Yakubu 3 048 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Gierka mi się zepsuła xd wczytanie i restart gierki nie pomagają Kilka metrów od trapera. Dobrze, że zapisałem po upolowaniu legendarnego łosia. Teraz jadę na autopilocie w to samo miejsce trzymając kciuki, że będzie ok xd Dobra, jestem na miejscu. Zyebało się na amen jprdl I M M E R S J A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Usuń dane gry i zainstaluj ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 W sensie mam grać od początku? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 graj w fortnite. W czym problem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 27 minut temu, c0ŕ napisał: I jak blant, grałeś mega honorowo czy jakoś wygrindowałeś honor? Mam 3 rozdział i honor lekko poniżej środka, a czytałem że w 4 rozdziale trzeba mieć 3/4 paska chyba do jednej misji ;/ Tak jak kolega napisał. Idziesz do miasta np saint denis i do każdego "hejze" "dzień doberek" "uszanowanko". Gra jest tak REALISTYCZNA że nawet jak za(pipi)ałeś całe rodziny to mówiąc cześć i czołem do ludzi reperujesz sobie honor. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) 35 minut temu, blantman napisał: Honor missions to takie gdzie musisz mieć wyższy honor w późniejszym etapie gry. Nie wiem które należą do tych misji na 100 % niektóre misje pani adler, misje dla niemca i misje z pewną panią z przeszłości artura. Jakie jeszcze nie wiem ale strzelam że te pozytywne. Może pewien zakonnik i siostra zakonna w saint denis? Może dla tubylcow. Na pewno znajdziesz w necie jakieś poradniki. Wiem za to że pewne misje się nie uruchamiają jak jesteś kutaskiem w grze. Wynika to z dialogów podczas tych misji:D Pytanie, czy robiles rowniez te niehonorowe od J.Marstona? Czy ma to jakies znaczenie, oprocz tego ze obnizaja poziom samego honoru? 2 minuty temu, blantman napisał: Tak jak kolega napisał. Idziesz do miasta np saint denis i do każdego "hejze" "dzień doberek" "uszanowanko". Gra jest tak REALISTYCZNA że nawet jak za(pipi)ałeś całe rodziny to mówiąc cześć i czołem do ludzi reperujesz sobie honor. Kazdy z nas w sumie ma dwie twarze, heh. Edytowane 5 Listopada 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nasi forumowi wybielacze pewnie by mówili: okradł nam dom, ale dzień dobry to zawsze powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 18 minut temu, Yakubu napisał: W sensie mam grać od początku? xd Dane gry. Nie dane zapisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 2 minuty temu, Rozi napisał: Dane gry. Nie dane zapisu. I to niby pomoże? Bo na sejwie sprzed ~50h jest wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Moze dotarles do miejsca gdzie sie konczy ziemia. Widzialem w filmach gdzie uwazali ze ziemia jest plaska Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 @MEVEKrobiłem i robie wszystkie misje fabularne dobre czy złe dla np micah Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Ależ klimat Na zdjęciu John Marston opowiada Billowi o Meksyku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Dobra, zaczynam 3 rozdzial. Misji nie dotykam, tera legendarne zwierzaczki i rybki i jezdzenie i kapiele i szukanie skarbow i jak mam odejsc od konsoli sie pytam hurwa. Btw. Mam zakaz uzywania broni w Rhodes. Zostawialem sobie piwnice wiadomix ktora na potem a tera sie boje ze przepadlo. Bedzie git i bede mogl potem roz(pipi)ac mu leb czy smuteczek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Będziesz mógl podobno, ale łba mu nie rozwalaj, wysłuchaj go do końca... No z tym 2. chapterem mam tak samo, ale zaraz się z niego ruszę, już dość czasu w nim poszło A odnośnie tej mapy z wodospadem to beka, bo u mnie jakiś dziadek lustrował okolice lornetką, wkurzając się, że jakiś Chińczyk go chyba w ch#ja zrobił, więc podszedłem, zagadałem, ale spanikował, mówił że nic nie ma, że ta kartka to nic takiego i chciał spyerdalać... Gram honorowo, ale myślę sobie, że taka okazja może się szybko nie powtórzyć, więc szybka kulka w głowę, obszukałem zwłoki, zabrałem mapę, po czym stanąłem w miejscu, w którym go zauważyłem i wyciągnąłem lornetkę - wodospad był w okolicy, więc od razu tam śmignąłem. Zresztą na mapie zaznaczone są wodospady na rzekach, więc łatwo trafić. Edytowane 5 Listopada 2018 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 ruszajcie ze story, pod koniec 3 nieźle się rozkręca wszystko. Dziś skończyłem i chyba 4 chapter to z początku będą same misje trzaskane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Neeeh, najpierw wyczyszcze wszystkie misje poboczne żeby czasem nic mi nie przepadło przez postęp w fabule. Jeszcze troche skór ogarne. Znalazłem legendarnego liska, wysłałem dwie kule w pysk i nawet sie nie przejął sooooo realistic Edytowane 5 Listopada 2018 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Mi nie wiedzieć czemu, jak na jeden strój założę bancośtam (ten pas z amunicją), to przy zmianie stroju zostaje mi on na innych. Pasuje mi on do czarnego stroju bandyckiego, ale do reszty już nie i trochę mnie to denerweuje, że mi zostaje przy zmianie stroju. Nawet jak wejdę do garderoby, to widać to na reszcie własnych outfitów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 11 minut temu, Mikołaj napisał: Neeeh, najpierw wyczyszcze wszystkie misje poboczne żeby czasem nic mi nie przepadło przez postęp w fabule. Jeszcze troche skór ogarne. Znalazłem legendarnego liska, wysłałem dwie kule w pysk i nawet sie nie przejął sooooo realiatic W prawdziwym zyciu legendarne lisy ponoc 3 kule moga nawet przyjac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 18 minut temu, PiotrekP napisał: Mi nie wiedzieć czemu, jak na jeden strój założę bancośtam (ten pas z amunicją), to przy zmianie stroju zostaje mi on na innych. Pasuje mi on do czarnego stroju bandyckiego, ale do reszty już nie i trochę mnie to denerweuje, że mi zostaje przy zmianie stroju. Nawet jak wejdę do garderoby, to widać to na reszcie własnych outfitów. Przecież możesz go zdjąć w garderobie, co za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 2 godziny temu, Yakubu napisał: Gierka mi się zepsuła xd wczytanie i restart gierki nie pomagają Kilka metrów od trapera. Dobrze, że zapisałem po upolowaniu legendarnego łosia. Teraz jadę na autopilocie w to samo miejsce trzymając kciuki, że będzie ok xd Dobra, jestem na miejscu. Zyebało się na amen jprdl I M M E R S J A Ale byłby GOTY filmik jakby się włączył Darude- Sandstorm kiedy Artur leci w dół xD Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 @Wredny i tak za każdym razem, plus bawić się w usuwanie i ponowne zapisywanie strojów. Dzięki, ale nie. Wolę usunąć z jednego stroju na dobre, niż z reszty za każdym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Dobra, jakie są te cztery owoce leśne, bo za chuj nie potrafię znaleźć ostatniego - jadłem malinę, jeżynę, borówkę jajowatą i złotą porzeczkę. Coś przegapiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Beznazwy_12 2 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) 4 minuty temu, Rozi napisał: Dobra, jakie są te cztery owoce leśne, bo za chuj nie potrafię znaleźć ostatniego - jadłem malinę, jeżynę, borówkę jajowatą i złotą porzeczkę. Coś przegapiłem? Ostatnim jest gloteria czy jakoś tak. Na zachodzie mapki. Niedaleko jest też traper...I pumy. Edytowane 5 Listopada 2018 przez Beznazwy_12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Aaa, czyli tam nie byłem jeszcze, git. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Ten biały arab to trochę jak cheatowanie w porównaniu do tych koni które można mieć na początku xd. Jeździcie na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi