Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, second napisał:

Gdzie mogę znaleźć harmonijke dla pewnej damy z obozu? 

Znalazłem ją w chacie u jednego z rewolwerowców (tego od świń) 

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 787,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał:

Patrzcie co znalazłem

Ukryj zawartość

DrkW9mmX0AEc4Gf.jpg

C I A R E C Z K I

Takich miejsc z takimi smaczkami dla gracza jest wiele. W random chatce w szufladzie. Na zamarznietym jeziorze. Na drzwiach od stodoly. Wszystko ta sama stylowa wyryte nozem czy czyms.

Opublikowano
2 minuty temu, Zgredziula napisał:

Takich miejsc z takimi smaczkami dla gracza jest wiele. W random chatce w szufladzie. Na zamarznietym jeziorze. Na drzwiach od stodoly. Wszystko ta sama stylowa wyryte nozem czy czyms.

To sa kody, na bank.

Znalazlem tez kilka takich rzeczy, jedno bylo nawet w szufladzie ktora sie otwiera.

Opublikowano

No właśnie te bazgroły mają się nijak do mojego S M A C Z K A

Opublikowano
1 godzinę temu, c0ŕ napisał:

edit: dobra, wczytałem save'a i teraz prawilnie jadę tam gdzie trzeba, w dodatku znalazłem konia którego na początku pominąłem i dzięki bogu, bo 

Ukryj zawartość

taka muzyczka przy tym powrocie się włącza że :banderas:

Właśnie słucham tego utworu. Jakie to jest dobre. :banderas:

Opublikowano

Niedaleko Rhodes jest chatka z dość sztywnymi domownikami, niestety poza kilkoma fantami nie ma tam nic ciekaego. 

Łapanie zwierzaków na lasso i zabijanie nożem rzeczywiście daje lepsze profity. Dziś się tak chwilę z wołem siłowałem, bo bydle tanio skóry nie chciało sprzedać. 

Opublikowano
42 minuty temu, second napisał:

Gdzie mogę znaleźć harmonijke dla pewnej damy z obozu? 

41 minut temu, _Be_ napisał:

Znalazłem ją w chacie u jednego z rewolwerowców (tego od świń) 

No kuźwa! U mnie drzwi do jego chatki były zamknięte i doopa. 

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

u wat m8? ale miałeś normalnie u niego misje żeby z nim pogadać? ja potem wszedłem mu do chaty a tam siedział jakiś koleś na łożku xD trochę się zaskoczyłem, zaje.bałem go i ograbiłem chałupę a na półce była harmonijka (lub jak pisał jerome - charmonijka) 

Opublikowano
30 minut temu, Wredny napisał:

u mnie to samo...chociaz nie wiedzialem ze tam harmonijka. Mowicie o typie

ktoremu wysadzamy dynamitem gnojownik. Byl tez domek z niedzwiedziem gdzie miala byc fajka dla Dutcha...no nie bylo jej

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

A lustereczko dla pewnej obozowej damy gdzie znajdę? Wszystko inne mam odhaczone póki co. 

Na razie pojechałem sobie w górę strumyka zapolować na legendarne rybki :cool: szkoda, że z tymi bydlakami trzeba od razu na konia i na pocztę. 

Swoją drogą jak wygląda sprawa polowań na legendy? Miałem sytuację, że zacząłem tropić łosia (otarta kora na drzewie), ale jakiś lamus się spruł wyczajając średnio ukryte zwłoki - dostałem komunikat że za dużo się dzieje i łoś uciekł czy coś. Przespałem się w namiocie dwa razy i poszedłem do tego samego drzewa, ale nie mogłem wejść w interakcję. Pokręciłem się po okolicy na własną rękę i nic - odpuściłem i pojechałem na rybki. 

Opublikowano

A wiecie po jakim czasie pojawia się part 2 misji Do Not Seek Absolution? Zrobiłem part1 i w międzyczasie spadł mi honor i się cykam czy mi misją nie przepadła xD.

Opublikowano

U was też co chwilę pada deszcz? No od kilkunastu godzin co chwile napyerdala ten deszcz 

Opublikowano
59 minut temu, Grabek napisał:

A lustereczko dla pewnej obozowej damy gdzie znajdę?

Spoiler

Ręki sobie nie dam uciąć, ale na 90% tutaj znalazłem lustereczko

wodN6ll.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, grzech83 napisał:

Mam zagwozdkę, może ktoś pomoże ;)

Otóż złowiłem legendarną rybkę (tą bydlęcą nerke) no i nie udało mi się jej dowieźć na pocztę - zgon po drodze :dry: co by wysłać paczkę do mr. Jeremy Gilla ;)

Następną rybkę (legendarny szczupak) już bez problemu wysłałem do gościa. No i w rejestrze mam złowione i wysłane ryby 1/13, a w postępach rybka, której nie wysłałem normalnie widnieje, to samo na mapie, jest skreślona. I teraz co, nie zrobię już tej misji dla Gilla? Mam spróbować ją złowić jeszcze raz? Ale to chyba bez sensu, bo legend jest po 1 sztuce przecież... Ktoś może miał podobną sytuacje?

Dobra, dzięki wszystkim za szybkie i zwięzłe odpowiedzi... :dry:

To tak jakbyście też mieli ten problem, to rybkę trzeba sobie złowić jeszcze raz, zostaje ona w kompendium, ale na mapie po jakimś czasie znowu jest zaznaczona jako nie złowiona ;)

Edytowane przez grzech83

Opublikowano

W aplikacji towarzyszącej są pokazane poziomy

Opublikowano
38 minut temu, grzech83 napisał:

Dobra, dzięki wszystkim za szybkie i zwięzłe odpowiedzi... :dry:

To tak jakbyście też mieli ten problem, to rybkę trzeba sobie złowić jeszcze raz, zostaje ona w kompendium, ale na mapie po jakimś czasie znowu jest zaznaczona jako nie złowiona ;)

U mnie ta nerka na mapie jest zaznaczona jako niezlowiona. A jest zaznaczona i w wyzwaniu i wyslalem ja poczta. Dziwna sprawa.

Ja mialem walek z skora legendarnego bizona. Zabilem, skora na konia, ale ze sie zje,balem konikiem z gory a on mi zdechl. A dopiero co kupiony wiec wczytalem autosave i wyswietlilo mi ze ulepszenie jest dostepne u trapera ale skora przepadla :yao:: A pewnie byla sporo warta. 

Opublikowano

Na drodze nie lezy. Je.bac.

Spotkalem jakas mete tych szubrawcow na L na poludniu.. Wystrzelalem jak kaczki, mieli zlote rolexy itp, duza torbe z bizuteria to nawet lepiej wyszlem na tym niz na tym bizonie.

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

ayy, właśnie wymaksowałem pełny honor :cool:

pięknie się zakończyły te misje Lichwiarstwo i inne grzechy

Świetnie było darować tym ludziom długi, aż było widać w oczach Arthura odrazę do samego siebie. No i wyje.banie Straussa z obozu, od początku go nie lubiłem, choć trzeba mu przyznać że chociaż był lojalny i nie sprzedał się na Pinkertonach jak go porwali

Lecę kończyć resztę misji od strangerów a potem trzeba dokończyć ten główny wątek, ale 

z gruźlicą Arthur pewnie nie pociągnie po zakończeniu gry więc staram się jak najwięcej ogarnąć nim przed śmiercią, tak go polubiłem :nosacz2: 

a potem pewnie będziemy grać Johnem tak jak widziałem na yt odpalając poradnik do znajdziek xd

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

30 min szukania jednej czapli. A wy jak tam? Ekscytująca historia upadku gangu VAN DER LINDE?

Opublikowano

W ogóle ja pier.dolę, je.bany Marko Dragic xD  To drugie spotkanie z nim jest jakoś godzinę czasu gry możliwe? Widziałem może ikonkę na mapie jakieś trzy razy, za każdym razem jak próbuję do niego dojechać to ikonka znika, nawet jak próbuję spać i budzić się o różnych porach dnia to ikonki nie ma xD

ehh ci ekscentrycy tacy niedostępni

Opublikowano
3 minuty temu, c0ŕ napisał:

W ogóle ja pier.dolę, je.bany Marko Dragic xD  To drugie spotkanie z nim jest jakoś godzinę czasu gry możliwe? Widziałem może ikonkę na mapie jakieś trzy razy, za każdym razem jak próbuję do niego dojechać to ikonka znika, nawet jak próbuję spać i budzić się o różnych porach dnia to ikonki nie ma xD

ehh ci ekscentrycy tacy niedostępni

ta, na pewno od godziny to zalezy, rozbij oboz w okolicy i czekaj

Opublikowano
3 godziny temu, _Be_ napisał:

u wat m8? ale miałeś normalnie u niego misje żeby z nim pogadać? ja potem wszedłem mu do chaty a tam siedział jakiś koleś na łożku xD trochę się zaskoczyłem, zaje.bałem go i ograbiłem chałupę a na półce była harmonijka (lub jak pisał jerome - charmonijka) 

3 godziny temu, PiotrekP napisał:

@Wredny wróć się tam, ja tak zrobiłem i ją zdobyłem. Jeszcze fajka dla Dutcha póki co. 

A to w ten sposób... No ja pisałem o momencie starcia z dziadygą - po tym jak go zayebałem to chciałem prawilnie opyerdolić mu chawirę, ale drzwi były nie do ruszenia.
Spoko, kiedyś wrócę w takim razie :)

@Szymek_PL_ w tym domku normalnie fajeczka jest, na biurku obok maszyny do pisania. Pojechałem tam praktycznie od razu i znalazłem bez problemu. A masz zlecenie na nią?
Jakby co to poniżej mój filmik, na którym fajeczkę podnoszę z biurka. Ci którzy tam nie byli, nie otwierać spoilera :)

Spoiler

3 minuty temu, Pupcio napisał:

30 min szukania jednej czapli. A wy jak tam? Ekscytująca historia upadku gangu VAN DER LINDE?

Ja jestem pod wrażeniem, jak oni to polowanie fajnie zrobili. Sporo grałem swego czasu w theHunter Call of the Wild - taki "symulator myśliwego", więc do pewnego poziomu "realizmu" się przyzwyczaiłem. Obawiałem się, że będzie jak w Far Cry, gdzie fauna wskakuje nam co chwilę pod lufę, czy wręcz na twarz, a tutaj naprawdę się przyłożyli do tematu i jest fajnie wypośrodkowane - niby te zwierzaki wszędzie widać, ale jak chcesz ustrzelić coś konkretnego to się trzeba trochę pobawić