Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A wy znowu o tym wirowaniu konsoli? Lepiej poszukalibyście nowej pracy dla spencera, bo niestety z takimi wynikami sprzedaży to nie uda mu się nawet wódki w lidlu sprzedać. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Serio w oddziale Xboxa jakieś ulungi pracują, totalne oderwanie od rzeczywistości. Trzymali rynek za jaja, przepultali przewagę, pogrążyli się. Za 20 lat w PE będzie w Retro o "upadku Xboxa". No ale nie bezcześćmy zwłok.

Eee, ale tak jest zawsze. Dana firma zaczyna dotykać pojęcie monopolu - zaczyna zyebywać. Tak jak Ninny na przełomie SNES/N64 (jak i Wii/Wii U), tak jak Sony na przełomie PS2/PS3, tak i MS na przełomie 360/One. W każdym przypadku firma zaczynała być zbyt pewna siebie. 

Zobaczycie, teraz czas znów na Sony.

Opublikowano

Rok później, a ci cały czas z tym samym wieżowcem xd. To ma być gra, czy tylko techdemko?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Już po wyjątkowo udanym PS4 zrobili upośledzone "Pro"... No jest do dupy ale mało kto się tym przejmuje.

ale dobra passa nie minie - mogą być potknięcia ale nic więcej w temacie platformy PS4

z MS nie jest tak zle jak na premierę One, ale Spencer mi nie pomaga tym, ze nie wypuści Halo w tym roku ( tak, nie zesrajcie się ).

Odbili się od dna w 2016 i teraz znowu toną, jak E3 będzie słabe to [*]

Tylko klapy mogą się z tego cieszyć ( dla idei ), natomiast dla mnie brak gowa czy sralo w 2017 jest większa porażką niż ich wiosenny lajnap. Bez tego ja nie mam w co grać - na codzień.

Single są do przejścia i odstawienia na półkę - i tam zaraz dostawi się Horajzona zirodon

Btw. Temat tego CD3 to jest coś co mnie kur.wa zadziwia

Jedynka 10 lat temu była fajna

Później nikogo

Dwójka nikogo

Trójka nikogo

Do tego srają z tym od 3 lat xd

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

figaro przykro mi to mówić ale już nie jesteś najgorszym użytkownikiem forum psxextreme.info

Opublikowano

Już po wyjątkowo udanym PS4 zrobili upośledzone "Pro"... No jest do dupy ale mało kto się tym przejmuje.

ale dobra passa nie minie - mogą być potknięcia ale nic więcej w temacie platformy PS4

z MS nie jest tak zle jak na premierę One, ale Spencer mi nie pomaga tym, ze nie wypuści Halo w tym roku ( tak, nie zesrajcie się ).

Odbili się od dna w 2016 i teraz znowu toną, jak E3 będzie słabe to [*]

Nie bój nic, gry też będą. 

Juan Carlos Gonzalez -  Social Manager z Xbox Spain tak powiedział, także ten... sprawa jest poważna :reggie:

http://generacionxbox.com/xbox-project-scorpio-several-new-games-hardware/

There are projects and titles still unpublicized this year, that I am convinced they it will be a pleasure for many Xbox users and other users who have not take the leap from. We will have to wait a little bit to share more details, but we already know some details and this year looks very good.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

będzie reaktywacja trupów i zapomnianych marek z 1. xa

Opublikowano

Można nie lubić sony (jezeli sa tacy ludzie, ja nie lubie klapow, ale korporacja taka sama jak wszystkie inne), ale trzeba przyznac ze w tej generacji nie podjeli chyba ani jednej zlej decyzji marketingowej. Moze zamkniecie evolution tylko. O ile w poprzedniej byla beka z cella napedzanego uranem, klamania w zywe oczy i katastrofalnego softu jaki posiadala ich konsola tak teraz odrobili lekcje wzorowo:

- wypuszczenie mocniejszej konsoli w czasie gdy konkurencja pizdoliła o tv, chmurze i zawsze online

- szybszy dasz

- szybsze instalacje gier i patchowanie (pamietam jak na x360 patch do gierki zajmowal np. 40mb a na ps3 2gb)

- wiecej eksow i to lepszych jakosciowo

- szybko przejeli kojime (dla mnie to nie jest jakies super osiagniecie bo uwazam ze jest on obecnie mocno przehypowany, no ale zobaczymy co pokaze w death stranding gdzie teoretycznie nie bedzie mial juz zwiazanych rak)

Nawet to ps pro to strzal w 10. Mialo byc niby upscale dla tv 4k a tu prosze, okazuje sie ze nawet dla fhd sie oplaca kupic ten sprzet. Wiadomo ze my dostajemy po (pipi)e, ale po failu MS i przedwczesnej ejakulacji ze skorpio generacje i tak juz nam sie zatarly. Zobaczymy jak to wszystko potoczy sie dalej, ale o ile rok temu planowalem kupic scorpio day1 tak teraz MS dla mnie kompletnie nie istnieje. O ile na e3 nie pojda atomowki to siedze sobie na pspro i biere w dupe zolte paleczki zamiast amerykanskich hot dogow

Opublikowano

Ja bym nie przesadzał z tym Pro do FHD, bo fakt, że na tej konsoli nawet gry od Sony nie mają 60 fps w FHD jeśli 60 fps nie ma na zwykłym PS4, to jest beka. Liczenie na trochę lepsze tekstury i AA, to już 100% blachary.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Don, już skończ, bo ostro sobie wkręcasz, jak to Pro jest bezużyteczne xD. No masz Slima i jest spoko, ale Pro to jest upgrade i podejrzewam sytuacja będzie się pogłębiać.

Opublikowano

No niczego sobie nie wkręcam. Ja wiem, że większość tutaj leje na PISI gejming, ale jak wyszło Pro to się okazało, że 90% to typowe blachary. Do FHD to byłby dobry deal gdyby gwarantowało w większości gier te 60 fps, a tak to równie dobrze mogą zrobić od razu slot na kartę graficzną co by można było od razu wymienić za dwa lata co by rozdziałkę do pełnego 4k dobić. To samo ze Scorpio będzie.

Zresztą nie wiem czy będą mieli czas na "pogłębianie" jak pewnie 2 lata po wyjściu Pro zaczną się gadki o PS5, a rok później premiera nowej konsoli.

Opublikowano

figaro przykro mi to mówić ale już nie jesteś najgorszym użytkownikiem forum psxextreme.info

a dziękuję

Opublikowano

PSpro do FHD byloby nieoplacalne tylko i wylacznie gdyby jedyne co oferowalo to upscale do 4k. Tak nie jest, dlatego obecnie lepiej brac pro, chyba ze sie ma ograniczony budzet, albo kompletnie w (pipi)e komfort grania.

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Nie wiem czy na fali tej mocnej sprzedaży PS4 Sony już za dwa lata wypali z ps5. Zobaczymy jak sprzeda się Scorpion. Póki co wszystkich interesują bebechy na sprzęt MS a nie gry, których na razie zresztą nie ma.

Opublikowano

No niczego sobie nie wkręcam. Ja wiem, że większość tutaj leje na PISI gejming, ale jak wyszło Pro to się okazało, że 90% to typowe blachary. Do FHD to byłby dobry deal gdyby gwarantowało w większości gier te 60 fps, a tak to równie dobrze mogą zrobić od razu slot na kartę graficzną co by można było od razu wymienić za dwa lata co by rozdziałkę do pełnego 4k dobić. To samo ze Scorpio będzie.

Zresztą nie wiem czy będą mieli czas na "pogłębianie" jak pewnie 2 lata po wyjściu Pro zaczną się gadki o PS5, a rok później premiera nowej konsoli.

Nie bardzo mnie obchodzi "większość", a mówienie, że framerate czy technikalia nie są ważne to pier,dolenie, wiadomo, że to jest ważne.

60fps nie zrobisz, silniki nie działają w ten sposób. Jak gra jest (a większość jest) zablokowana na 30fps to nawet jakby do Pro GTX 1080 wsadzali tego nie zmieni. Ale nie raz nie dwa nawet problem z utrzymaniem tych 30 był i dodatkowy zapas mocy zdecydowanie tutaj się przydaje, bo schodzenie poniżej 30fps to jest dramat, a dzięki boost mode dla mnie osobiście nagle wiele gier robi się dużo bardziej grywalnych. Niestety framepacingu to nie poprawia, no ale to już by było zbyt piękne.

2 lata? Przecież to w cholerę dużo. Konsole są na razie 3 lata, więc te dwa lata to prawie drugie tyle. Już teraz są gierki jak Nioh które oferują wyższą rozdzielczość czy Horizon, który na Pro wygląda lepiej. Wielka sraka o te parę stówek, które sprawia, że gierki lepiej wyglądają i działają. Aha, jeśli za dwa lata dopiero zaczną się gadki, to spokojnie od tego momentu jest jeszcze rok do premiery konsoli i kolejny rok do zdechnięcia obecnej generacji. No więc faktycznie, w ch,uj się nie opłaca dołożyć te 600-700 zł i mieć komfort na następne około 3 lata :rotfl:

Opublikowano

Nie wiem czy na fali tej mocnej sprzedaży PS4 Sony już za dwa lata wypali z ps5. Zobaczymy jak sprzeda się Scorpion. Póki co wszystkich interesują bebechy na sprzęt MS a nie gry, których na razie zresztą nie ma.

Moim zdaniem wlasnie nie. Bebechy to interesowaly wszystkich na poczatku tej generacji. Dlatego ludzie rzucili sie na ps4 mimo braku gier. Teraz beda sie liczyly gry a ms jest na dzien dzisiejszy w lesie w tej kwestii

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Nie wiem teddy co rozumiesz przez komfort grania, ale jak dla mnie na lepszy komfort składa się głównie lepszy framerate, a nie lepsze tekstury i IQ. A jak masz w obu przypadkach praktycznie taki sam framerate, to i komfort grania jest taki sam. No chyba, że chcesz teraz stwierdzić, że nagle po premierze Pro gry na PS4 stały się niegrywalne i już nie mylicie przeciwnika z drzewem  ;)

Opublikowano

Nie stały się, a już były mniej grywalne przez spadający framerate. Moc Pro pozwala te problemy wygładzić. No chyba, że chcesz powiedzieć, że wszystko chodziło malinka w 30fps, to wtedy nie ma o czym gadać i muszę przyznać, że chemikalia z obudowy PS4 powodujące klapozę ostro wjechały.

Opublikowano

Nie mowie ze zwykle ps4 jest zlym wyborem tylko ze pspro jest lepszym.

Opublikowano

Nie stały się, a już były mniej grywalne przez spadający framerate. Moc Pro pozwala te problemy wygładzić. No chyba, że chcesz powiedzieć, że wszystko chodziło malinka w 30fps, to wtedy nie ma o czym gadać i muszę przyznać, że chemikalia z obudowy PS4 powodujące klapozę ostro wjechały.

Ale teraz to ostro koloryzujesz, bo większość gier chodzi bardzo dobrze w 30 fps poza nielicznymi wyjątkami, które najczęściej i tak były gównianymi grami. 

Opublikowano

Pamiętam jak forumowi eksperci wieszczyli, że horizon będzie działać w 20fps na zwykłym ps4. Wszyscy wiemy jak to się skończyło. :dafuq: 

Opublikowano

Pamiętam jak forumowi eksperci wieszczyli, że horizon będzie działać w 20fps na zwykłym ps4. Wszyscy wiemy jak to się skończyło. :dafuq:

Zamiast tego jest Zelda na Zniczu z dropami do 20 fps ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.