Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

szotgan i do przodu

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

co to jest killzone 2?

Halo killer.

Opublikowano

co to jest killzone 2?

Halo killer.

Dałem minusa, bo jak to przeczytałem to oplułem kawą monitor i teraz muszę wycierać :taknieco:

Opublikowano

Dobra dobra. Przyznaj, że "Halo" jeszcze załapałeś, ale "killer" to już w słowniku musiałeś szukać i stąd frustracja ;)

Opublikowano

Dobra dobra. Przyznaj, że "Halo" jeszcze załapałeś, ale "killer" to już w słowniku musiałeś szukać i stąd frustracja ;)

Jest dokładnie tak jak piszesz :)

Opublikowano

Killzone 2 który mam rok 2005? Bo po tym trailerze sciemnionym już nic ciekawego w temacie tego uniwersum nie powstalo.

Opublikowano

Killzone jedyneczka była wyborna jak na FPS na konsoli i granie na gajgach  :sir:  

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Janki klapy maja nowego mesjasza Horizona wczesniej bylo Uncharted 4.

Obie gry patykiem bym nawet nie tknal.

Ficus klapem to mnie nie nazywaj bo ja jak kupilem Dreamcasta na premiere to ty po podworku biegales i wkrecales wszystkim ze kupisz Gameboya colora.

Pewny stan rzeczy nawet czas nie zmieni.

Opublikowano
Ficus klapem to mnie nie nazywaj bo ja jak kupilem Dreamcasta na premiere to ty po podworku biegales i wkrecales wszystkim ze kupisz Gameboya colora.

xD

Opublikowano

Tekst tygodnia  :pawel:

Opublikowano

Zetta zaorał :obama: 

Killzone jedyneczka była wyborna jak na FPS na konsoli i granie na gajgach  :sir:  

niegrywalny szrot 

Zresztą skończmy już tę dyskusje, nawet Sony wstydzi się tej serii. Jej miejsce jest na śmietniku historii 

Opublikowano

nie no, Killzone ssie. Każda odsłona. Jedynka jest niegrywalna tą powolnością i frameratem godnym Bethesdy, dwójka najbliższa czegoś dobrego, ale też powolne gunwo, na trójkę szkoda strzępić ryja.

Zaorać Killzone'a.

Opublikowano

Problem Killzonow był taki, ze wyszło wiecej części, niż dobrych gier na Xboxa One.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

dalej szukam puenty

Opublikowano

za Exacta to chyba jakiś generator pisze te posty 

Opublikowano

Problem Killzonow był taki, ze wyszło wiecej części, niż dobrych gier na Xboxa One.

nawet nie muszę patrzeć kto może dać plusa takiemu postowi

przez was odechciewa mi się kupować PS4 w tym 2021 roku

Opublikowano

Moim zdaniem Killzone 1 dobra gra.
Moim zdaniem Killzone 2 najlepsza gra.

Opublikowano

Moim zdaniem jestes zdrowo (pipi)niety

Opublikowano

Ot typowa wydmuszka, która słaby gameplay tuszował wyróżniającym się stylem graficznym i designem. 

Opublikowano

Killzone 1 XDD Nosem i dupą tę śmieszną gierkę wciągał Black, dopiero Killzone 2 uratowało jako tako sytuację ale tak czy siak seria wyeksploatowana do granic możliwości, że się rzygać chciało.

Opublikowano

Moim zdaniem Killzone 1 to wyjątkowo udane ~20fps na konsolę PlayStation 2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.