September 10, 20169 yr Czy też macie plamy pod pachami od antyperspirantu? Na czarnych lub ciemnych kolorach to tego nie widać, ale białe koszulki to jakaś tragedia. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Próbowałem różnych vanishy, chemii z niemiec do odplamiania i dupa. Czy jedynym wyjściem jest zakup ekobubla? Pomocy! Nie chce by moja koszulka z padem od PSXa wyglądała jak tenże pad po 20 latach używania....
September 10, 20169 yr Ostatnio zastosowałem Bloker Ziaja coś tam , efekt mega za(pipi)isty po całym dniu pacha mega świeża Polecam!
September 10, 20169 yr Ja mam na czarnych i to tez na koszulce z symbolami playstation. A na koszulce Cradle of Filth, pod pachami aż materiał zrobił sie sztywny. Jak żyć? Czy to wina tandetnych dezodorantów, proszków, czy materiałów? Dyskutujmy.
September 10, 20169 yr Nie miałem nigdy plam. Używam na zmianę rexony lub nivea man 48h dry impact i nie brudziły mi się tshirty.
September 10, 20169 yr Ja raz w życiu miałem plamę od kleksa. Jak na wakacjach niewinny pierd niespodziewanie poszedł wraz z farszem, po czym przez 3 dni była biegunka.Nie miałem pod ręką eco bable, pozostał kranik i mydło w hotelu.
September 10, 20169 yr Author Ja mam na czarnych i to tez na koszulce z symbolami playstation. A na koszulce Cradle of Filth, pod pachami aż materiał zrobił sie sztywny. Jak żyć? Czy to wina tandetnych dezodorantów, proszków, czy materiałów? Dyskutujmy. Bez kitu na czarnych może i nie widać ale materiał też twardy.
September 10, 20169 yr Uzywajcie nivea for men Invicible Black And White. W lidlu sa po 10zeta. Zapach spoko i nie zostawia sladow. Edited September 10, 20169 yr by KoBik
September 10, 20169 yr xD jedyne guwno warte "dla mnie" to wlasnie wszystko z nivea bo na inne uczulenia lub inne barachla.
September 10, 20169 yr Ja używam jakiegoś Nivea chyba silver, bo szary, w kulce. No i się pocę. Wcześniej używałem Rexony Adventure, którą polecił mi mój kumpel, który się megapoci. No i tam się nie pociłem. Czy to kafeteria.pl? Edited September 10, 20169 yr by grzybiarz