Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

średnia ghost recona z dnia na dzien spada coraz niżej, już 78

beka z ubisoftu od zawsze na zawsze, ich ostatnia gra AAA, która zbliżała się do 90, to Black Flag w 2013 roku XD (87/88)

jakim przegrywem trzeba być, żeby wypuszac ze 2-3 AAA gierki w roku i przez 4 lata nie zrobić nic dobrego XD

najgorsza firma zdecydownie, niech to vivendi ich wykupi w pizdu

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 677,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

no to przez kolejny tydzien będziemy czytać smutne pyerdolenie blanta o tym jak black flag jest lepsze od horizon

Ja napisałem tylko że początek nuuudny. Pierwsze 2 h w horizon wyglądały tak :  

O jaka piękna gra, o król lew, o samouczek, o więcej samouczka, no (pipi) macie mnie za idiotę ? , czy to japoński jrpg ?  , nuuuuddaaaaa , zzzzzzzzzzz.....   , ładna ta gra ale mimika twarzy na poziomie xbox 360, hmmm ciekawe przejścia pogodowe może to tropiki bo ze słońca w ulewe w 1 sekunde, ciekawe czy są wieże do synchronizacji, kiedy wreszcie będę mógł zwiedzać ten świat, w primalu na śniegu bohater marzł a tu dupa biega w lekkim stroju przypomina mi się tomb raider, o jest wybór w dialogach ciekawe czy ma jakieś znaczenie, zrobie sejwa i sprawdzę, o nie nie ma żadnego znaczenia co wybiorę (kocham cię czy (pipi)) . 

Więcej o grze wypowiem się jak ją ukończę lub sprzedam na pchlim. Na razie to było opisanie pierwszych 2 godzin. Gra po tych dwóch godzinach nie zachwyca. Taki nioh czy yakuza od pierwszej minuty wciągały. Może się rozkręci. Wczoraj skończyłem grę w momencie w którym WRESZCIE mogłem wyjść poza mały skrawek mapy. Gra mnie zmęczyła i wolałem iść pograć na taborecie w tormenta :)

BTW piękny ból dupy o moją opinie na temat gry :) Co do Zeldy to ragus nie martw się powinna mi się spodobać. Nie wiem co wy macie do mojego gustu growego. Ja wildlands czy for honor nie kupiłem a gram w same sztosy od kilku miesięcy. 

A zapomniał bym po niohu oczy bolą od 30 fps. Trudno się przyzwyczaić ponownie do 30 klatek. Może grafika ładniejsza niż w niohu, ale wolałbym płynniejszą rozgrywkę kosztem grafiki. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Serio Czarek kupił PS4 bez gier, żeby się od niego w CW odczepili? Gość kupił konsolę bez gier dla samego posiadania.

xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Tak jak mazzeo wziął na premierę ps4 dla gier, których nie lubi. No ale argumenciki w cw "ograłem więc mogę się wypowiadać". Co poradzisz, nic nie poradzisz :dunno:

Opublikowano

dlatego pozyczylem xboxa od blubera

Opublikowano

Lepiej siedziec cale zycie na jednej platformie, a wypowiadac sie o wszystkim :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Lepiej siedziec cale zycie na jednej platformie, a wypowiadac sie o wszystkim :kaz:

...jak na przykład Ficklap :kaz:

Opublikowano

u mnie nic nie jest zepsute, więc nie wiem o co ten cały raban

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Jew jitsu tego tematu

Opublikowano

no to przez kolejny tydzien będziemy czytać smutne pyerdolenie blanta o tym jak black flag jest lepsze od horizon

Nie zawiódł :popcorn:

Opublikowano

Oglądajcie

Ja myślę, że niedługo będzie ulepszony Switch, bo ten "trochę" awaryjny.

dzieki za ten filmik, jeszcze go tu nie bylo

Opublikowano

Hahahah blantman znów włączył autyzm xd ale ma rację co do horizona. Pogralem chwilę i rak instant dla januszy.

Opublikowano

17191042_1393094880712632_16591999422829

xD

Opublikowano

"First", znaczy się, że Link nie ma? 

Opublikowano

No Horizon dobra gra na 7-8 ale nic więcej. Ładne widoczki, ciekawy design ale gameplay na poziomie gier Ubi. GG to jednak rzemieślnicy, nie potrafią zrobić gry z
 d u s z ą. Koło wiedźmina to nawet  nie stało.

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

do wiedzmina to porownuja tylko najwieksze klaperskie ameby tego horizona

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.