Skocz do zawartości

Pokemon GO

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 157,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jak wygląda sprawa tropienie poksa po śladach? Mam w dolnym prawym rogu informacje ze poks jest w okolicy, oznaczam go, ale nigdzie w okolicy nie widzę żadnych śladów.

Opublikowano

czy ktoś z forum już wszedł pod samochód albo spadł w przepaść grając w poki GO?

bo ledwo co była premiera a już są doniesienia o ofiarach, wtf?

Opublikowano

czy ktoś z forum już wszedł pod samochód albo spadł w przepaść grając w poki GO?

bo ledwo co była premiera a już są doniesienia o ofiarach, wtf?

dementuje, nic mi sie nie stalo :dog:

Opublikowano

Byłem na spacerku. W godzinę widziałem 4 gymy, podbiłem 3:

-2 czerwone lamusy

-1 żółty lamus

Był jeszcze jeden czerwony, ale ma wsparcie dodatkowych dwóch graczy, a sam szef ma Golbata na 400CP, także szybko spier,doliłem xD.

Oto moja mafia, Raticate i banda Pidgeotto.

bxlnqRq.png

Na razie rządzimy na mieście. Jutro kolejny obchód, ciekawe czy odważą się mnie podbić. No i będę miał w planach koksić szczura na tego Golbata.

Tak się czuję po każdym zdobytym gymie:

hqdefault.jpg

Śmiechem żartem, chciałbym czuć taką satysfakcję ze zdobywania Gymów w prawdziwych pokemonach.

edit: przed chwilą czerwony kawaler, któremu zająłem gym, odzyskał go. założyłem kapcie i myk pod warzywniak, znowu moje. jeszcze wstawiłem tam mocniejszego pokemona, więc niech marnuje potiony hehehe

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

Mnie w(pipi)ia ten bug ze przeciwnicy z 1hp zostaja. Zolte lamusy sie panosza na dzielni ale nic nie moge zrobic. Za to w centrum dolaczylem do kilku czerwonych i z typem co wyglada jak ogqozo odbilem z rak niebieskich ten oto pomnik

abrahamkom3.jpg

Opublikowano

Nagrody ze sklepu za podbity gym odbieracie? Co 21h nowa nagroda, o ile gymu wam w tym czasie nie podbili.

Opublikowano

ktoś może na szybko i w skrócie opisać gameplay tej gierki? ja czekam na europejską wersje

wiem że sie znajduje poki w lesie, ale na jakiej zasadzie sie odbywają walki? levelowanie też chyba jakieś inne niż zwykle? o co chodzi?

Opublikowano

Levelovanie:

-za pomocą cukierków+stardust. Cukierki dostajesz za złapanie pokemona, stardust też ale również za inne rzeczy jak wygrywane walki. I na przykład żeby podwyższyć CP pokemona (czyli go wylevelować) użwasz zawsze 1 cukierka i rosnącą ilość stardustu na każdym levelu

Ewolucja

-za pomocą cukierków. Jak masz Pidgeya i dasz mu 12 cukierków, to zmieni się w Pidgeotto. Żeby zmienić go w Pidgeota, potrzebujesz już 50 cukierków.

Dobrym sposobem na pozyskiwanie cukierków jest wysyłanie duplikatów złapanych pokemonów do profesora, bo on wymienia te pokemony na cukierki.

Walka to zwykłe klepanie w ekran, który pokemon ma wyższe CP, ten raczej wygra, no chyba że uda ci się zrobić unik (przesunięcie palcem) i uda ci się naładować super atak (wtedy zamiast klepania w ekran, przytrzymujesz palec na pokemonie)

ZNOWU CZERWONY ZJE,B MI PODBIŁ GYMA POD BLOKIEM. CO ZA ŚMIEĆ. Trzeba będzie wieczorem jeszcze raz zrobić sobie spacerek pod warzywniak.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

Moje najsilniejsze tak wygladaja, chomikuje cukierki, tylko w Pidgeota zainwestowałem.

67k4kk.jpg

Opublikowano

lslrxcy.png

u mnie tak. cukierki inwestowalem w raticate, pidgeota i starmie. Ale tez zaczynam raczej chomikowac, nie ma zbytnio sensu ladowac cukierkow w pokemona ze 100 CP, jesli za pare leveli znajdziesz w dziczy ze 2 razy lepszego.  

najlepszy pokestop?

WX3Z2is.png

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

IeY1xzI.jpg

:obama:

Opublikowano
  • Autor

To jeszcze nie jest jakis mega level, do ogarniecia.

Dziwnie sa rozmieszczone miejscowki. Jakis mural w centrum to gym, a urzad miasta obok jest zwyklym spotem.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

tam chu,j w ten level, ograrnij majestat tego ptaka na tle białego domu

podbijacie prestiż walcząc swoimi pokemonami na swoje pokemony? polecam.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Autor

no trzeba czasem do ludzi albo na trening wyjsc, w drodze łapie pokemony i podbijam miejscowki.

Opublikowano

naprawdę wychodzicie z domu?

tak, byłem na 45 minutowym spacerku, a także 3 razy wychodziłem pod blok :czesc:

Opublikowano
  • Autor

mam poke spota pod blokiem, jak wyjde na balkon to doslownie mi brakuje z 2 metry zeby wejsc w zasieg =[ lipa ze z chaty go nie łapie

Opublikowano

Jakie jajko? Mam kilka na 5km i 2 na 10km, może jutro coś spróbuję wychodzić.