schabek 5 297 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 A czy wy juz widzieliscie beniza? xD Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 2 godziny temu, schabek napisał: A czy wy juz widzieliscie beniza? xD Ukryj zawartość Miałem to jak jechałem na autopilocie do trapera. Jadę sobie pisząc posta o tym jak mi się gierka zepsuła, a tu nagle warknięcia wilka słyszę, chwytam za pada, a tam między drzewami golas zapierdala xd Chyba go wilk przyatakował jak się kąpał w rzeczce Cytuj Odnośnik do komentarza
warblade5 3 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Spojler Spoiler Panowie a rozwiązał ktoś z was możliwe dochodzenie lub zagadke rozczłonkowanych zwłok wiszących pod torami (przy Valentine , jest tam również napis na skale ) mi ślad urywa sie przy drodze (na dole jak i na gorze ) odktyłem to zaraz na początku gry ... Edytowane 6 Listopada 2018 przez warblade5 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Musisz dokonać trzech takich znalezisk (i wziac z kazdego miejsca kawalek mapy) a potem lokacja pojawi ci się na mapie jako bialy pytajnik jak bedziesz blisko. Edytowane 6 Listopada 2018 przez c0ŕ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 9 minut temu, c0ŕ napisał: Musisz dokonać trzech takich znalezisk (i wziac z kazdego miejsca kawalek mapy) a potem lokacja pojawi ci się na mapie jako bialy pytajnik jak bedziesz blisko. Najlepsze jest to ze to miejsce znalazlem totalnie z dupy i sie zastanawialem kto by mial takie zabezpieczenie przy tak rozwalonej chalupie. Troche mnie dupa piekla ze sie wejsc nie dalo, strzelalem w zamek, rzucalem dynamit i nic, a tu potem sie okazalo co sie okazalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 @warblade5 Spoiler Drugie rozczłonkowane ciało znalazłem na południu mapy gdzieś w tym miejscu Na trzecie jeszcze nie trafiłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Czy ktoś mi może wyjaśnić co ja robię aż tak źle, że ryba którą mam praktycznie pod nogami mi tak ucieka podczas holowania? Człowiek prywatnie łowi ryby, a w grze nie potrafi W II połowie filmiku to już z znużenia kombinowałem na wszystkie sposoby, aby zrozumieć idee jaka tu jest. Jestem fishing retardem w tej grze jeśli chodzi o duże/legendarne okazy Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 14 minut temu, Sobies napisał: Czy ktoś mi może wyjaśnić co ja robię aż tak źle, że ryba którą mam praktycznie pod nogami mi tak ucieka podczas holowania? Człowiek prywatnie łowi ryby, a w grze nie potrafi W II połowie filmiku to już z znużenia kombinowałem na wszystkie sposoby, aby zrozumieć idee jaka tu jest. Jestem fishing retardem w tej grze jeśli chodzi o duże/legendarne okazy Ja w zyciu nigdy ryb nie lowilem a tutaj okazy wpadaja takie ze caly gang by sie nawpjerdalal. Przy tych najwiekszych, ktore sie mocno szarpia to polecam blisko wyrzucic przynete zeby bylo jak najmniej holowania pozniej. I przy holowaniu sciagac rybe analogiem do boku a pozniej w dol i tak na zmiane az sie wedka wygnie. Jak sie szarpie mocno to przestan zwijac zylke, jak sie uspokoi to zwijaj ile pary w kciuku i analog tez co jakis czas w dol zeby ja podciagac do siebie. Pare razy i mozna sie przyzwyczaic. Ale tych wiekszych to sie za duzo naraz nie polowi bo autentycznie pozniej palce bola xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 5 godzin temu, Sylvan Wielki napisał: To jest jeszcze koń czy już słoń? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Napierdalasz tą wędką, więc ci się zrywa xd Jak już ją złapiesz to wychylasz lewą gałkę w J E D N Ą stronę i czekasz aż się zmęczy. Później lewa gałka w dół żeby przyciągnąć rybę po raz pierwszy i zwijasz linkę, jak wędka opadnie dajesz lewą gałką w dół po raz drugi, zwijasz linkę, ryba znowu się szarpie, dajesz gałkę w bok, znowu ją przyciągasz, znowu zwijasz, przyciągas, zwijasz itd. aż ją wyjmiesz. Czy to takie trudne? xd Edytowane 6 Listopada 2018 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Dobrze ktoś pisał że polowanie na bizony z Charlesem jest dostępne w trzecim rozdziale również. Wspaniale było wykończyć kłusownika, bizona mniej BTW na psnprofiles widzę że jak do tej pory tylko 3 osoby na świecie wbiły 100%. Prawie dwa tygodnie od premiery, poradniki do wszystkiego z tego co widzę a tylko trzech nolife'ów na całym świecie (przynajmniej na ps4)? Ciekawe w czym jest haczyk i trudność Edytowane 6 Listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 A tak btw u mnie reinstalka nie pomogła i mam RDR2 kurwa z lochą w mapie W sumie jeszcze jakaś iskierka nadziei się tli, że jak (pipi)nę na drugi koniec mapki i wrócę to się naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 5 minut temu, c0ŕ napisał: Dobrze ktoś pisał że polowanie na bizony z Charlesem jest dostępne w trzecim rozdziale również. Wspaniale było wykończyć Pokaż ukrytą zawartość kłusownika, bizona mniej BTW na psnprofiles widzę że jak do tej pory tylko 3 osoby na świecie wbiły 100%. Prawie dwa tygodnie od premiery, poradniki do wszystkiego z tego co widzę a tylko trzech nolife'ów na całym świecie (przynajmniej na ps4)? Ciekawe w czym jest haczyk i trudność Jak to możliwe skoro online jeszcze nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 mam na myśli 100% ukończenia singla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Chodzi o 100% ukończenia gry, nie platynę. A trudność polega na czasochłonności, tyle. Tylko, że ta czasochłonność jest przyjemna sama w sobie, taka to gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 5 godzin temu, Sylvan Wielki napisał: 24 minuty temu, Voytec napisał: To jest jeszcze koń czy już słoń? Dokładnie Yebane Darksiders normalnie - nie mógłbym na tym jeździć, bo zero immersji - takie coś to powinno zapyerdalać na polu, albo ciągnąć wóz, a nie wozić doopę szanowanego członka gangu Van der Linde 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Miałem spotkanie ze stożkowymi głowami, co za debile Udało mi się jednego na lasso, wywiozłem, podrzuciłem mu dynamit, ale na wskutek wybuchu gleba go pożarła. Co do tego pijaka w Rhodes, ja mogę się z nim tylko przywitać, żadnego questu mi nie daje póki co, a jestem już w III rozdziale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Francuski artysta z Saint Denis obecnie jest u mnie na pierwszym miejscu jeśli chodzi o bekowe sidequesty rockstara xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Dopiero co kupiłem araba konia i 1k hajsu psu w dupe. Niewiele się nacieszyłem, gdzieś w lesie mnie zasadzili szubrawcy z lemoyne i kulka w konia, dead i ja też. Wkuwiony za zabitego konia odreagowałem na tennesse walker posyłając dziada do piachu z dynamita. JA PIEDOLE XD Edytowane 6 Listopada 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Też zrobiłem ten błąd i wydałem tyle kasy na konia na którym Arthur wygląda jakby dosiadał wielkiego psa. Nope. Szkoda forsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Dostalem kose pod zebro. Pojechalem do obozu. Spoiler Edytowane 6 Listopada 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Zacząłem rozdział 5 I miałem scenkę w Saint Denis z zasłabnięciem Arthura a potem jego diagnozą i kurde takiego obrotu sprawy się nie spodziewałem. Zrobiło mi się zwyczajnie smutno. Teraz mniej-więcej już wiem jak się wszystko może skończyć. Zobaczymy czy faktycznie tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 20 minut temu, maciekww28 napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 59 minut temu, Mojave napisał: Dostalem kose pod zebro. Pojechalem do obozu. Ukryj zawartość Jak wujaszka chcial poobrazac jebaniutki, dobrze ze gierka nie pozwolila. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi