Opublikowano 1 października 20168 l Mario Kart 8 - przepiękne trasy, mnóstwo smaczków i betonowe 60fps, czego chcieć więcej?
Opublikowano 2 października 20168 l Z tego co sam grałem i pamiętam to: Uncharted 4, Ratchet & Clank, Driveclub, The order 1866, Ryse, Forza Horizon 3, Killzone Shadowfall, Batman Arkham Knight, Infamous Secon Sun/ First Light, Halo5, Far Cry'e, Wiedźmin 3, Sunset Overdrive, Unravel, Ori and The Blind Forest, Doom, Metal Gear Solid V, Rise of The Tomb Rider.
Opublikowano 5 października 20168 l Uncharted 4, DriveClub, Destiny, Doom, Shadow Fall, Mortal Kombat X, Ryse, Rise of the TB, Black Ops 3, Dziki Gon, Far CRy 4, Halo 5, Dying Light. Edytowane 5 października 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 5 października 20168 l Mario Kart 8 - przepiękne trasy, mnóstwo smaczków i betonowe 60fps, czego chcieć więcej? Crasha w karcie zamiast Mario?
Opublikowano 5 października 20168 l W ogole ktoś tutaj opacznie zrozumiał temat, wy wypisujecie gry, które są dobre technicznie ale mało kto daje przykład gry ładnej. Eh te konsolomaniaki.
Opublikowano 5 października 20168 l Pierwsza gra jaka zrobila na mnie wrazenie byl Batman Arkham Knight. Generalnie z moim backlogiem nie powinienem sie tu wypowiadac ale wytypowalbym od siebei jeszcze U4, Racheta, Dooma( jak dla mnie w ogole fps generacji, za caloksztalt), po screenach widze, ze Rise Of Tomb Raider miejscami potrafi ostro pokazac pazury. Trzeci Wiesiek i tak i nie. I na ta chwile to chyba bedzie wszystko, ale tak jak wspomnialem, jest cala masa gier ktorych jeszcze nie widzialem. Na minus moze Until Dawn, wlasnie przechodze i graficznie mnie nie porwal.
Opublikowano 5 października 20168 l gdy kupilem ps4 w pierwszym miesiacu w rece wpadly mi second son, shadow fall i far cry4 to z tej trojki najwieksze wrazenie zrobil fc4, niby middlegen, a przed tv poczulem dosadnie, ze przesiadlem sie na nowa generacje, pozniej wow factor mialem tylko przy trzech produkcjach: - uncharted4 za caloksztalt - driveclub za zmienne warunki pogodowe i pory dnia - odin sphere za najladniejsze 2d ever
Opublikowano 5 października 20168 l PS4: Uncharted 4 XOne: Forza Horizon 3 Wii U: Super Mario 3D World multiplatforma: Batman: Arkham Knight Ogółem: Uncharted 4 Zasługujące na wyróżnienie: DriveClub, InFamous: Second Son, InFamous: First Light, The Order: 1886, Killzone: Shadow Fall, Tearaway Unfolded, Until Dawn, Ryse, Ori & the Blind Forest, Odin Sphere: Leiftrasir, SW: Battlefront Edytowane 5 października 20168 l przez Kasias
Opublikowano 22 października 20168 l Autor Myślałem, że Ryse da rade niestety z obrazem także problem tzn. dużo ziarna, obraz zby miekki paćkowaty, kolory wyblakłe, wstawki na dużej kompresji. Chociaż obecnie jestem po 2h gry to lepiej już raczej nie bedzie. Wizualnie 7 może 7+/10. Na plus mordy.
Opublikowano 22 października 20168 l Autor Czyli co, tez fałszywy Mesjasz? Wizualnie zdecydowanie tak. Liczę jednak bardzo na Girsy 4, mam nadzieje, że one dadzą radę i ten obraz będzie czysty. To co widziałem na you tube tzn. z pieca na ultra daje cholernie radę. Jak to będzie na konsoli? Przekonam się na początku przyszłego tygodnia.
Opublikowano 24 października 20168 l wuj z tym skoro okupione jest to tak skromną fizykę, destrukcją obiektów, paletą barw, oraz ograniczeniami obiektów i animacji postaci na ekranie? równie dobrze można by napisać że filmogierki Cage'a miały najlepiej wykonane postaci w VII generacji, ignorując dokonania na tym polu ostatnie produkcje R* i ND, które nie ograniczały się tylko do ich liczby poligonów, ale również animacji i towarzyszącej im fizyki imo najładniej technicznie w tej generacji wypada jak na razie U4, oraz MGS V (natywne i bardzo stabilne 1080/60 w sandboxie na konsoli raczej nie zdarza się za często) + cut scenki w obu hulają w real time ciekawe jak tym razem z optymalizacją poradzi sobie R* w RDR2 i GTA VI w przypadku podstawowych wersji ps4 i x1
Opublikowano 24 października 20168 l Jeszcze nie skonczylem trojeczki, ale juz wiem Gears of War 2>1>3 Judgment olać?
Opublikowano 24 października 20168 l ciężko powiedzieć, Judgment jest bliższy klimatom z jedynki ale te motywy z hordy są irytujące. Generalnie nie pamiętam co się w tej grze działo. z Gears of War 3 najlepszy w kwestii kampanii jest zdecydowanie dodatek Raam's Shadow.
Opublikowano 24 października 20168 l Jeszcze nie skonczylem trojeczki, ale juz wiem Gears of War 2>1>3 Judgment olać? Oczywiście, że olać. To jest ze dwa poziomy niżej niż 3. chyba Ci sie ogolnie tematy poyebaly Edytowane 24 października 20168 l przez suteq
Opublikowano 24 października 20168 l order to najwieksza wydmuszka tej generacji - zero fizyki, zero nawet ciekawych skryptow, lokacje przy ktorych stare uncharted 1-3 to open-worldy - jedyne co ten silnik potrafi to przerzucac ladne tesktury i postacie - w tej postaci idealnie nadawalby sie jedynie do remasterow residentow od 1 do 3
Opublikowano 25 października 20168 l Ale pytanie jest o najładniejszą a nie rozbudowana grę i tutaj the order miażdży resztę.
Opublikowano 25 października 20168 l Order ok, tomb- nie grałem ale kij, niech będzie. Bloodborne? Grałeś tylko w te 3 gry na tej generacji czy jak?
Opublikowano 26 października 20168 l No popatrz, nie trzeba wodotrysków jak w anczarted żeby gra robiła wrażenie. Grałeś w bloodborne czy na jutubie oglądałeś?