Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

Gdzie znajdę specjalne przynęty?

Na bagnach w sklepie, ale dopiero jak znajdziesz typka od legendarnych ryb się w nim odblokują

Edytowane przez Figuś

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 738,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

W jaki sposób moge wsadzic cieple ubranie w juki, żeby w razie czego mieć coś jak się zrobi zimno?

Opublikowano
34 minuty temu, ornit napisał:

Czy nie wydaje wam się dziwne, że Arturowi nie chce się ruchać (jestem na razie w III rozdziale i jeszcze nie zaliczyłem)? Żyje w stresie, wokół niego kręcą się leśne baby, które zawodowo dają dupska a on nawet nie czochra kreta bo śpi pod wpół-otwartym namiotem. Nie znam się na historii. Może faktycznie kołboje w  tamtych czasach nie myśleli o dupach. Może Artur jest impotentem.

Haha :D

Dziwne, że w dzisiejszych czasach w grze z otwartym światem nie ma tej opcji. Szczególnie w grze Rockstara :D 

Jedyne co można zrobić to w trakcie kąpieli pogadać z laską, która nas myje.

1 minutę temu, easye napisał:

W jaki sposób moge wsadzic cieple ubranie w juki, żeby w razie czego mieć coś jak się zrobi zimno?

Jak przeglądasz outfity to pod R3 masz opcję zapisania go na konia.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano
2 minuty temu, easye napisał:

W obozie jest kufer, tam masz sekcje i pod kwadrat zapisujesz na konia 4 ubiory, z resztą wszystko będzie dokładnie pokazane. W mieście tez możesz (sklep wielobranżowy), w garderobie przypisać ubiory.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
44 minuty temu, ornit napisał:

Czy nie wydaje wam się dziwne, że Arturowi nie chce się ruchać (jestem na razie w III rozdziale i jeszcze nie zaliczyłem)? Żyje w stresie, wokół niego kręcą się leśne baby, które zawodowo dają dupska a on nawet nie czochra kreta bo śpi pod wpół-otwartym namiotem. Nie znam się na historii. Może faktycznie kołboje w  tamtych czasach nie myśleli o dupach. Może Artur jest impotentem.

10 minut temu, Voytec napisał:

Haha :D

Dziwne, że w dzisiejszych czasach w grze z otwartym światem nie ma tej opcji. Szczególnie w grze Rockstara :D 

Jedyne co można zrobić to w trakcie kąpieli pogadać z laską, która nas myje.

Nieprawda... masz też niezwykle bogate możliwości interakcji z paniami lekkich obyczajów w saloonie - możesz wybrać "Reject" albo "Decline" :reggie: Thank you, Rockstar...

Opublikowano

Poważnie? To chyba w złym salonie byłem bo jedyne opcje, które mi wyskakiwały to "morning ma'am"

Opublikowano

Czy komuś jeszcze nie działa poczta? Chciałem wysłać karty do kolekcjonera, ale nie mogę wejść w interakcje, mogę tylko spłacić grzywnę, albo kupić bilet na pociąg, wysyłkę listów mam na szaro. Nie mam bounty w żadnym ze stanów, sprzedałem te karty które mi się powtarzały i dalej nic

Opublikowano
6 minut temu, Dandelion napisał:

Czy komuś jeszcze nie działa poczta? Chciałem wysłać karty do kolekcjonera, ale nie mogę wejść w interakcje, mogę tylko spłacić grzywnę, albo kupić bilet na pociąg, wysyłkę listów mam na szaro. Nie mam bounty w żadnym ze stanów, sprzedałem te karty które mi się powtarzały i dalej nic

Pełny set masz? Jak nie to nie wyślesz.

Opublikowano
46 minut temu, Voytec napisał:

Jak przeglądasz outfity to pod R3 masz opcję zapisania go na konia.

Ok, ale jak mam sie przebrac przy koniu? Musze oboz rozkladac?

Opublikowano

Do zbieractwa (nie licząc map ze skarbami) np karty, kości itd. są jakieś mapy/wskazówki? Czy sami znajdujecie przy okazji?

Edytowane przez balon

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

Podchodzisz do kunia, trzymasz L1, menu KOŃ i na dole masz wybór outfitu

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Pełny set masz? Jak nie to nie wyślesz.

Tak, mam całość zebrana i żadnego wysłać nie mogę 

Opublikowano
2 minuty temu, balon napisał:

Do zbieractwa np karty, kości itd. są jakieś mapy/wskazówki? Czy sami znajdujecie przy okazji?

Sami.

Opublikowano
6 minut temu, easye napisał:

Przytrzymujesz L1 siedząc na koniu, 2x R1 i na dole kółka masz do wyboru outfity zapisane na koniu.

Opublikowano

Dzięki - to ostatnie pytanie, polowalem ostatnio i czesto zamiast skory idealnej mam w dobrym stanie, chociaz zabijam 1 strzalow w glowe. W jaki sposob mam polowac, by skora jelenia byla w idealnym stanie?

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał:

Może fabularnie masz zablokowane?

Jestem na początku 4 chaptera. Spróbuje złowić legendarną rybę można ona odblokuje mi pocztę xD

Opublikowano

Kompedium czytaj, tam jest opisane z jakiej broni ustrzelić zwierzaka, żeby mieć ideał skóry.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Dzięki - to ostatnie pytanie, polowalem ostatnio i czesto zamiast skory idealnej mam w dobrym stanie, chociaz zabijam 1 strzalow w glowe. W jaki sposob mam polowac, by skora jelenia byla w idealnym stanie?

Wiele razy było tłumaczone wcześniej - czytaj kompendium. Zwierzę za życia musi mieć 3 gwiazdki, odpowiedni kaliber i czysty strzał.

Wie ktoś, gdzie można dorwać czarny długi płaszcz? Albo taką czarną, skórzaną kurtałkę z frędzelkami? Bo w kilku filmikach na YT widziałem, a u mnie żaden sklep czy krawiec tego nie oferuje.

Opublikowano
11 minut temu, Dandelion napisał:

Tak, mam całość zebrana i żadnego wysłać nie mogę 

Ja znalazłem miejscówkę kości "dinozaura" i też nie mogę wysłać listu do babki :/

Opublikowano
16 minut temu, Wredny napisał:

Wiele razy było tłumaczone wcześniej - czytaj kompendium. Zwierzę za życia musi mieć 3 gwiazdki, odpowiedni kaliber i czysty strzał.

Wie ktoś, gdzie można dorwać czarny długi płaszcz? Albo taką czarną, skórzaną kurtałkę z frędzelkami? Bo w kilku filmikach na YT widziałem, a u mnie żaden sklep czy krawiec tego nie oferuje.

Spróbuj u trappera, on ma do sprzedania pełne outfity i tam są z długimi płaszczami i ta kurtka z frędzlami tez jest jak dobrze pamiętam. 

Opublikowano
19 minut temu, Wredny napisał:

U trapera też najpierw trzeba mu wiele skór dostarczyć by kupić stroje. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jezu ile na YT jest spoilerów. Powiesiłbym za jaja ludzi, którzy w tytułach filmów wpisują tak kluczowe fabularne momenty.