Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gwałty, kradzieże, handel ludzkimi narządami czyli co się dzieje w naszym sąsiedztwie

Featured Replies

Opublikowano

coraz więcej meneli krąży po jednym z najlepszy osiedli w jeleniej górze i nagabuje starszych ludzi by otwierali im drzwi wejściowe do bloku co by mogli podejść do mieszkania i spytać się w przypływie szczerości ''Szanowna Pani chce być wobec Pani całkowicie szczery, brakuje mi 50gr do piwa, poratuje Pani?'' albo akcje rodem z ojca chrzestnego gdzie całkowicie bezkarnie podpalają typowi 2x samochód a sprawca jak głupek lata po mieście bezkarny. Policaj nie działa bo era idealistów już chyba wyginęła wraz z końcem epoki Halskiego z Ekstradycji a lokalna społeczność wpada na takie pomysły, że nawet śluzy rowerowe za 28 tys zł wydają się nie najgorszym pomysłem. 

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 7,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra już nie pier/dol tylko opowiadaj jak zostałeś zgwałcony przez sąsiada złodzieja, który wyciął ci wyrostek robaczkowy

• Blok obok mojego domu się palił w wakacje A niedawno ktoś kota przejechał i teraz tak leży.

• Ciekawe czy szukali gdzies pomocy itp czy koles poszedl siedziec za glowe przez to ze policja czy mops mial wyje.bane Szkoda takich ludzi. Zabijesz smiecia a idziesz siedziec za czlowieka.

Opublikowano

Dobra już nie pier/dol tylko opowiadaj jak zostałeś zgwałcony przez sąsiada złodzieja, który wyciął ci wyrostek robaczkowy

Opublikowano

U nas w bloku ktos podawał sie za gazownie, dzwoniac na domofon. Problem taki, ze blok nie ma gazu :( pewnie złodziej :angry:

W sąsiednim garazu okradli 2 auta w okresie, gdy brama byla uszkodzona.

3 bloki dalej baba podpalila caly garaż (pełen aut wieczorem) w zemście za eksmisje.

Taki tam holyłud.

Opublikowano

U nas to nudy w chu.j, najwiekszym wydarzeniem nie wiem ostatnich 20 lat to bylo to ze koles uderzyl drugiego typa na dyskotece ten walnal w kraweznik u umar.

Zadnych jakis tam gwaltow, rabunkow albo nie wiem wystrzeleniu 14 osob w szkole z karabinu.

:/

W lodzi to pewnie takir rzeczy to co drugi dzien a tutaj chu.j nudy.

Na stronie miasta tylko zdjecia zle zaparkowanych aut

Opublikowano

Blok obok mojego domu się palił w wakacje :obama:
A niedawno ktoś kota przejechał i teraz tak leży.

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

kiedys mieszkalem 40metrow od stadionu ruchu chorzow to co mecz mialem akcje na osiedlu - tu jakas grupka na lawce flaszcze robila, tu sie czaili na "przyjezdnych" , tu ktos bawil sie w usain bolta uciekajac przed policja

Opublikowano

Każde miasto ma takie "city block" jak w Dreddzie albo bloki z Raida gdzie prawo nie sięga, a 'sprawiedliwość' to zwykłe graffiti na ścianie gdzie leją żule. W moim okolicznym mieście też jest taki blok. Ciągłe burdy, syf, narkotyki... nawet podpalenia. Strażacy z państwówki jak mają wezwanie pod ten adres robią losy o to, który zastęp ma jechać bo o kosę nie trudno.

Red proponuję na następnym zebraniu społeczności rzucić wniosek o zatrudnienie jakiegoś sędziego na pełen etat. 

Opublikowano

Red mieszka niedaleko ode mnie a takie akcje że aż się dziwie, czemu u mnie nie ma nic takiego, a przynajmniej nie słyszałem, nie byłem świadkiem :dunno:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

U mnie w Krakowie kiedyś "komandosi" zamkli całe osiedle bo szukali jakiegoś ruska z bronią. Wbili się jak na filmach do mieszkania na linach z dachu z zabili typa który się schował w wersalce.

Pamiętam mieliśmy wtedy z kolegą 10 złotych- 100 minut grania w twisted metal 2 miało być wykonywane w osiedlowej gralni a tu lipa

Opublikowano

Red mieszka niedaleko ode mnie a takie akcje że aż się dziwie, czemu u mnie nie ma nic takiego, a przynajmniej nie słyszałem, nie byłem świadkiem :dunno:

No bo trzeba wyjsc z domu

Opublikowano

po co, jeszcze mnie zgwałcą, okradną i narządy przehandlują czy co się tam dzieje jeszcze na naszym osiedlu 

Opublikowano
  • Autor

U nas w bloku ktos podawał sie za gazownie, dzwoniac na domofon. Problem taki, ze blok nie ma gazu :( pewnie złodziej :angry:

W sąsiednim garazu okradli 2 auta w okresie, gdy brama byla uszkodzona.

3 bloki dalej baba podpalila caly garaż (pełen aut wieczorem) w zemście za eksmisje.

Taki tam holyłud.

To srogo. W moim byłym mieście czyli Wyszkowie zanotowali jakiegoś młodego chłopaka z bliżej nieznanych mi powodów. Ogólnie z tego co zauważyłem to Jelenia góra to raczej spokojni, zniedolezniali ludzie bez żadnych ambicji którym ciezko niekiedy wybrać sie poza obręb dzielnicy niż komunikacja miejską a dzieje się więcej w mniejszych miejscowościach gdzie młodziki to niemal zorganizowana grupa przestepcza a libacje są czymś tak zwyczajnym jak wizyta w pobliskim kościółku. Do tego z tego co zauważyłem "ciekawe" pomysly rodza sie w glowach ludzi z małych miejscowości bo ci ze wsi maja ustawione w głowie "musze założyć rodzinę".
Opublikowano

po co, jeszcze mnie zgwałcą, okradną i narządy przehandlują czy co się tam dzieje jeszcze na naszym osiedlu

Jakby cie wzieli na narzady to jeszcze matka by miala przej.ebane bo by ja dojechac chcieli z reklamacja

Opublikowano

U mnie w klatce obok mieszkała rodzina w której ojciec się upijał i katował żonę i swoje dzieci (miał syna i córkę). Nie wiem ile wtedy miałem lat ale byłem szczylem, mimo to pamiętam jak syn tego gościa przybiegał do nas z płaczem po pomoc bo ojciec ich bił i przypalał żelazkiem. Pomocy szukał akurat u nas bo chodził do jednej klasy z moją siostrą więc było to dla niego najbliższe "schronienie".

Lata później moja matka pokazała mi artykuł w Kurierze Lubelskim o tym że jakiś chłopak zamordował ojca siekierą po czym powiedziała mi o kogo chodzi. Okazało się, że syn tego pijaka niedługo po swoich osiemnastych urodzinach gdy dostał telefon od siostry że ojciec znów je bije pojechał i zadał łącznie chyba ponad 40 ciosów siekierą o ile dobrze pamiętam ten artykuł. Co prawda nie mieszkali oni już wtedy na moim osiedlu ale każdy u mnie zna tę historię.

Chyba jedyna ciekawa historia z mojej okolicy.

Opublikowano

Ciekawe czy szukali gdzies pomocy itp czy koles poszedl siedziec za glowe przez to ze policja czy mops mial wyje.bane

Szkoda takich ludzi. Zabijesz smiecia a idziesz siedziec za czlowieka.