April 14, 20178 yr O, Tokar ma zatwardzenie tak bardzo słaby serial, napiszę o tym posta na milion znaków xD Edited April 14, 20178 yr by gekon
April 14, 20178 yr gekon no gdybym musiał edytować posty na 16 znaków, to pewnie nie chciałoby mi się pisać takich na niecałe 500
April 14, 20178 yr tak bardzo słaby serial, napiszę o tym posta na milion znaków xD o, esencja poziomu dyskusji w większości działów na tym forum, "xD". Tysiąc znaków jak tak można xD. Uzasadnienie swojego zdania xD. Beka xD. nie no, ja też wolę czytać posty w stylu "chu.jowe 3/10" albo "na prawde rewelacja". To jest prawdziwa dyskusja, wartościowa. Edited April 14, 20178 yr by c0r
April 15, 20178 yr Pisać i używać konkrentych argumentów na forum, kek jakie tryhardy xdddd :usmiechnietytrumpheheniezlejestemedgyniebomamw(pipi)e:
April 18, 20178 yr Po prostu był klimatyczny. Dla jednych nagromadzenie klimatu lat 80. było jak powrót do dzieciństwa, reszta się nie zna.
April 18, 20178 yr Bardziej czuje klimat lat 80 oglądając nowe Fast&Furious albo Expendables niż ST. Edited April 18, 20178 yr by _S_
April 18, 20178 yr Klimat serialu jest dobry, ale czy faktycznie przypomina lata 80'te raczej nie, po prostu ma jego subtelne naleciałości.
April 18, 20178 yr Bardziej czuje klimat lat 80 oglądając nowe Fast&Furious albo Expendables niż ST. Ale tam nie ma takiej nerdozy jak w ST.
July 11, 20178 yr ciekawe czy uda im sie utrzymac poziom jedynki, ciezkie beda mieli zadanie oj ciezkie
July 13, 20178 yr Przecież to się nie może nie udać. Sam klimat i nawiązania do popkultury tamtych lat z miejsca dają +2 oczka do oceny. O fabułę jestem spokojny, podczas oglądania pierwszego sezonu dało się odczuć, zwłaszcza pod koniec, że serial od początku był tworzony pod kontem większej ilości sezonów niż jeden.
July 13, 20178 yr Wczoraj info o Bojacku, dziś to. <3 Ta postać w chmurach wygląda jak Moon Presence.
July 23, 20178 yr Jestem przekonany, 2 sezon będzie równy albo i lepszy od pierwszego. A tak baj de łej to kto pamięta jakiś ostatni zwiastun, czy to gra czy film, który użył jakiejś piosenki Majkela?