Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel Vs Capcom Infinite

Featured Replies

Opublikowano

Tylko że to nie były DLC, przez to SFxTekken to prawie pay(more)2win, ale w przypadku tej gry, ludzi bardziej wnerwiło kiedy wyszło na jaw, że dodatkowe postacie są już na dysku, a ściągasz tylko kod aktywujący, oliwy do ognia dodał jeszcze ban dla gościa który to odkrył :) 

Edytowane przez metalcoola

• Odpowiedzi 45
  • Wyświetleń 12,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy tylko ja tęsknie za stylem graficznym Alphy/MvC 1 i 2 i innych rysowanek z tamtych lat?

• To wygląda jak gówno.

• Jest dostępne demo, i tak jak myślałem, nic specjalnego, poziom graficzny jest chyba jeszcze niższy niż Tatsunoko na Wii, do tego postacie są sterylne i świecą się jak psu jajca

Opublikowano
  • Autor

Capcom fail za failem jak np. Dodanie do SFV buddyjskiej świątyni i BGM z muzułmańskim miauczeniem :D

Opublikowano

Ja rozumiem, że robią grę z dużą ilością postaci i naprawdę pracują nad resztą. Capcom zabija bijatyki kompletnie. Wolę podejście MS nawet i ich Killer Instinct. Przynajmniej wiadomo za co płacisz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podobno lista postaci:

Arthur

Chris

Chun-Li

Dante

Firebrand

Jedah

Monster Hunter

Morrigan

Nemesis

Ryu

Spencer

Strider Hiryu

X

Ant-Man

Captain America

Captain Marvel

Doctor Strange

Gamora

Hawkeye

Hulk

Iron Man

Nova

Rocket/Groot (this is how the character was named to me; I’m not sure if it’s just Rocket Raccoon with Groot assists or a redesigned character actually called Rocket/Groot)

Spider-Man

Thanos

Thor

Ultron

Opublikowano

No szkoda, ze nie ma Xmenow - premiera we wrzesniu ?

Edytowane przez easye

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest dostępne demo, i tak jak myślałem, nic specjalnego, poziom graficzny jest chyba jeszcze niższy niż Tatsunoko na Wii, do tego postacie są sterylne i świecą się jak psu jajca

Opublikowano
  • Autor

Ale rak! Ale chujnia! To zubożona pod kadym względem wersja UMvC3 :yao:

Capcom (pipi) pora umierać!

AHAHAHA O (pipi)A! CHUN!!!!

Edytowane przez ornit

Opublikowano
  • Autor

Dobra recenzja. Ciekawe jak się ta gra rozwinie i co chorego wymyślą proplajerzy.

Opublikowano
  • Autor

Desk zdążył już sklecić CV do story dema :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

2 dni na rynku i już jest trailer pierwszej postaci z dlc.

Ogólnie dodatkowe postacie będzie można kupić poprzez jakieś wirtualne pieniążki zdobywane w grze, czy tylko za real $?

Opublikowano
  • Autor

Ja czekam kilka miechów jak zejdzie do 100 zł na allegro. Myślę, że może się to stać bardzo szybko. System gry jest bardzo sensowny i IMO o wiele ciekawszy niż w trójce ale przez ten koszmarny roster i DLC to aż się nóż ze złości otwiera w kieszeni.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Być może są tu jacyś fani tej gry. Pojawił się trailer z nowymi postaciami DLC

Nie wiem co jest z tą grą. To już druga gra Capcom (zaraz po SFxTekken), której nie kupię. Zupełnie mnie nie interesuje, chociaż w UMVC3 rozegrałem trochę walk online.

Opublikowano

Gra będzie dostępna za darmo przez kilka dni dla każdego posiadacza PS+.

Marvel vs. Capcom: Infinite udostępni nieodpłatnie swój tryb sieciowy włącznie z 30 grywalnymi postaciami pod koniec tego tygodnia, 24-28 listopada, dla wszystkich aktywnych subskrybentów PlayStation Plus. Dostęp uzyskamy już w nadchodzący piątek o godzinie 17:00 czasu polskiego. Co więcej, do końca obecnego tygodnia w PS Store znajdziecie grę (i jej poprzedniczkę!) w obniżonej cenie.
http://www.pssite.com/news/59709/marvel-vs-capcom-infinite-darmowy-weekend-w-tym-tygodniu.html

Opublikowano

Gra jest słaba choć ma kilka interesujących postaci.

Dla fanów bijatyk polecam Injustice 2, który jest świetnym tytułem [emoji6]

Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

evo-2018-main-games.jpg?w=2048

Lineup na przyszłe EVOlution. Jak widać MvC umarł. Nawet najbardziej zatwardziali gracze zaczęli się z tej gry wycofywać.

• 6 lat później...
Opublikowano

Ależ scena moda dojebala do tej gierki, nowe tryby gry, nowa zawartość, zmiany w balansie, przebudowana i mocno poprawiona grafika, totalne wow