Skocz do zawartości

PSX Extreme 232

Oceń okładkę PSX Extreme 232 44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 232

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Ja od dłuższego czasu twierdzę, że przybranie na wadze by PSXowi wcale nie zaszkodziło. Widać, ze na tych 100 stronach ledwo się mieszczą. Przynajmniej ten papier dobrze trzyma się w łapie.

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 21,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niesamowita okładka. Tak trzymać PE, wysoki poziom jak w każdym numerze! To się chwali!

• PRowcy ubisofu by sie chyba wywalili na cyce jakby takie cos zobaczyli w kioskach a redakcja egzemplarze kolejnych gierek od ubi musialaby kupowac w empiku.         Akurat w przypadku tego arta

• Roger kiedyś przygotował za(pipi)istą okładkę z Pikachu. Za miesiąc recka nowych poksów, więc będzie idealna okazja, żeby ją wykorzystać. Zróbcie to!

Opublikowano

Ciekawe jak wypaliłby pomysł recenzowania popierdółek, które na dany miesiąc maja być w Plusie a nie były recenzowane na łamach magazynu.

Opublikowano

To co w magazynie rzuca się w oczy, po zmianie kierownictwa, to ilość recenzji. Recenzujecie wszystko, nawet jakieś popierdółki. To się chwali.

zauwazylem to juz w poprzednich numerach, jakies japonskie dziwactwa, ktorych bym sie nigdy nie spodziewal za czasow buczera. Dla mnie rowniez na plus.
Opublikowano
  • Autor

Ciekawe jak wypaliłby pomysł recenzowania popierdółek, które na dany miesiąc maja być w Plusie a nie były recenzowane na łamach magazynu.

Logistycznie nie do zrobienia, bo gry ogłaszane są po zamknięciu numeru, a nim on wyjdzie, to lada moment zapowiedzą nowe. 

Opublikowano

Ta trzystronicowa ukryta reklama Xboxa to jakaś tragedia. Tekst mógłby być chociaż odrobinę interesujący, a nie taka sucha marketingowa gadka dla januszy.

Opublikowano

Mazzeo się musiał wykosztować na ten tekst. Ciekawe czy polski oddział MS coś mu zwróci za to:)

Edytowane przez balon

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie czytam sobie najnowszy numer i prawie dochodzę do końca :)

Czyta mi sie tak dobrze, jak mało kiedy, ale to chyba zasługa gripexów, czy innych efedrynów.

W tym Głosie Ludu nie wybierajcie samych pochwał. Bo aż dziwnie sie czyta tych wazeliniarzy (wiem, sam jestem). Dla kontrastu, wrzuć Perez jakies narzekania.

Opublikowano
  • Autor

No jak wszyscy chwalą, to co zrobisz ;).

A przy okazji - numer domknięty, będą 3 okładki, chociaż w sumie 2, ale ogólnie 3! 

Opublikowano

A przy okazji - numer domknięty, będą 3 okładki, chociaż w sumie 2, ale ogólnie 3!

No grające damy lepiej żeby wróciły:)
Opublikowano

Kurde, jutro wyjeżdżam, dowiem się jeszcze dziś, co w nowym numerze? Domknięty już dawno :)

Opublikowano

Wyjezdzasz poza zasieg internetu?

Opublikowano

No właśnie, Perez. Zrób wyjątek i wrzuć nieco wcześniej zapowiedź numeru. Prosimy.

A tak wygląda kalendarz, imo bardzo fajny i przydatny gadżet.

15542150_1255536931178434_63095912543359

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, Perez. Zrób wyjątek i wrzuć nieco wcześniej zapowiedź numeru. Prosimy.

A tak wygląda kalendarz, imo bardzo fajny i przydatny gadżet.

15542150_1255536931178434_63095912543359

Dzisiaj nie ogarnę niestety. Jutro do południa planuję wrzucić. 

Opublikowano

Wyjezdzasz poza zasieg internetu?

Dostęp do neta będzie utrudniony, bo jadę pod granicę. Ale w strony Ogórka.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

dzień dobry Panie Majk, kobieta-kot to Selina, nie Selena :(