Skocz do zawartości

Final Fantasy Brave Exvius

Featured Replies

Opublikowano

Limit to jedno, ale achievementy są zbugowane ponoć. Nawet jak pokonałem syrenę i skończyłem misję pon. 1min, to nie zaliczyło.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 187,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ta gra ostatnio więcej nie działa, niż działa. I skutecznie tym samym odzwyczaja mnie od grania. Coraz mniej mi zależy.

Opublikowano

To samo mam, to dobrze, bo w listopadzie startuje mobliny lineage 2.

Opublikowano

Z deszczu pod rynnę? ;)

Ja ciągle sobie powtarzam "nigdy więcej F2P/MMO", ale potem "z ciekawości" sprawdzi się takie cuś, "bo darmowe" i coś tam czasu schodzi. Gdybym oderwał się od FFBE, to bym był całkiem wolny od takich gier, bo Star Trek Online też już odpalam tylko sporadycznie. No bo to się serio przeradza w pracę.

Opublikowano

Juz pisałem kilka razy, mam nudna robote w korpo, moge sobie pozwolic na granie w jakies mobilki. Takie Mobius Final Fantasy czy Lineage 2 nawet bardziej, bo tam sporo rzeczy mozna robic z automatu. W lineage 2 odpalasz auto farme i sobie gra sama smiga do czasu az zapelnisz inventory. Plus tam jest normalne online, mass pvp i kilku znajomych tez bedzie cisnac. FFBE to jednak single player.

Opublikowano

15k lapisu, 51 ticketow, 8 ex ticketow i dwa 10+1. Zastanawiam sie czy rzucac sie na Ayake skoro mam Tilith. Wpada na stałe do puli, wiec chyba odpuszcze.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Ech, stałem się szczęśliwym posiadaczem Lightning.

Opublikowano

Light Veritas :frog:

świetny TM dla magów :sorcerer:

Opublikowano

Ja tam tylko 5 biletów  rzuciłem i żadnej z tego bannera postaci nie dostałem ... wszysto co mam rzuce na FF15:Kingslave jak najwięcej Crow musze wyciągnąć.

Opublikowano

Troll Rainbow: Mercenary Ramza :\

Opublikowano

Dali dziś w rekompensacie za te bugi przy updacie 5* summon EX ticket i 10+1 summon ticket :fsg:

Mam Ayakę :sorcerer:

Opublikowano

Lunera piknie Elven Song będzie grane :)

Opublikowano

Wpadła Ayaka z darmowego daily  :fsg:

Zastanawiam się, czy od razu levelować, czy pierw podbijać limita, a dzbanków nie mam bo władowałem w Wilhelma który wpadł z biletu 10+1.

Opublikowano

No ja od razu jej LB LVL wbiłem na 20,później 6* i lvl 25.To samo robiłem z Wilhelmem :)

Opublikowano

Dzisiaj free daily blue>gold>rainbow Roberta...why why...

ps. za to w JP

knyVmxB.png

Opublikowano

Co chcesz od Reberty? Dobra postać.

Opublikowano

Może i dobra, ale po drugiej stronie 50% była Ayaka ;]

Wylevelowałem Ayakę i Wilhelma na 6*, Willi ma ~15 poziom LB, Ayaka pierwszy, ale nie mam cierpliwości czekać i ciułać dzbanki, będzie mniej efektywnie, ale kiedyś się to LB dociśnie.

Opublikowano

Ja to już mam odłożone LB dzbanki na CG Fine ,ale jak wcześniej wpadnie Roy lub Ayaka to nie będę im żałował xD