Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Usterki współlokatorów

Featured Replies

Opublikowano

Wprowadziłem się do stancji, trzypokojowe mieszkanie. Współlokatorzy gdzieś wyjechali, nie miałem okazji ich jeszcze poznać. Zostawili jednak w kuchni, poupychane po szafkach, produkty sypkie, w których zagnieździły się mole spożywcze. Nie wyrzucili też jeszcze śmieci, a ja kluczy do śmietnika nie mam, w związku z czym kubeł jest przepełniony i budzi odrazę. Gdy moi współlokatorzy się pojawią, to bić czy spróbować tłumaczyć jak chrześcijanin chrześcijaninowi? 

-Jak Pan Jezus powiedział? Wyrzuć wszystko z szafek w kuchni, tak jak Pan Jezus powiedział.

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 12,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ja bym nalapal tych robakow i w(pipi)al im do lozek <maus>

Opublikowano

Zostawiłbym jeszcze kartkę "produkty sypkie się zepsuły a że to wasze to nie chciałem wyrzucać." 

Opublikowano
  • Autor

Nie będę się wyprowadzał, kolego, nie znasz realiów rynku mieszkaniowego we Wrocku, tutaj jest drożej niż w Warszawie xD. Mam fajne mieszkanie, blisko uczelni, jak się będzie dało z chłopakami dogadać, to problem zostanie szybko zażegnany. 

Opublikowano

No jak typy doprowadzily do zalegniecia sie moli w produktach sypkich i nie wynosza smieci przed wyjazdem po sloiki na weekend to, o ile nie jestes brudasem-smieciarzem, mozesz miec niefajnie.

Opublikowano
  • Autor

Nie jestem brudasem-śmieciarzem.

Opublikowano

To będzie niefajnie. Takim ludziom nie przegadasz.

Opublikowano

Nie jestem brudasem-śmieciarzem.

od teraz będziesz

Opublikowano

brudasy pozostaną brudasami, także będziesz musiał rozdać wpier,dol

Opublikowano

Bić. Ale do nieprzytomności. Jak się daje komuś po prostu w ryj, to często się do mści. Napierdalaj butem po głowie. Od razu będzie porządek.

Opublikowano

Posprzątaj całe mieszkanie, rób to za każdym razem z ich syfem. Trzymaj to w sobie. Tak by postąpił Pan Jezus.

Opublikowano

Opowiedz więc, jak to jest?

Opublikowano

Cóż za żelazna konsekwencja użytkownika marki "obrazus". Gość z zasadami.

Opublikowano

Jak ich jeszcze nie znasz, to raczej ich nie bij, bo czekają Cię najbliższe tygodnie, miesiące z tymi brudasami. A lepiej żyć w zgodzie, pamiętaj - zgoda buduje.

A z kluczem do śmietnika, to może wy.(pipi) te śmieci, najwyżej przy bramce. Co do robaków, to też bym chyba to wywalił, ale wcześniej zrobił foty, w razie gdyby nie wierzyli. Zresztą duży jesteś, to pewnie uwierzą bez fot.

ps. to już chyba pora zmienić tytuł gimbus na student?

Opublikowano

Studenty to często syfiarze-podludzie. Jak mysle o moim owczesnym rocznym wynajmowaniu mieszkania że wspolokatorami to aż mi wysypka się pojawia:

- wiecznie obsr.any kibel

- wieża z brudnych naczyń

- brudne meble, blaty, podlogi

A zarcie z molami do kosza i kup lepy, by wpadły w pułapkę. Sypkie zarcie do sloikow z uszczelka, a nie w torebkach.

A docelowo i tak daj im wpi.erdol, nauczą się. Studentom, nie molom.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano

studenci to maksymalnie zje,bana grupa społeczna, zaraz za lekarzami, nauczycielami, prawnikami, mechanikami samochodowymi.

Opublikowano

też  mam w rodzinie ludzi z tych grup społecznych

Opublikowano
  • Autor

Ok, poznałem współlokatorów, co roku walczą z molami i wygrywają na cały rok akademicki, jutro sprzątają, fajne chłopaki, nie mają problemu z tym, że dziewczyna czasami przenocuje, obyło się bez prostowania.