Skocz do zawartości

Nintendo Classic Mini

Featured Replies

• Odpowiedzi 539
  • Wyświetleń 104,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w koncu wrocilem do mieszkania i przetestowalem urzadzenie.   Powiem jedno:   OBAMANDERAS   przepiękne konsola leciutka jak cholera, jednak stoi stabilnie po podlączeniu kabla usb i HDMI. kabe

• Tak to można grać      

Opublikowano

Panowie, na KiG podczas składania preordera trzeba od razu płacić czy można dopiero przed premierą?

Opublikowano

Zamówiłem kiedys Vitę w preorderze na sklepie Psx Extreme. Ale wybrałem opcje za pobraniem i jako ze mało mieli konsolek - pierwszeństwo miały osoby, które przelały kase z góry.

Lepiej zapłacić od razu moim zdaniem.

Opublikowano

Panowie, na KiG podczas składania preordera trzeba od razu płacić czy można dopiero przed premierą?

Najpóźniej tydzień przed premierą trzeba zapłacić
Opublikowano

Nie bierz drugiego pada :dunno: ja nie wziąłem, Wezmę w drugim zamówieniu :potter: 

Opublikowano

Tak zrobie!

Co wy sie martwicie tym zasliaczem.

A) Każdy telefon taki ma

B)Każdy TV ma USB...

profit!

Edytowane przez MichAelis

Opublikowano

Gdyby dali Tanki, gierki od Technosa to bym pewnie brał już teraz.Połowa gierek z tej zbieraniny mnie nie interesuje więc poczekam i zobaczę jak się ta zabawka będzie rozwijać.

Opublikowano

Najpóźniej tydzień przed premierą trzeba zapłacić

Pewne info?

Opublikowano

Witam,

zamówienie musi Pan opłacić najpóźniej na tydzień przed premierą.
Pozdrawiam
Opublikowano

Szkoda, że nie ma całej trylogii Ninja Gaiden.

Oj tak tak, pozostaje niestety zakup na eshopie.

Opublikowano

Zastanawia mnie czy Nintendo ma prawo wydać każdą grę, jaka pojawiła się na NESie w czasach jego świetności? Czy może musi się użerać z Konami czy innym Capcomem w sprawie np Duck Tales?

Opublikowano

No to KiG dowalili cene. Za tyle to zal nie brac. Czekam nie mniej jak na premiere Dragon Questow na 3dsa. 

Opublikowano

CDP ma po 299, po 339 z dodatkowym padem, a Ultima obnizyla cene do 279.  I tak mają się nijak do cen z KiG. Mówiłem, że będa mieli najtaniej ;) 

Opublikowano

Bedzie super klimat przy mierzeniu sie z druga Castlevania i Mega Manem 2. Wstrzymywalem sie z zakupem tych gier cyfrowo - teraz dostane je w wydaniu lepszym niz moglbym sie tego spodziewac (a do tego masa dobroci w ktore tez chcielem zagrac). Kazda gra to jakies 8zl. 

Opublikowano
  • Autor

Może Mikołaj mi przyniesie. :potter: Będzie to pierwszy raz jak zagram w te tytuły na oryginalnym sprzęcie Nintendo. Wcześniej tylko Pegasus.

Opublikowano

No właśnie chvjnia straszna, że na górze wytłuszczone najdroższe oferty CDP, a niżej drobna adnotacja ode mnie, a potem janusze czytają tylko to co na górze i jest syf pod newsem na FB i na PPE, że czemu tak drogo, nie czytając nawet, że na KiG jest 60 zł taniej :facepalmz:

Opublikowano

Współpraca z CDP, Boże jak mnie to wkur.wia.

Od razu mi się dycha dla Mordora przypomniała:/

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ej o jakim zasilaczu do kabla usb piszą na tym ppe? Chodzi o zwykłą ładwarkę na usb do telefonów czyż nie?

Opublikowano

Mogliby te pady wydac w wersji USB. Kiedyś tak sprzedawali w US ale było po 30 dolarów od sztuki + przesyłka. Przydałby sie taki na posiadówy przy browarze i emulatorach.