Skocz do zawartości

Na kaca najlepsza ............

Featured Replies

Opublikowano

U mnie gorąca kąpiel = haft.

A i w sumie trochę mnie zastanawia, dlaczego tak często odwiedzasz mój profil :(

• Odpowiedzi 115
  • Wyświetleń 21,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amatorzy... Dobra słuchajcie:   Sposoby sprawdzone na BRAK kaca (najlepiej stosowac wszystkie na raz) - zjeść dobrze przed piciem - pić duzo wody w trakcie picia i na wieczor (1.5l butelka mini

• pamiętam jak raz bylismy pod namiotami kope lat temu z kumplami z technikum i jeden kumpel nayebany dmuchał materac przez pompkę nożną i tak się zziajał przy tym że sie na ten materac zrzygał xd 

• zjadłeś i zwróciłeś na talerz?

Opublikowano

Heh, z forumka przeważnie korzystam przez Tapatalka, i często gęsto, w pośpiechu, dotkne ikonę profilu i dlatego taka sytuacja. Peace

Opublikowano

Normalnych ludzi by odrzucalo, alkoholika to leczy. Rozumisz? Kur.wa "polecam" :[

Opublikowano

Dzisiaj kaca wyleczylem setka wodki z cola, przeszlo od razu. Polecam

To prawie jak Cage w Leaving Las Vegas.

Opublikowano

Masorz szypko, jak pic absynt? kupilem cukier w kostkach, ale nie pamietam co bylo dalej, bo jak pilem w barze to mialem zawsze urewany film. Pamietam tlyko że gosciu wyciagal kostki cukru i...

Opublikowano

Na szklankę kładziesz łyżkę, na łyżkę kostkę cukru, lejesz absynt aż cukier nasiąknie i się rozpuści. Podpalasz to co na łyżce i czekasz aż się wypali. Mieszasz, ewentualnie dolewasz trochę wody i pijesz.

Opublikowano

Taaa, jak podpaliłem, to łyżka spadła do absyntu, który był w szklance i się wszystko zajęło niebieskim płomieniem. A obok otwarta butelka i ręczniki papierowe. Coś nie wyszło, ale będę próbował dalej :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rzadko miewam kaca (bo ciągle coś popijam hehe) ale na lekkiego zaprawiam sobie browara (temperatura pokojowa, najlepiej Warka Strong) a na mocniejszy bół głowy herbatę z dużą ilością cytryny plus ze dwie witaminy C w pigułkach (popić herbatą). Jeść nie polecam

Opublikowano

Jeść nie polecasz? Od rana jajecznica na bekonie, godzinę później piwko zimne, później drugie...

Opublikowano

Nie chcę nikogo obrazić, ani tym bardziej się chwalić. Ale jeśli ktoś mi mówi, że na kaca, najlepiej wstać, zrobić pompkę, zjeść śniadanko, iść w góry, wykąpać się w morzu w lutym, to albo nigdy nie miał kaca, albo miał kaca po dwóch redsach. No, przepraszam.

Opublikowano

nie miewam kacow bo zawsze do alko pale marihuanen,polecam taki styl zycia

Opublikowano

A ja mam dużego penisa.