Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze Last Guardian - 82

vs Halo Wars 2

teraz patrze ze halo nawet do 80 nie dobilo xd

Edytowane przez Shen

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Yasztos zdecydowanie powinien mieć większą średnia :lapka:

No po tych filmikach co Bansai wrzucał w temacie gry, to bym powiedział, że ma tak o 10 pkt za dużą :p

Opublikowano

Po filmikach xdddddd

Opublikowano

Zapytam tutaj bo nie chcę zaśmiecać tematu zeldy. Do tych co grają od piątku. Czy nowa zelda naprawdę jest warta wydania 1500 zł na konsole z ryzykiem że trafimy na bubel do wymiany? Czy to taki mesjasz jak w recenzjach piszą? 

Tak to jest mesjasz, dla którego warto kupić konsolę. 

Nie grałem w nic lepszego.

Opublikowano

po filmikach stwierdzam że xbox ty (pipi)a gnoju!

Opublikowano

Sytuacja tylko pokazuje, że boty to świadomi konsumenci, a klapy to zwykli niewolnicy korpo, które ma ich głęboko w poważaniu.

Sytuacja tylko pokazuje, że boty to świadomi konsumenci, a klapy to zwykli niewolnicy korpo, które ma ich głęboko w poważaniu.

Nie, po prostu xbox. Jest tak słaby, że musicie się ratować innymi konsolami.

No i nie wiem kto tu jest niewolnikiem korpo, które ma ich głęboko w poważaniu jak nie boty, które nadstawiały doopkę firmie microsoft na ich wymysły jak płatny online, zakaz handlowania używkami, cyfrowa dystrybucja only. Plują wam w twarz, a wy błagacie o więcej.

Opublikowano

Powiedział gościu siedzący na konsoli z płatnym onlajn XD Jakoś nie widzę zakazu handlowania używkami i wyłącznie cyfrowej dystrybucji na Xone. Zamiast tego każdy bot kupujący cyfrową wersję gry od MS dostaje w cenie wersję na Win10.

Opublikowano

powinni mu obniżyć po premierze

Opublikowano

Napisz w temacie Sea of Thieves że gra po filmikach wygląda jak (pipi), a zaraz przybiegnie żandarmeria Xboxa i zacznie tłumaczyć że jest potencjał, lepiej gra się z ekipą i community tego chciało.

Opublikowano

Persona 4 Golden miala ponad 90 na MC wiec tutaj tez powinno byc swietnie.

Opublikowano

17155743_755845181237801_898737171879261

Opublikowano

Niezle raczysko na gry-online, w glosowaniu na gre miesiaca nie ma wogole Horizon, a jest DLC do Battefielda1 xD

Napisz w temacie Sea of Thieves że gra po filmikach wygląda jak (pipi), 

Ale dlaczego od razu (pipi), ot gra jak gra do popykania z ziomkami.

Opublikowano

No po tych filmikach co Bansai wrzucał w temacie gry, to bym powiedział, że ma tak o 10 pkt za dużą :P

https://youtu.be/AvVsyD6lTJQ?t=9m4s

:[

Opublikowano

Niezła beka ze switcha, niedorobione badziewie z lewym Joy conem XD trzeba kombinować z ustawieniem docka, żeby dobrze wyłapał sygnał, większego faila to chyba Nintendo już dawno nie miało.

Opublikowano

Przeciez zawsze tak jest z Ninny, gry swietne konsole... mniej tak jakby.

Opublikowano

No nie wiem, patrzac na post Mazzeo w zakupach growych moge powiedziec o xboxie w CW tylko jedno:

penguinAnimation.gif

Czy ja sprzedałem xboxa? Gdybym to zrobił to byłbym ostatnim kretynem biorąc pod uwagę moje jednodniowe doświadczenie z trójnogiem.

Pad jest niewygodny, analogi nie nadają się do niczego, światło oświetla mi pokój, headsetem mogę sobie co najwyżej na(pipi) do ryja, konsola potrafi zawyć jak suszarka, interfejs jest szybki ale głupi i nieintuicyjny, jak chciałem chciagnac fajny motyw z horizon to kazało mi kupić playstation plusa, aspekt społecznościowy jest sporo gorszy niż na Xbox Live (czuje się jakbym nie miał podłączonej do neta konsoli)

No ale Horizon się zainstalował w 15 min, a Aloy jest fajna.

No to sprzedaj sprzet , w czym problem?

Opublikowano

xbox

jest potencjał

O963yXG.jpg

Opublikowano

wchodzę do działu  x one, widze post w temacie gow1

O963yXG.jpg

to takie zabawne że ludzie grają i jarają się dalej grą sprzed 10 lat, gdzie Sony wyłączyło by serwery już 3 razy?

Opublikowano

Nintendo chyba w życiowej formie:

Jedyny słuszny komentarz do tego powyżej:

Opublikowano

wchodzę do działu  x one, widze post w temacie gow1

O963yXG.jpg

to takie zabawne że ludzie grają i jarają się dalej grą sprzed 10 lat, gdzie Sony wyłączyło by serwery już 3 razy?

O963yXG.jpg

Opublikowano

Nintendo chyba w życiowej formie:

Dobre dobre :shieeet:

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.