ja nie mam ps4 tak? ciekawe na czym gram w last guardiana aktualnie

Opublikowano

W co grał yeti w tym roku?

xD ty yeti myslisz ze ja nie mam ps4 tak? ciekawe na czym gram w last guardiana aktualnie

Zarzuc mi zapa na psn :fedora:

Opublikowano

Kupiłeś ps4 amator?

Opublikowano

yeti nawet mając ps4 i tak nie ogarnia tych najfajniejszych gier, więc nawet "granie" w yakuzę na twitchu jest lepsze

Opublikowano

bluber daj zdjecie paragonu ze w tym momencie grasz na ps4 bo tak slowa to kazdy moze rzucac na wiatr

Opublikowano

i daj kartke z napisem "TOMMO" obok paragonu

Opublikowano

Yeti mówi że nie ma czasu na granie a w cw siedzi :D To już nawet klapy yetiego jadą i nie szanują. 

Opublikowano

No to zdecyduj się, bo najpierw piszesz, że user score jest taki, a później, jakie to ma znacznie.

Bluber, ty lepiej się nie odzywaj, bo jedyne w co obecnie możesz pograć to w nioha czy jakuze na twitchu.

Zdecydowałem, że z gościem dla którego średnia na MC jest wyrocznią, który już nie gra w gry a jak gra to w crapy na 7 i podnieca się zamówieniem 1886, języka więcej strzępić nie będę. EOT

Edytowane przez Soul

Opublikowano

bluber daj zdjecie paragonu ze w tym momencie grasz na ps4 bo tak slowa to kazdy moze rzucac na wiatr

Pamiętam jak Don z Mazzeo się do mnie przysapali, że (pipi)e głupoty o X1, a nawet go nie mam.

Mieli potem niezłe zdziwko jak dostali fote z "miłymi" pozdrowieniami na kartce  :whistling:

Opublikowano

Yeti mówi że nie ma czasu na granie a w cw siedzi :D To już nawet klapy yetiego jadą i nie szanują. 

Ciebie to nawet żona jedzie, więc morda i do szafy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.