Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dodadzą widok z pierwszej osoby i poproszę 250 zł za wersję na PS5 i XSX.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Serio? Skończyłem na premierę i kompletnie o tym nie pamiętałem.To nie wiem, sprytne chłopaki to coś wymyślą. Może wycięcie multi?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Wydaje się że mądrzej będzie wydać to przed premierą GTA 6 jeżeli liczą na zyski jeszcze na tej generacji. Bo po tym terminie to już nic się tak nie sprzeda. Aleee to Cockstar i tutaj nie jeden wróżbita już poległ.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Coś się dzieje, czy co, że takie poruszenie w temacie z tym patchem, bo coś cicho na internetach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Oni mają tego RDR2 w dupie od premiery, mimo że to jedna z najlepiej sprzedających się gier. Widocznie na shrek cardach w gta online zarabiają znacznie więcej.