Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

wieksza jajca niz rrod i ps4 wypluwajace plyty

Opublikowano

Jak by przy rodach MS napisal ze elektroniczne rzeczy sie psuja i nie przyjmuja zwrotow xD

Opublikowano

Najgorszy launch ever, ale dalej twardo "nie krytykuj, u mnie działa".

Opublikowano

No japońce do pomyłki nie umieją się przyznać nie to co ta wspaniała amerykańska firma. Pamiętam jak złapałem rroda i przedłużyli mi gwarancje, dali miesiąc live i po 2 tygodniach wróciła konsola z serwisu. Jeszcze przepraszali kilka razy w mailu. A w przypadku ps4 (pipi) dostałem, do wady oficjalnie się nie przyznali a serwis trwał miesiąc czasu :D  

Opublikowano

Nie szanujesz to masz za swoje

Opublikowano

Pieknie juz klapy zapomnialy o odrzutowcach, wymianie baterii w padzie, zaslanianie lampy alladyna tasma izolacyjna, dorabianiem nozek pod konsole, dokupowanie gumek na galki, no (pipi)a ile tego bylo :kaz:

Opublikowano

Jak mi guma na gałce się przetarła to mi wymienili na nowego padzika :cool:

Jak mi plejka po pijaku spadła z półtorej metra i nie chciała się włączyć to mi wymienili na nową, przedłużyli gwarancję i dali okulary, długopis i ringo(xd) z logami PS :cool:

Sony? Wspaniała firma.

Opublikowano

ps4 na premiere xd blant jesteś masochistą?

Opublikowano

Pieknie juz klapy zapomnialy o odrzutowcach, wymianie baterii w padzie, zaslanianie lampy alladyna tasma izolacyjna, dorabianiem nozek pod konsole, dokupowanie gumek na galki, no (pipi) ile tego bylo :kaz:

karta castoramy i zestaw porad praw konsumenta <3

Opublikowano

Nie ale niemądrze zrobiłem . To taka nauczka na całe życie powinna być. Tyle że x360 też na premierę wziąłem i tam rrod po 2 latach się pojawił (i nadal ms naprawił bo gwarancje przedłużył). 

Opublikowano

Customer Support do xboxa 360 to była bajka poprostu, miłe młode Panie na infolinii, kurier pod dom, przeprosiny, no czulem sie jak klient.

A jak mi disc 4 z Lost Odyssey nie chcial dzialac to co zrobilem? Telefon do MS i mi po 3 dniach przyslali nowiutki dysk 4 + xbox live + przeprosiny.

Opublikowano

Pro wyje mi glosniej niz premierowy fat

Opublikowano

Kolejna setka doszła na metacritic, mamy już 68 recenzji ze średnią 98%, nie wiem jak można dać tej grze dziewięć, kiedy to coś więcej, niż dycha.

gamerankings.com

1) The Legend of Zelda: Breath of the Wild 98.14% (40 reviews)

2) Super Mario Galaxy 97.64% (78 reviews)

3) The Legend of Zelda: Ocaryna of Time 97.54 (28 reviews)

4) Super Mario Galaxy2 97.35% (56 reviews)

Nintendo  :).

A Wy co? Sony i MS, bieganie rudym paszczurem lub RTSy na padzie :dynia:
Nawet mi Was nie żal. 
Opublikowano

Moja 360 wymienili na nowszego jaspera i Jljeszcze golda na 3 miesiące otrzymałem.

Bajka

Opublikowano

Weź mnie curwa nie strasz :pechowiec:  Wczoraj nie miałem czasu. Dopiero dzisiaj prostaka odpalam...

Opublikowano

ja wierzyłem w te pier,dolenie, że jest cichutko, kultura pracy xd

Ta, o dziwo konsola pracuje kulturalnie tylko turbo klapom. No kto by pomyslal.

Czezare to nie troling, jest bardzo glosna, w horizonie potrafie ja przez sluchawki uslyszec. Na szczescie nie wyje caly czas tylko ma swoje momenty

Opublikowano

No nie mogę ten temat zeldowy tak mnie na grę nakręca. Dobrze że potem można wejść do tematu o switchu i zapał opada. Ja chętnie odkupie od wiesława w grudniu jego egzemplarz tak za 800zł 

Opublikowano

Egzemplarz Wiesława to juz raczej za 2000zł, po swoich przeróbkach i naprawach moze to sprzedawac jako New Switch :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.