Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

aprhomo - po prostu chodzi o takiego rodzaju komentarze (recka Zeldy na Gry-online)

Dziwi mnie tak wysoka ocena - dla mnie niektóre wskazane cechy jako plusowe są wadami. Ja wolę jak gra pomaga mi znajdować rzeczy godne uwagi, zadania, ważne postaci, przedmioty. Wolę jak wyjaśnia co jak działa. Więc trochę nieobiektywne to 10/10. Sam nie ocenię bo nie zagram. Tak skrajne sandboxy nie są dla mnie. A ocena 10/10 to w kategorii ultraortodoksyjne sandboxy. Na poziomie porównania cech gier to taki W3 jest dużo lepszy pod tym względem. Dla mnie. Więc dałbym mu lepszą ocenę niż tej grze bazując na cechach.

Mam nadzieję, że pomogłem :sir:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Z każdym kolejnym materiałem Zelda prezentuje się coraz ciekawiej. Dobrze wiedzieć, że jeszcze przede mną tyle dobra. 

Opublikowano

Czemu na tym forum nie można już nigdzie wyrazić zdania o grze. Jak nie zgadzasz się z ogółem to od razu nie masz gustu. Jednemu może podobać się Jarmusch a drugi woli Andersona i Jarmuscha nie trawi. Najgorsi są bojówkarze sony. Mogę ograć wszystkie exy ps4 i może mi się kilka spodobać, ale jak jeden mi nie podejdzie to się nie znam. 

Z Zeldą jest podobnie. Najwięcej krzyczą ci którzy uważają że mają najlepszy gust i nie trawią chińskich bajek. Może to wina tego że nasze hobby jest stosunkowo młode. Jakoś recenzje czy rozmowy o filmach takiego hejtu nie tworzą. Tutaj za dużo niewyżytych młodych chłopców bierze udział w dyskusjach. Dobrze że użytkownicy xboxa są dojrzalsi emocjonalnie. 

żartowałem - po prostu nie ma gier więc nie ma o co się kłócić :D

Opublikowano

Spoko blant, wspomoge Cie w walce klapkami gdy dostane horizona w swoje lapy. :cool:

Opublikowano

horizontowcy są najlepszym odłamem klapów. "ta gra to klejnot tej generacji" xdd

Opublikowano

ferrari wśród skód 

Opublikowano

"polowanie lepsze niz w monster hunterze"

Opublikowano

Z tym klejnotem to musi byc trolling. xddd

Opublikowano

ja sie zastanawiam czy w ogole dam rade grac w tego "klejnota" po obcowaniu z gra generacji - Zelda BOTW :kaz: przeciez horizon to tylko graficzna wydmuszka, jak mozna sie tym jarac to ja nawet nie 

Opublikowano

klimatem wciaga dupa Wieśka

Opublikowano

Tzn, dupa Wieśka wciąga co klimatem, czy klimat czego wciąga dupa Wieśka?

Moje dzieciaki mają w testach w podstawówce takie rozsypanki wyrazowe, więc może tu chodzi o sprawdzenie poziomu intelektualnego bywalców CW? 

Nie raz takie testy zmuszony byłem sprawdzać, więc jedziemy.

Wieśka dupa wciaga klimatem

klimatem Wieśka dupa wciaga

wciaga klimatem Wieśka dupa

:dafuq:

Opublikowano

Horizon? Dość wciągająca gierka 7/10. Puste to w ch,uj, ale walka z tymi dinusiami całkiem OK. No i ten rakowy schemat gry od Ubi polegający na zbieraniu wszystkiego co się da i czyszczeniu mapy z questów. Jednych to jara bardziej, drugich mniej, ale ogólnie ta gra nie prezentuje sobą niczego konkretnego. Ot, poprawny, ładny ubiszrot ex na kąsole Sony.

Opublikowano

Co tam klapiszcza, było już wzorem blacharskich zabaw porównanie grafiki w Horizonie na prosiaku lajt i prosiaku pro? 

No wiem, że było :)

Opublikowano

Czemu na tym forum nie można już nigdzie wyrazić zdania o grze. Jak nie zgadzasz się z ogółem to od razu nie masz gustu. Jednemu może podobać się Jarmusch a drugi woli Andersona i Jarmuscha nie trawi. Najgorsi są bojówkarze sony. Mogę ograć wszystkie exy ps4 i może mi się kilka spodobać, ale jak jeden mi nie podejdzie to się nie znam.

No stary, jak w najładniejszym Sandboxie w historii gejmingu piszesz w minusach 30fps(w dodatku betonowych) to nie dziw się.

lol

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

w historii gejmingu xd

jednak platforma xD

eskpert XD

Opublikowano

w historii gejmingu xd

jednak platforma xD

eskpert XD

To podaj tytuł gry ładniejszej, płynniejszej, z lepszymi texturami, wyższej rozdzielczości i otwartym światem.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

w historii gejmingu xd

jednak platforma xD

eskpert XD

To podaj tytuł gry ładniejszej, płynniejszej, z lepszymi texturami, wyższej rozdzielczości i otwartym światem.
GTA V na PC z realistycznym modem. :kaz:
Opublikowano

w historii gejmingu xd

jednak platforma xD

eskpert XD

jeżeli mówimy o texturze deski to najlepszą grą generacji jest Nioh

Opublikowano

sunset overdrive skalowany do 4k, co wygrałem?

Opublikowano

Na deskę w  dojo można się patrzeć godzinami, dużo lepsza niz błoto w Uncharted 4.

Opublikowano

w historii gejmingu xd

jednak platforma xD

eskpert XD

a tak, na PC premiera 4K dopiero w przyszłym roku xD

tekstury też są najlepsze w horzajzonie - najlepsze w historii gejmingu

filtrowane, hdeful, cudo

horzion jest piękną gra, ale Ty tylko kopiesz dół pod sobą

btw. zdetronizowałeś drajwklaba - pomyślałeś chociaż o tym ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.