July 13, 20169 yr Tutaj też jaranko. Mówią nawet, że to najlepsza rzecz od netflixa i tak naprawdę to 8 godzinny film Edited July 13, 20169 yr by chris85
July 13, 20169 yr Author Chris, recka była dodana w pierwszym poście ^_^ Czekam na ten serial, bo zapowiada się mega klimatycznie. Najgorsze jest to, że polskich napisów na Netflixie niema za granicą i trzeba bawić się w jakieś VPNy
July 13, 20169 yr Mógłby ktoś przybliżyć co to będzie za gatunek? Thriller sf czy jakiś horror z duchami/demonami ? Może być w spoilerze. Od tego uzależniam czy będę oglądał czy nie.
July 13, 20169 yr No właśnie to ma być miks wszystkiego po trochę. Trochę ET, trochę Spotkań Trzeciego Stopnia, Trochę Ghost Busters itd itd. @ Malibu. Sorry nie zauważyłem
July 15, 20169 yr naekranie zrecenzował ST, ocena maksymalna, jeden z lepszych seriali Netflixa. http://naekranie.pl/recenzje/stranger-things-sezon-1-recenza Jest to produkcja, jakiej telewizja nigdy tak naprawdę nie widziała. Bracia Duffer tworzą serial, który jest przepięknym hołdem dla kina lat 80., szczególnie tego tworzonego przez Stevena Spielberga, a jednocześnie bawią się wymyślonymi wówczas schematami, dając im nowe życie i pokazując, jak to robić dobrze. Widzimy znane elementy takiego kina: nadnaturalną tajemnicę, klimat, wizualny majstersztyk i dzieciaki w centrum akcji. Twórcy komponują z tego dzieło kompletne i bawiące jak mało co do tej pory. Do tego można dostrzec multum mniej lub bardziej subtelnych smaczków i nawiązań, które powinny zapewniać dobrą zabawę przy kolejnych seansach całego sezonu. Edited July 15, 20169 yr by YETI
July 15, 20169 yr I moją również. Tylko to kolejny serial od Netfliksa - ledwie zdążyłem się wygrzebać z House of Cards i Daredevila, a przede mną jeszcze pół sezonu Dżesiki Jones, cały Marco Polo i jeszcze to. Wolę mimo wszystko tradycyjny model emitowania seriali z jednym odcinkiem tygodniowo. Jak wlatują wszystkie naraz to czuję się jakiś taki przytłoczony ilością czekających epków do zaliczenia
July 15, 20169 yr (pipi)a cały soundtrack z niczym pięknych klimatów cyberpunka mnie jara Mega serial.
July 15, 20169 yr Co do muzyki, już pierwszy kawałek w serialu, jak dzieciaki jadą na rowerach wywołuje uśmiech na twarzy, kto słucha New Retro Wave ten wie o co chodzi.
July 16, 20169 yr Wczoraj zaliczyłem na jednym w cholere długim posiedzeniu (akurat wolny piątek się trafił). Za(pipi)iste. Chcę więcej.