Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Na to wygląda. On po krótkiej przerwie po skandalu cały czas coś robił i sprzedawał bezpośrednio na swojej stronie (specjale stand-upowe i film pełnometrażowy) i napisał powieść. Także chyba go "odwiesili" bo kasa się zgadza.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Netflix troszku ostatnio ,,dziwuje" na tym swoim streamingowaniu, xD. Dodana została animacja, serial, ,,Okres godowy", 10 odcinków na sezon, a ,,ten cosik" dopiero ledwo co wyszedł. No właśnie z tego ,,Okresu godowego" to taki z deczka ,,dziw": jestem po 7 z 10 odcinków i sama fabuła, te ,,seksualne" związane z świadomością seksualną czy w ogóle erotyzmem etc. wstawki, ten tego rodzaju humor i wątkowy plot... no, jak dla mnie, dość momentami dziwaczne i niezręczne. Ogólnie przynajmniej jest świeżo, coś się nowego na Netflixie dzieje; sama ,,kreska" nie odstrasza, jest dla tego rodzaju animacji po prostu ok. Takie solidne 6/10, prawie że ,,7" xD. Na razie... :D
Opublikowano 21 minut temu21 min Achtsam morden / Zabijaj uważnie - wleciał niedawno drugi sezon i cóż mogę powiedzieć, ponad to, że bardzo mi się podoba. Niemiecki czarny humor, krótkie odcinki, a w tle przygód prawnika w światku przestępczym porady do życia bardziej mindfulness. Idealne na wieczorny seans do spanka. Jak ktoś nie zna polecam obczaić pierwszy sezon. 7/10