Opublikowano 16 kwietnia 20187 l Spokojnie, zaraz pewnie udowodni, że to była wina każdego, tylko nie jego.
Opublikowano 16 kwietnia 20187 l Albo przyjmie postawę na żuroma, "ja nie muszę udowadniać, ale cię dupa boli biedaku z oledem".
Opublikowano 16 kwietnia 20187 l W dniu 15.04.2018 o 21:29, PIOTR8642 napisał: Nawet jak sobie ustawisz w tv ostrość na 200% to i tak nie zobaczysz takich tekstur z takiej odległości (bez wlepiania klupa postaci w ściane) jak tu: Podobnie wygląda rise of the tomb raider na ps4 pro jak ustawię rozdzielczość na ~60 albo więcej. PS: na pierwszym zdjęciu na wodzie straszne ziarno wychodzi. Spróbuj usunąć je za pomocą opcji tworzenia realizmu. A nie czekaj ty masz samsunga Edytowane 16 kwietnia 20187 l przez wulfen
Opublikowano 16 kwietnia 20187 l 14 minut temu, wulfen napisał: Podobnie wygląda rise of the tomb raider na ps4 pro jak ustawię rozdzielczość na ~60 albo więcej. Tak, tak. Wiem, wiem. Ty sobie suwaczkiem od rozdzielczości w tv poprawiasz tekstury z medium na ultra...buahahahahahahahhaha 14 minut temu, wulfen napisał: PS: na pierwszym zdjęciu na wodzie straszne ziarno wychodzi. Spróbuj usunąć je za pomocą opcji tworzenia realizmu. A nie czekaj ty masz samsunga Przy twoim spartaczonym przez ciebie obrazie jaki już tu pokazywałeś na zdjęciach, to u mnie sam tryb Gry bez kalibracji prezentuje się jak referencja. Edytowane 16 kwietnia 20187 l przez PIOTR8642
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Autor Referencja Samsung i ładny obraz Tam w Tombie początkowa lokacja w nocy ziarniskiem zabija jeżeli korzystamy z trybu wzbogacone efekty wizualne lub 60 fps. W tej grze na Pro to tylko jest jedna prawidłowa opcja tj. tryb wysokiej rozdziałki która pozbywa się ziarna w znacznym stopniu. Reszte zaorać. Edytowane 17 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Kukuziarno widzę wzoruje się na najlepszym zakrzywiaczu rzeczywistości, czyli na kebabowym Mendrku. To nic, że całe forum go wyjaśnia, on wpada dzień później jakby nigdy nic i wymyśla sobie nowy punkt zaczepienia, zupełnie nie odnosząc się do poprzednich wątków.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l 22 minuty temu, Kyokushinman napisał: Edytowane 17 kwietnia 20187 l przez ragus
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Autor To temat o grafie a nie o kurach w dupie ficuś? Nie dałem rady się wstawić na meczyk i przeprosiłem. Życie.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l 24 minuty temu, Kyokushinman napisał: To temat o grafie a nie o kurach w dupie ficuś? To BETONIARNIA. Deal with it.
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Autor Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: OK, to kiedy teraz gracie? Nie wiem. Hmm. Far Cry 5 grafika 6/10 (od 9:50) na PS4 a Primal i FC 4 to bieda graficzna XD. Cytat jesli chodzi o 4 i Primal to niestety na konsolach to duza bieda Nie dało mi i musiałem aż skomentować pseudo ekspertów. Edytowane 17 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l 7 godzin temu, Kyokushinman napisał: Jak dla mnie downgrade. Chciałem wstawić na GO i skomentować, ale tam pewien pseudo ekspert twierdzi inaczej a jak się podważy jego zdanie można bana wyłapać. Cytat Far Cry 5 grafika 6/10 (od 9:50) na PS4 a Primal i FC 4 to bieda graficzna XD. Nie dało mi i musiałem aż skomentować pseudo ekspertów. Nawet nie chce mi się oglądać 20 minut takich wariatów. FC4 to dla mnie takie mocne 8+ albo 9- za grafe jedyną wadą dla mnie był dość monotonny wygląd, w sensie mało różnorodności, powtarzające się obiekty itp. Piątka pewnie u mnie spokojnie 9 dostanie patrząc po filmikach. Edytowane 17 kwietnia 20187 l przez wulfen
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l Autor Uważaj Wulf bo właśnie ja za takie stwierdzenie, że downgrade oraz nazwanie pseudo znawcą gościa niby z branży zostalem zbanowany na stałe wbrew regulaminowi i to w system wars xd. Ten filmik wyżej to i tak pokazuje klasę grafiki w ostatecznym wyglądzie gry. Widać, że Barlog coś ulepszył ponieważ na wcześniejszym porównaniu był o wiele większy downgrade.
Opublikowano 19 kwietnia 20187 l W dniu 17.04.2018 o 08:42, Kyokushinman napisał: tryb wysokiej rozdziałki która pozbywa się ziarna w znacznym stopniu. Reszte zaorać. Na XOX jest natyw 4K z HDRem i lepszymi teksturami, więc tryb wysokiej rozdziałki na PS4pro to przy tym tez się nadaje do zaorania.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l Chwilę pograłem w gowa. Grafa maskakra, nie spodziewałem się. Już na początku gry w oczy rzuca się niesamowita jakość tekstur, czegoś takiego jeszcze nie widziałem, na pewno najlepsze tekstury na konsolach. Wykonanie drzew i ściółki leśnej jest absolutnie bezkonkurencyjne. Takiej jakości wykonania drzew i ściółki jeszcze nie widziałem, kawałki kory, mchu, liści i innych porostów jakością, zagęszczeniem, różnorodnością powala. Śnieg się ugniata i widać pod nim glebę. Efekt zdecydowanie lepszy niż w rise of the tomb raider. Wykonanie kratosa w samym gameplayu jest zdecydowanie lepsza niż w uncharted 4, zwłaszcza cieniowanie i shadery. To tyle na szybko.
Opublikowano 20 kwietnia 20187 l 4 godziny temu, wulfen napisał: Chwilę pograłem w gowa. Grafa maskakra, nie spodziewałem się. Ale to tylko w trybie SDR (dla ciebie i kukuryku zwanym HDR10 z telewizora), bo w prawdziwym HDR obraz na tej twojej popierdółce od Sony wygląda jak mleko. No ale to już ci wyjaśni sam kukuryku
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l Xbox One X Gears 4/V Forza Horizon 4 Forza 7 Quantum Break PS4 God of War Ghost of Tsushima Last of Us II Multi RDR 2 Metro Exodus Wiedzmin 3 Shadow of The Tomb Raider
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l W dniu 24.08.2020 o 17:33, Soul napisał: PS4 God of War Ghost of Tsushima Last of Us II Bez Horizona to mało wiarygodnie wygląda takie zestawienie
Opublikowano 26 sierpnia 20204 l Moim zdaniem ta Forza 7 to strasznie naciągana, gierka ma oczwiście momenty kiedy wygląda ładnie, ale przez większość czasu większość czasu z powodu szaroburego color gradingu i ogólnej sterylności wygląda co najwyżej w porządku.