Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Pamietacie kolesia od DayZ na scenie MS zapowiadajace nowy super projekt mmo na xboxie i PC? Wlasnie go skasowali :kaz:

Nie zdziwiłoby mnie to. Xbox się zwija, scorpio to będzie taki łabędzi śpiew gdzie czasami wyjdzie odtwórcza na maksa Forza, Halo albo Gearsy, a reszta to będzie 3rd party i głównie multiplatformy w lepszej jakości. Ale sorry, skok nie będzie na tyle duży, by ktoś chciał inwestować w tak mało perspektywiczny sprzęt o kiepskim wsparciu. To nie moc sprzętu wygrywa generacje. Xboxa One Scorpio czeka taki sam los jak Xboxa 1 w starciu z PS2. Był technologicznie lepszy, silniejszy, miał nawet silne ex'y - a w sumie ch*j z tego wyszło i szybko wydali następcę ;)

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 645,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Co? Bo się zaśmiałem z xbota, że wczoraj pisał o braku szacunku Sony do graczy, a dzisiaj jego Król skasował mu kolejną gierkę? Murzynie, proszę xd

Boleć to coś chyba boli xbotów, bo minusują mi już kolejny post w którym piszę, że świetnie się bawię w Horizon :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

asax jak tam zabawa na xboxie bez kolegów?

3653493_std.jpg

Opublikowano

Zobaczcie jaką oprawę generuje horizon, a tu jaranko zelda, co trawę kosi.. (pipi)a, ale zobaczcie że zelda to praktycznie pole golfowe z paroma drzewami, więc cała moc Znicza poszła na fizykę, bo grafika jak na xone, czyli nie ma jej.

Opublikowano

Klejenie taśmą znicza bo się rysuje w doku.

Widać, że konsola przetopiona z puszek po tatrze oraz zużytych opon :dynia:

Opublikowano

Fizycznie, graficznie i technologicznie nadal nikt nie przebija takiego U4 (raczej długo się nie doczekamy konkurenta, bo poziom ND stoi ponad wszystkim), a to co mamy w Zeldzie to jest dopiero początek takich gier jeśli chodzi o otwarty świat, które powstaną, a taki Horizon to tylko grafika stoi na bardzo wysokim poziomie i gameplay, a fizyka to jednak nie stoi na wysokim poziomie, co nie zmienia faktu, że gra jakimś gniotem nie jest.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Boleć to coś chyba boli xbotów, bo minusują mi już kolejny post w którym piszę, że świetnie się bawię w Horizon :reggie:

nie dlatego Cię minusowali. Przykro patrzeć jak prosto i jednowymiarowo działa twój umysł, wygląda na to że Sony całkiem wyprało Ci mózg.

Trzymaj się, powrotu do zdrowia życzę

Opublikowano

Zobaczcie jaką oprawę generuje horizon, a tu jaranko zelda, co trawę kosi.. (pipi), ale zobaczcie że zelda to praktycznie pole golfowe z paroma drzewami, więc cała moc Znicza poszła na fizykę, bo grafika jak na xone, czyli nie ma jej.

najbardziej klapowy post miesiąca.

Opublikowano

Zobaczcie jaką oprawę generuje horizon, a tu jaranko zelda, co trawę kosi.. (pipi), ale zobaczcie że zelda to praktycznie pole golfowe z paroma drzewami, więc cała moc Znicza poszła na fizykę, bo grafika jak na xone, czyli nie ma jej.

widze że dałeś właśnie plusa czeskimaster, ale muszę cię uświadomić, to nie był komplement 

Opublikowano

widze że dałeś właśnie plusa czeskimaster, ale muszę cię uświadomić, to nie był komplement 

To może spójrz ponownie.

Ok, pisałeś to do czeskiegomastera. Następnym razem używaj przecinków i dobrze cytuj :reggie:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przerywając tą arcyciekawą dyskusję.

Z Xboxem nigdy nie było lepiej - data premiery kolejnego sztosiwa

W sumie gierka wygląda zabawowo, więc ogra się na PC   :newell:

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Spencer już wybudował sobie mur wokół swojej zielonej marki dla devu

tumblr_omgjw29RRG1vrcbv0o1_100.pngtumblr_omgjw29RRG1vrcbv0o1_100.pngtumblr_omgjw29RRG1vrcbv0o1_100.png

Opublikowano

Vodo Vince?

ograłem na xboxie. Większego średniaka, o którym nikt nie mówił i nie wiedział nawet kiedy to wyszło nie było do zremasterowania?

Co kolejne? Remaster enter the matrix ? xD

Opublikowano

Teraz czas na kolejnego przeciętniaka - Blinxa.

Voodoo Vince to ulubiona gra Spencera z Xboxa :knur:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Most powerful do stania na półce?

Ps4 w dniu premiery również było most pawerful i przez bity rok w kartonie z fifką w zestawie. Taka sama przyszłość grozi scorpiowi.

Do 2019 dominacja niebieskich

YAKUZA 0

NIOH

NIER

PERSONA

GRAVITY RUSH

U4

YAKUZA KIWAMI

Tego muru nawet meksykanie nie zburzą

tumblr_omgjw29RRG1vrcbv0o1_100.pngtumblr_omgjw29RRG1vrcbv0o1_100.pngtumblr_omgjw29RRG1vrcbv0o1_100.png

Opublikowano

Co kolejne? Remaster enter the matrix ? xD

Nadziewało się wampiry na kołek :czesc:

Opublikowano

Wyobraźcie sobie jak lśniący będzie kombinezon Locka w Halo 6 na Scorpio... mmmm

Opublikowano

blagaliscie od lat o Conkera?

wysłuchaliśmy was

macie jakas spie.rdoline o ktorej nikt nie pamieta i to remaster - wódu wince

Opublikowano

macie jakas spie.rdoline o ktorej nikt nie pamieta i to remaster - wódu wince

brzmi prawie jak "wódy wincej", co dobrze odzwierciedla nastroje fanów xboksa

Opublikowano

ale boli dupsko od tego Scorpio. Jeszcze parę miesięcy i będę widział atak spazmów niebieskich szczurów.

Jak wyjdzie jakis fajny ex na xbox family to tak. RDR2 w 4K to trochę mało.

Opublikowano

Pro wyje mi glosniej niz premierowy fat

ja wierzyłem w te pier,dolenie, że jest cichutko, kultura pracy xd

Też dałem sie nabrać. Ustrojstwo Pro dwa miesiące pochodziło cicho. Ale juz się jej widocznie znudziło. Ograć TLH, Nioha, No i od biedy Horizon i idzie do żyda. Nigdy juz więcej sprzętów tej dziadowskiej firmy.

Opublikowano

Playstation to po prostu konsola zaprogramowana na 2 miesiące użytkowania, Kupujesz, ogrywasz te parę exów i opychasz jakiemuś frajerowi. 

Od lat tak to działa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.