Opublikowano 18 lipca 20168 l cholera chyba też sobie sprawię . Cena jak za byle jaką nowość na ps4 czy xone
Opublikowano 18 lipca 20168 l Panowie, na KiG podczas składania preordera trzeba od razu płacić czy można dopiero przed premierą?
Opublikowano 18 lipca 20168 l Zamówiłem kiedys Vitę w preorderze na sklepie Psx Extreme. Ale wybrałem opcje za pobraniem i jako ze mało mieli konsolek - pierwszeństwo miały osoby, które przelały kase z góry. Lepiej zapłacić od razu moim zdaniem.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Panowie, na KiG podczas składania preordera trzeba od razu płacić czy można dopiero przed premierą?Najpóźniej tydzień przed premierą trzeba zapłacić
Opublikowano 18 lipca 20168 l Chce brac z drugim padem, ale boje sie ze rzuca 3 sztuki i wstrzyma to konsole. Jak to zyc?
Opublikowano 18 lipca 20168 l Nie bierz drugiego pada ja nie wziąłem, Wezmę w drugim zamówieniu :potter:
Opublikowano 18 lipca 20168 l Tak zrobie! Co wy sie martwicie tym zasliaczem. A) Każdy telefon taki ma B)Każdy TV ma USB... profit! Edytowane 18 lipca 20168 l przez MichAelis
Opublikowano 18 lipca 20168 l Gdyby dali Tanki, gierki od Technosa to bym pewnie brał już teraz.Połowa gierek z tej zbieraniny mnie nie interesuje więc poczekam i zobaczę jak się ta zabawka będzie rozwijać.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Panowie, na KiG podczas składania preordera trzeba od razu płacić czy można dopiero przed premierą?Najpóźniej tydzień przed premierą trzeba zapłacić Pewne info?
Opublikowano 18 lipca 20168 l Witam, zamówienie musi Pan opłacić najpóźniej na tydzień przed premierą. Pozdrawiam
Opublikowano 18 lipca 20168 l Szkoda, że nie ma całej trylogii Ninja Gaiden. Oj tak tak, pozostaje niestety zakup na eshopie.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Zastanawia mnie czy Nintendo ma prawo wydać każdą grę, jaka pojawiła się na NESie w czasach jego świetności? Czy może musi się użerać z Konami czy innym Capcomem w sprawie np Duck Tales?
Opublikowano 18 lipca 20168 l No to KiG dowalili cene. Za tyle to zal nie brac. Czekam nie mniej jak na premiere Dragon Questow na 3dsa.
Opublikowano 18 lipca 20168 l CDP ma po 299, po 339 z dodatkowym padem, a Ultima obnizyla cene do 279. I tak mają się nijak do cen z KiG. Mówiłem, że będa mieli najtaniej
Opublikowano 18 lipca 20168 l Bedzie super klimat przy mierzeniu sie z druga Castlevania i Mega Manem 2. Wstrzymywalem sie z zakupem tych gier cyfrowo - teraz dostane je w wydaniu lepszym niz moglbym sie tego spodziewac (a do tego masa dobroci w ktore tez chcielem zagrac). Kazda gra to jakies 8zl.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Autor Może Mikołaj mi przyniesie. :potter: Będzie to pierwszy raz jak zagram w te tytuły na oryginalnym sprzęcie Nintendo. Wcześniej tylko Pegasus.
Opublikowano 18 lipca 20168 l No właśnie czytam niusa na PPE, http://www.ppe.pl/news/45037/nintendo-classic-mini-mozna-juz-zamawiac-w-polsce-cena-odrobine-zaskakuje-i-znamy-polska-date-premiery.html Brzmi to tak, jak namawianie do najdrożej oferty CDP. Dobrze, że na dole jest ten dopisek od Rayosa.
Opublikowano 18 lipca 20168 l No właśnie chvjnia straszna, że na górze wytłuszczone najdroższe oferty CDP, a niżej drobna adnotacja ode mnie, a potem janusze czytają tylko to co na górze i jest syf pod newsem na FB i na PPE, że czemu tak drogo, nie czytając nawet, że na KiG jest 60 zł taniej :facepalmz:
Opublikowano 18 lipca 20168 l Współpraca z CDP, Boże jak mnie to wkur.wia. Od razu mi się dycha dla Mordora przypomniała:/ Edytowane 18 lipca 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 18 lipca 20168 l Ej o jakim zasilaczu do kabla usb piszą na tym ppe? Chodzi o zwykłą ładwarkę na usb do telefonów czyż nie?
Opublikowano 19 lipca 20168 l Mogliby te pady wydac w wersji USB. Kiedyś tak sprzedawali w US ale było po 30 dolarów od sztuki + przesyłka. Przydałby sie taki na posiadówy przy browarze i emulatorach.