Opublikowano 1 października 20177 l Limit to jedno, ale achievementy są zbugowane ponoć. Nawet jak pokonałem syrenę i skończyłem misję pon. 1min, to nie zaliczyło.
Opublikowano 3 października 20177 l Ta gra ostatnio więcej nie działa, niż działa. I skutecznie tym samym odzwyczaja mnie od grania. Coraz mniej mi zależy.
Opublikowano 3 października 20177 l To samo mam, to dobrze, bo w listopadzie startuje mobliny lineage 2.
Opublikowano 3 października 20177 l Z deszczu pod rynnę? ;) Ja ciągle sobie powtarzam "nigdy więcej F2P/MMO", ale potem "z ciekawości" sprawdzi się takie cuś, "bo darmowe" i coś tam czasu schodzi. Gdybym oderwał się od FFBE, to bym był całkiem wolny od takich gier, bo Star Trek Online też już odpalam tylko sporadycznie. No bo to się serio przeradza w pracę.
Opublikowano 3 października 20177 l Juz pisałem kilka razy, mam nudna robote w korpo, moge sobie pozwolic na granie w jakies mobilki. Takie Mobius Final Fantasy czy Lineage 2 nawet bardziej, bo tam sporo rzeczy mozna robic z automatu. W lineage 2 odpalasz auto farme i sobie gra sama smiga do czasu az zapelnisz inventory. Plus tam jest normalne online, mass pvp i kilku znajomych tez bedzie cisnac. FFBE to jednak single player.
Opublikowano 4 października 20177 l 15k lapisu, 51 ticketow, 8 ex ticketow i dwa 10+1. Zastanawiam sie czy rzucac sie na Ayake skoro mam Tilith. Wpada na stałe do puli, wiec chyba odpuszcze. Edytowane 4 października 20177 l przez Shen
Opublikowano 6 października 20177 l Ja tam tylko 5 biletów rzuciłem i żadnej z tego bannera postaci nie dostałem ... wszysto co mam rzuce na FF15:Kingslave jak najwięcej Crow musze wyciągnąć.
Opublikowano 9 października 20177 l Dali dziś w rekompensacie za te bugi przy updacie 5* summon EX ticket i 10+1 summon ticket Mam Ayakę
Opublikowano 11 października 20177 l Wpadła Ayaka z darmowego daily Zastanawiam się, czy od razu levelować, czy pierw podbijać limita, a dzbanków nie mam bo władowałem w Wilhelma który wpadł z biletu 10+1.
Opublikowano 11 października 20177 l No ja od razu jej LB LVL wbiłem na 20,później 6* i lvl 25.To samo robiłem z Wilhelmem :)
Opublikowano 11 października 20177 l Dzisiaj free daily blue>gold>rainbow Roberta...why why... ps. za to w JP
Opublikowano 11 października 20177 l Może i dobra, ale po drugiej stronie 50% była Ayaka ;] Wylevelowałem Ayakę i Wilhelma na 6*, Willi ma ~15 poziom LB, Ayaka pierwszy, ale nie mam cierpliwości czekać i ciułać dzbanki, będzie mniej efektywnie, ale kiedyś się to LB dociśnie.
Opublikowano 11 października 20177 l Ja to już mam odłożone LB dzbanki na CG Fine ,ale jak wcześniej wpadnie Roy lub Ayaka to nie będę im żałował xD
Opublikowano 13 października 20177 l Udało mi się trafić nyxa,generała glauce i 6 libertusów za 10000 lapisu i 30 ticketów.