August 10, 20178 yr Na Fear of the Dark - Iron Maiden, też by zrobili klimatyczny zwiastun :) chociaż epokowo 10 lat do przodu mogłby komuś się nie spodobać.
August 12, 20178 yr Skończyłem wczoraj 1 Sezon i muszę przyznać, że podobało mi się :) Czekam na drugi... Podoba mi się klimat ameryki z tamtych lat :) Zerknąłem właśnie na trailer sezonu 2 i jaram sie!
August 22, 20178 yr Straszny jest serial czy nie? Żona nie gustuje w horrorach i nie chce jej męczyć:p
August 23, 20178 yr Straszny jest serial czy nie? Żona nie gustuje w horrorach i nie chce jej męczyć:pMoja uważa że jest i mówi że drugi sezon będę już sam oglądał.
August 23, 20178 yr Straszny jest serial czy nie? Żona nie gustuje w horrorach i nie chce jej męczyć:pMoja uważa że jest i mówi że drugi sezon będę już sam oglądał. Po dwóch odcinkach nawet jej się podoba. Gdyby nie elementy horroru to pewnie jeszcze bardziej i boję się, że im dalej tym gorzej :P
August 24, 20178 yr Wszystkie co wrzucam są oficjalne. Za tydzień ma być kolejny hołd dla innego filmu z lat 80. Edited August 24, 20178 yr by sprite
September 22, 20178 yr http://www.adweek.com/creativity/netflix-is-making-stranger-things-versions-of-classic-80s-movie-posters-and-theyre-amazing/