Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Slimka warczy na xbota.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tutaj już pewnie nigdy się nie spotkamy...
do zobaczenia po drugiej stronie, Kumplu

dF7S98I.jpg
[*]

btw.
Daddy, jesteś ? odp.

Opublikowano

ps4 szumi bo to duchowy nastepca x360 tej generacji, az sie lezka w oku kreci

Opublikowano

MaZZeo wyciągając Slima z pudła musiał się zorientować, że to sprzęt z darów dla powodzian, więc "suszarka" nie powinna go dziwić ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie martwcie się, slim tak wyje ze tego hałasu długo nie zniosę. Zobaczymy czy Horizon będzie warte tych katuszy

Pro też wyje jak się chwilę na nim pogra. Tyle z bajek klapów o "kulturze pracy" zostaje.

Opublikowano

jak latem grałem w KZ Shadowfall (...) na cuh-1004a to myślałem że mi to urwa odleci spod telewizora 

teraz pewnie kupię to samo i znów będzie wyło, bo premierówki są najtańsze - spod łodzi (ta jest, widzew) ktoś puszcza za 600zł ...
meh.

Opublikowano

slimki, uzywane faty, te problemy klasy nizszej

Opublikowano

No PS4 to niezły odkurzacz. Zmusił mnie do kupna słuchawek za 360 PLN, które pękły po miesiącu. Za to kupiłem na czas serwisu Trusty za 100 PLN i mogę z nich robić podkładkę pod tyłek i nie pękają. Playstation to wspaniała marka, ale korpoch*je i ich tanie sztuki zdarzają się wszędzie. Z tego co wielu mi mówiło, po prostu w niektórych modelach przycebulili na paście termoprzewodzącej. Sam zastanawiam się czy przed latem nie oddać do serwisu gwarancyjnego, bo jak w końcu odpalę Wieśka 3, to konsola albo stopi się albo odleci przez okno i będę musiał nową kupić (i wtedy wyjdzie czemu tak dużo konsol się sprzedało). Chwila, czy ja hejtuję PS4? Oo' Czy to efekt tego że Spencer ogłosił 100 gier za kilo cebuli, czy dlatego że Mazzeo kupił jedyną słuszną konsolę? Oj dziwne rzeczy się dzieją...

Opublikowano

się zapędził - aż się hamuje na koniec wywodu

szaleniec 

Opublikowano

MaZZeo wyciągając Slima z pudła musiał się zorientować, że to sprzęt z darów dla powodzian, więc "suszarka" nie powinna go dziwić ;)

Nawet nic nie mów. Czułem się jakbym rozpakowywal pegasusa 20 lat temu. Xbox to przy tym produkt premium

Opublikowano

Fanek powiedz horizon czy zelda ? Co lepsze ? Horizon to goty czy nie? Poratuj człowieka opinią

Zelda nie ma trawy, w Horizon jest jej aż za dużo, sam wybierz

Zelda ma taka trawę, że reaguje w zależności od tego jak się macha mieczem, mało tego może ścinać tą trawę, możesz nawet ściąć drzewo, z którego zostanie kłoda, możesz ją toczyć albo zniszczyć jeszcze bardziej. Link jest wstanie wejść na każdą ścianę nie potrzebuje do tego żółtej liny, pierwsze 15 minut gry jest bardziej zróżnicowane niż to co horizon ma do zaoferowanie prze pierwsze 2 godziny. Ta gra nie ma ograniczeń, robisz co chcesz, masakra czegoś takiego to ja dawno nie widziałem, mówisz sobie przydało by się to i to i bęc proszę bardzo , wystarczyła tylko poczekać.

Poruszanie się, stamina i to jak ją zastosowano, walka z przeciwnikami i patenty na nich! przecież ten Horizon to nawet (pipi) koło tego nie leżał, nowa Zelda wciąga tą piękną grę nosem, rany jak dobrze mieć wszystkie konsole móc trzeźwo na to spojrzeć.

Zasłużone 98 na MC

A Horizon może kiedyś, zły nie jest ale przy nowej Zeldzie :dafuq:

15c1ec0dd06f9390442e299524ef9228.jpg

Opublikowano

oryginał pod względem dizajnu zawsze wychodzi skośnookim najlepiej, wtedy jeszcze nie robią konsoli z gliny, tylko czegoś znośnego

podobnie było z chlebakiem i tym obesranym slimem, później

Opublikowano

Moim zdaniem nowe modele PS4 dobrze wyglądają na stojąco ze standem. Na leżąco trochę biednie i bez charakteru.

Edytowane przez MaiorZero

Opublikowano

człowiek całe życie olewa Ninty,
ale ten zabawkowy słicz wydaje się:         fajny (koniec recenzji)
nawet chce się dać mu szanse........

>ale wiadomo że umrze już za około 5minut.

jak żyć(?)

Opublikowano

Serio w oddziale Xboxa jakieś ulungi pracują, totalne oderwanie od rzeczywistości. Trzymali rynek za jaja, przepultali przewagę, pogrążyli się. Za 20 lat w PE będzie w Retro o "upadku Xboxa". No ale nie bezcześćmy zwłok.

Ej Mazzeo, to jak zrobisz jeszcze jakiś filmik z "Upadku" to jak mniemam sam się w nim umieścisz? ;)

Opublikowano

Zgadzam się z Mendolina. Rozumiem, że cała para idzie teraz w Scorpio, ale mogli by wypluc jeszcze, ze 3 dobre exy na One, które, by kogoś zainteresowaly.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.