Opublikowano 5 grudnia 20168 l Ja od dłuższego czasu twierdzę, że przybranie na wadze by PSXowi wcale nie zaszkodziło. Widać, ze na tych 100 stronach ledwo się mieszczą. Przynajmniej ten papier dobrze trzyma się w łapie.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Ciekawe jak wypaliłby pomysł recenzowania popierdółek, które na dany miesiąc maja być w Plusie a nie były recenzowane na łamach magazynu.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l To co w magazynie rzuca się w oczy, po zmianie kierownictwa, to ilość recenzji. Recenzujecie wszystko, nawet jakieś popierdółki. To się chwali.zauwazylem to juz w poprzednich numerach, jakies japonskie dziwactwa, ktorych bym sie nigdy nie spodziewal za czasow buczera. Dla mnie rowniez na plus.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Autor Ciekawe jak wypaliłby pomysł recenzowania popierdółek, które na dany miesiąc maja być w Plusie a nie były recenzowane na łamach magazynu. Logistycznie nie do zrobienia, bo gry ogłaszane są po zamknięciu numeru, a nim on wyjdzie, to lada moment zapowiedzą nowe.
Opublikowano 6 grudnia 20168 l Ta trzystronicowa ukryta reklama Xboxa to jakaś tragedia. Tekst mógłby być chociaż odrobinę interesujący, a nie taka sucha marketingowa gadka dla januszy.
Opublikowano 6 grudnia 20168 l Mazzeo się musiał wykosztować na ten tekst. Ciekawe czy polski oddział MS coś mu zwróci za to:) Edytowane 6 grudnia 20168 l przez balon
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Właśnie czytam sobie najnowszy numer i prawie dochodzę do końca Czyta mi sie tak dobrze, jak mało kiedy, ale to chyba zasługa gripexów, czy innych efedrynów. W tym Głosie Ludu nie wybierajcie samych pochwał. Bo aż dziwnie sie czyta tych wazeliniarzy (wiem, sam jestem). Dla kontrastu, wrzuć Perez jakies narzekania.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Autor No jak wszyscy chwalą, to co zrobisz . A przy okazji - numer domknięty, będą 3 okładki, chociaż w sumie 2, ale ogólnie 3!
Opublikowano 18 grudnia 20168 l A przy okazji - numer domknięty, będą 3 okładki, chociaż w sumie 2, ale ogólnie 3!No grające damy lepiej żeby wróciły:)
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Kurde, jutro wyjeżdżam, dowiem się jeszcze dziś, co w nowym numerze? Domknięty już dawno
Opublikowano 21 grudnia 20168 l No właśnie, Perez. Zrób wyjątek i wrzuć nieco wcześniej zapowiedź numeru. Prosimy. A tak wygląda kalendarz, imo bardzo fajny i przydatny gadżet.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Autor No właśnie, Perez. Zrób wyjątek i wrzuć nieco wcześniej zapowiedź numeru. Prosimy. A tak wygląda kalendarz, imo bardzo fajny i przydatny gadżet. Dzisiaj nie ogarnę niestety. Jutro do południa planuję wrzucić.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Wyjezdzasz poza zasieg internetu?Dostęp do neta będzie utrudniony, bo jadę pod granicę. Ale w strony Ogórka.
Opublikowano 21 grudnia 20168 l Zero. https://itunes.apple.com/us/app/puffin-web-browser/id472937654?mt=8 Ok, koniec offtopa.