Opublikowano 21 października 20168 l U mnie gorąca kąpiel = haft. A i w sumie trochę mnie zastanawia, dlaczego tak często odwiedzasz mój profil
Opublikowano 21 października 20168 l Heh, z forumka przeważnie korzystam przez Tapatalka, i często gęsto, w pośpiechu, dotkne ikonę profilu i dlatego taka sytuacja. Peace
Opublikowano 21 października 20168 l Normalnych ludzi by odrzucalo, alkoholika to leczy. Rozumisz? Kur.wa "polecam" :[
Opublikowano 21 października 20168 l Dzisiaj kaca wyleczylem setka wodki z cola, przeszlo od razu. Polecam To prawie jak Cage w Leaving Las Vegas.
Opublikowano 21 października 20168 l Masorz szypko, jak pic absynt? kupilem cukier w kostkach, ale nie pamietam co bylo dalej, bo jak pilem w barze to mialem zawsze urewany film. Pamietam tlyko że gosciu wyciagal kostki cukru i...
Opublikowano 21 października 20168 l Na szklankę kładziesz łyżkę, na łyżkę kostkę cukru, lejesz absynt aż cukier nasiąknie i się rozpuści. Podpalasz to co na łyżce i czekasz aż się wypali. Mieszasz, ewentualnie dolewasz trochę wody i pijesz.
Opublikowano 21 października 20168 l Taaa, jak podpaliłem, to łyżka spadła do absyntu, który był w szklance i się wszystko zajęło niebieskim płomieniem. A obok otwarta butelka i ręczniki papierowe. Coś nie wyszło, ale będę próbował dalej
Opublikowano 7 listopada 20168 l Rzadko miewam kaca (bo ciągle coś popijam hehe) ale na lekkiego zaprawiam sobie browara (temperatura pokojowa, najlepiej Warka Strong) a na mocniejszy bół głowy herbatę z dużą ilością cytryny plus ze dwie witaminy C w pigułkach (popić herbatą). Jeść nie polecam
Opublikowano 7 listopada 20168 l Jeść nie polecasz? Od rana jajecznica na bekonie, godzinę później piwko zimne, później drugie...
Opublikowano 7 listopada 20168 l Nie chcę nikogo obrazić, ani tym bardziej się chwalić. Ale jeśli ktoś mi mówi, że na kaca, najlepiej wstać, zrobić pompkę, zjeść śniadanko, iść w góry, wykąpać się w morzu w lutym, to albo nigdy nie miał kaca, albo miał kaca po dwóch redsach. No, przepraszam.
Opublikowano 8 listopada 20168 l nie miewam kacow bo zawsze do alko pale marihuanen,polecam taki styl zycia