Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Czarek kupił pro i już Sony chce wydać Beatie, widać że mocno się brzydza zielonym szambem :kaz:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Słyszałeś o takim czymś jak crossgen fanek?

Ale wtedy musieliby każdą gre przygotowywać na PS4, PRO, PS5, co zapewne powodowałoby zwiększenie kosztów produkcji, które i tak są już wysokie.

Bez sensu wypuszczać nową konsole, gdy gry sprzedające PS4 są w przygotowaniu od już dłuższego czasu, Days Gone ok 3 lata.

Ładnie tam Zaq wyłapał ironie :kaz:

Opublikowano

Jak w 2018 wyjdzie PS5 to będzie przeogromna beka z prosiaków. 

Opublikowano

No straszna w (pipi) xD

Opublikowano

Jest jeszcze mozliwosc ze to PS5 to bedzie kolejne PS4 tylko ze znacznie wiekszymi bebechami. A kompatybilnosc wsteczna przy obecnej architekturze to nie powinien byc zaden problem, co prawda wtedy juz powoli wchodzimy w cos co jest obecne na PC, czyli optymalizacja gry na wszystkie sprzety. No ciekawe jak to bedzie.

Opublikowano

;V nie wiem, ja to moge i co pół roku sprzęt wymieniać.

Opublikowano

Ja to zamieniam sie w figaro i czekam na gry w przyszłej generacji. Rok bez gier siedziałem z tym ps4 xd

Opublikowano

Pawcio, przecież będą remastery. 

xdddddddddd

Opublikowano

Ja to zamieniam sie w figaro i czekam na gry w przyszłej generacji. Rok bez gier siedziałem z tym ps4 xd

dobrze czynisz koleżko

Ale PS5 to w 2019.

Opublikowano

Uwaga, analitycy rynku wyszli z pieczar!

Opublikowano

Czezaro kupiłeś jakieś gry na tego prosiaka czy po dashu chodzisz? Xd

Dziś wypożyczka Krapczarted 4, ale wiadomix...z myślą akurat o tej grze nie brałem prostaka :kaz:  Prawdziwe sztosiwa tj Yakuza 0 i NioH zakupię jak się finansowo nieco odkuję.

A wczoraj ogrywałem demko NieR-a.  

Opublikowano

;V nie wiem, ja to moge i co pół roku sprzęt wymieniać.

Co pół roku to nie ale co ~3 lata jak najbardziej :sir:

Opublikowano

Czezaro kupiłeś jakieś gry na tego prosiaka czy po dashu chodzisz? Xd

Dziś wypożyczka Krapczarted 4, ale wiadomix...z myślą akurat o tej grze nie brałem prostaka :kaz:  Prawdziwe sztosiwa tj Yakuza 0 i NioH zakupię jak się finansowo nieco odkuję.

A wczoraj ogrywałem demko NieR-a.  

Niesamowite demko, prawda? :banderas:

Opublikowano

No zaskoczenie roku xD trzeba naprawde byc niemyslacym, by nie spodziewac sie ze Sony wypluje nowa konsole w odpowiedzi na Scorpio...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale w 2018 to bez sensu. 2019 byłby idealny do wydania, a 2020 do kupienia. 

Poza tym Sony ma gry w przeciwieństwie do MS więc żadna odpowiedź nie jest nawet potrzebna. :kaz: 

Opublikowano

No zaskoczenie roku xD trzeba naprawde byc niemyslacym, by nie spodziewac sie ze Sony wypluje nowa konsole w odpowiedzi na Scorpio...

Ale to właśnie Pro jest taką przedwczesną odpowiedzią na Scorpio... Po raz kolejny japońce prześcignęli MS i hamburgery muszą gonić.

Opublikowano

Niby jaka odpowiedzia, jak konsola nie jest wiele mocniejsza niz PS4 - Pro to nowa jakosc wylacznie dla ludzi, ktorzy maja telewizory 4k z HDRem, a nie konkurent dla Scorpio.

Jezeli Scorpio w ogole wyjdzie to wiele osob sie rzuci znowu na lepsza grafe i plynniesze gry.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jezeli Scorpio w ogole wyjdzie to wiele osob sie rzuci znowu na lepsza grafe i plynniesze gry.

Tak jak się rzucili na Prosiaka XD

nigga plox

Opublikowano

Kogo stac bedzie na ps5? Telewizor z 4k,hdr w minimum 48cali, do tego okulusy i sama konsola za 1.9k. Chociaz nie 1.9k skoro Pro lata po takiej cenie prawie. Pewnie ze 2k jak nic.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

nigga plox

A co moze slabo sie sprzedaje ? xD

Nawet u nas sa problemy z dostepnoscia, bo co dostawa to w 15 min znika z pulek.

Edytowane przez easye

Opublikowano

nigga plox

A co moze slabo sie sprzedaje ? xD

Nawet u nas sa problemy z dostepnoscia, bo co dostawa to w 15 min znika z pulek.

No jak są 3 sztuki na województwo, to się nie dziwię.

Opublikowano

Wydadza ps5 bez gier, tak jak to było z czwórką, a pawcio i tak wezmie na premiere by ograc kolejnego killzone oraz knacka.

Później sprzeda yanuszowi na alledrogo i bedzie w wc głosił ze wygral zycie.

:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.