Opublikowano 17 czerwca17 cze Na to wygląda. On po krótkiej przerwie po skandalu cały czas coś robił i sprzedawał bezpośrednio na swojej stronie (specjale stand-upowe i film pełnometrażowy) i napisał powieść. Także chyba go "odwiesili" bo kasa się zgadza.
Opublikowano 17 czerwca17 cze Netflix troszku ostatnio ,,dziwuje" na tym swoim streamingowaniu, xD. Dodana została animacja, serial, ,,Okres godowy", 10 odcinków na sezon, a ,,ten cosik" dopiero ledwo co wyszedł. No właśnie z tego ,,Okresu godowego" to taki z deczka ,,dziw": jestem po 7 z 10 odcinków i sama fabuła, te ,,seksualne" związane z świadomością seksualną czy w ogóle erotyzmem etc. wstawki, ten tego rodzaju humor i wątkowy plot... no, jak dla mnie, dość momentami dziwaczne i niezręczne. Ogólnie przynajmniej jest świeżo, coś się nowego na Netflixie dzieje; sama ,,kreska" nie odstrasza, jest dla tego rodzaju animacji po prostu ok. Takie solidne 6/10, prawie że ,,7" xD. Na razie... :D
Opublikowano 17 czerwca17 cze Achtsam morden / Zabijaj uważnie - wleciał niedawno drugi sezon i cóż mogę powiedzieć, ponad to, że bardzo mi się podoba. Niemiecki czarny humor, krótkie odcinki, a w tle przygód prawnika w światku przestępczym porady do życia bardziej mindfulness. Idealne na wieczorny seans do spanka. Jak ktoś nie zna polecam obczaić pierwszy sezon. 7/10
Opublikowano poniedziałek o 13:492 dni Obłędny cyfrowy cyrk - podobno serialicho to... to mega dobra rzecz. Wysoko oceniany na stronach polskich i zagranicznych. No i przyznam się szczerze: coś tam mnie podkusza, żeby go zacząć oglądać. Styl i technika animacji - dla mnie najważniejsze składowe, które mnie do tego ,,cosika" przekonują. No i jak, warto? Skoro mamy piłkarskie MŚ, to coś tam mi na oku siadło: https://www.filmweb.pl/serial/Kuźnia+piłkarskich+talentów-2026-10125575Też oglądaliście czy nie? Bo wygląda naturalnie i inspirująco.
Opublikowano poniedziałek o 18:012 dni Trzeci sezon 1670 juz na poczatku sierpnia. Oby wrócili do humoru z jedynki, którą obejrzałem chyba ze 3 razy w całości, a przez drugi sezon ledwo przebrnalem.Ale na pewno realizacyjnie znów bedzie to cudeńko i uczta dla oka.
Opublikowano wtorek o 19:011 dzień Jako fan kotów musze zobaczyć, oby było dużo przekleństw i powalonych scen
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Za wszelką cenę / I Will Find You - czyli Coben monetyzuje serialowo kolejną swoją książkę. Jak na standardy czerwonego N to nawet nie jest tak źle. Wiadomo, że trzeba mocno przymknąć oko na głupotki scenariuszowe, ale przypominam, że to na podstawie książki gościa co sygnuje swoim nazwiskiem ponad 35 utworów, więc one są dla odbiorcy, który ma sobie poczytać lekką lekturę nad basenem podczas wakacji all inkluziw. Twistami i cliffhangerami obdzielić by można ze 3 seriale i jeszcze by starczyło, co przy końcu robi się trochę "zbyt", bo wszystko może okazać się czymś innym niż jest. Aktorsko okej, miło widzieć Worthingtona w czymś innym niż Avatar, choć reszta obsady gra trochę jak w teatrze telewizji. Odcinków niewiele więc można w 2-3 wieczory zaliczyć. 6.5/10