Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ty chyba zostałeś jakoś skrzywdzony w dzieciństwie, skoro obecnie do okoła widzisz jedynie piłkarzyków w rajtuzach, wąsatych zboczeńców i pedofili. Nie wiem, czy chcę wiedzieć więcej.  :philosoraptor:

no przeciez pisze ze jest kibicem widzewa

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie chcę mi się rozpisywać na tel ale co ty masz do piwa z biedronki? Xd nigdy nie piłeś piwka do grania?

:notsure:

ahahah jaki janusz

Edytowane przez Hum

Opublikowano

to już chyba koniec kariery szymona w WC 

chyba nie da się upaść niżej 

Opublikowano

Zdrowy wariat z szymonka.

Opublikowano

Niech ktoś mu ulży w cierpieniach ;)

Opublikowano

Już lepszy był ten co rukał roboty.

Opublikowano

nie dokarmiać to zdechnie z głodu. proste.

Opublikowano

Beka z blubera co wystarczy że admin tupnie nozka i ten chowa się pod miotle bo dostanie Warna i jeszcze jego dorobek 23k postów przepadnie xd

Opublikowano

nie dokarmiać to zdechnie z głodu. proste.

łatwo ci kur.wa mówić xd

Opublikowano

https://www.reddit.com/r/gamedev/comments/5wzlf2/crytek_employee_here_havent_been_paid_in_2017/

Pracownicy Crytek boja sie o posady, glowni pracownicy opuszczaja firme, ale Faruk Yerli nak.urwia pod robote nowiutkim Lambo, A Cevat mowi ze jeszcze wszystko bedzie OK :D

Zaorac, a pracownicy niech przejda do powaznych firm i robia gry a nie jakies darmowki.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Beka z blubera co wystarczy że admin tupnie nozka i ten chowa się pod miotle bo dostanie Warna i jeszcze jego dorobek 23k postów przepadnie xd

ja tutaj widze tylko beke z ciebie szymek

Opublikowano

I tak nie potrafią robić gier więc mogą umierać

Opublikowano

Turecka s(pipi)ina do zaorania oczywiscie, ale goscie od fizyki,grafiki,animacji itp niech przejda do innych wydawcow i bedzie gites.

Opublikowano

Niby wszyscy taki dystans a wystarczy jeden Łodzianin i całe forum:

VguXuo.gif

Opublikowano

Dystans xd połowa tutaj ma kij w (pipi)e i wydlubali by Ci oczy za kawałek plastiku xd

Opublikowano

https://www.reddit.com/r/gamedev/comments/5wzlf2/crytek_employee_here_havent_been_paid_in_2017/

Pracownicy Crytek boja sie o posady, glowni pracownicy opuszczaja firme, ale Faruk Yerli nak.urwia pod robote nowiutkim Lambo, A Cevat mowi ze jeszcze wszystko bedzie OK :D

Zaorac, a pracownicy niech przejda do powaznych firm i robia gry a nie jakies darmowki.

A jak MS chciał zrobić sequel Ryse, to sie honorem unieśli, bo nie mają zamiaru robić kontynuacji gierki, która sprzedała się w nakładzie 1 mln z hakiem. Ciekawe co o tym teraz myślą :p

Opublikowano

VguXuo.gif

Oo, h3h3. Pozdrawiam tego YouTuber'a

Opublikowano

VguXuo.gif

małpom w zoo nigdy orzeszków nie rzucałeś?

Opublikowano

To już nie cw tylko pojazdy po sobie XD wchodzę tu poczytać o jakiś bojach konsolowych, a tu jakieś żydy, murzyny i widzewy kuwa XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Czy jest ktoś w stanie to przetłumaczyć  na polski?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.