Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Tylko że to nie były DLC, przez to SFxTekken to prawie pay(more)2win, ale w przypadku tej gry, ludzi bardziej wnerwiło kiedy wyszło na jaw, że dodatkowe postacie są już na dysku, a ściągasz tylko kod aktywujący, oliwy do ognia dodał jeszcze ban dla gościa który to odkrył Edytowane 10 marca 20187 l przez metalcoola
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Autor Capcom fail za failem jak np. Dodanie do SFV buddyjskiej świątyni i BGM z muzułmańskim miauczeniem :D
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Ja rozumiem, że robią grę z dużą ilością postaci i naprawdę pracują nad resztą. Capcom zabija bijatyki kompletnie. Wolę podejście MS nawet i ich Killer Instinct. Przynajmniej wiadomo za co płacisz.
Opublikowano 31 maja 20177 l Podobno lista postaci: Arthur Chris Chun-Li Dante Firebrand Jedah Monster Hunter Morrigan Nemesis Ryu Spencer Strider Hiryu X Ant-Man Captain America Captain Marvel Doctor Strange Gamora Hawkeye Hulk Iron Man Nova Rocket/Groot (this is how the character was named to me; I’m not sure if it’s just Rocket Raccoon with Groot assists or a redesigned character actually called Rocket/Groot) Spider-Man Thanos Thor Ultron
Opublikowano 31 maja 20177 l Nędza, zwłaszcza w porównaniu z jedynką i dwójką: Gdzie Jin, gdzie Omega Red? :( X-Meni pewnie pojawią się jako DLC
Opublikowano 2 czerwca 20177 l No szkoda, ze nie ma Xmenow - premiera we wrzesniu ? Edytowane 2 czerwca 20177 l przez easye
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Jest dostępne demo, i tak jak myślałem, nic specjalnego, poziom graficzny jest chyba jeszcze niższy niż Tatsunoko na Wii, do tego postacie są sterylne i świecą się jak psu jajca
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Autor Ale rak! Ale chujnia! To zubożona pod kadym względem wersja UMvC3 Capcom (pipi) pora umierać! AHAHAHA O (pipi)A! CHUN!!!! Edytowane 13 czerwca 20177 l przez ornit
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Autor Dobra recenzja. Ciekawe jak się ta gra rozwinie i co chorego wymyślą proplajerzy.
Opublikowano 21 września 20177 l 2 dni na rynku i już jest trailer pierwszej postaci z dlc. Ogólnie dodatkowe postacie będzie można kupić poprzez jakieś wirtualne pieniążki zdobywane w grze, czy tylko za real $?
Opublikowano 21 września 20177 l Tylko w DLC :( Ja osobiście gry nie kupuje, wyrażając sprzeciw wobec polityki DLC :)
Opublikowano 21 września 20177 l Autor Ja czekam kilka miechów jak zejdzie do 100 zł na allegro. Myślę, że może się to stać bardzo szybko. System gry jest bardzo sensowny i IMO o wiele ciekawszy niż w trójce ale przez ten koszmarny roster i DLC to aż się nóż ze złości otwiera w kieszeni.
Opublikowano 22 listopada 20177 l Autor Być może są tu jacyś fani tej gry. Pojawił się trailer z nowymi postaciami DLC Nie wiem co jest z tą grą. To już druga gra Capcom (zaraz po SFxTekken), której nie kupię. Zupełnie mnie nie interesuje, chociaż w UMVC3 rozegrałem trochę walk online.
Opublikowano 22 listopada 20177 l Gra będzie dostępna za darmo przez kilka dni dla każdego posiadacza PS+.Marvel vs. Capcom: Infinite udostępni nieodpłatnie swój tryb sieciowy włącznie z 30 grywalnymi postaciami pod koniec tego tygodnia, 24-28 listopada, dla wszystkich aktywnych subskrybentów PlayStation Plus. Dostęp uzyskamy już w nadchodzący piątek o godzinie 17:00 czasu polskiego. Co więcej, do końca obecnego tygodnia w PS Store znajdziecie grę (i jej poprzedniczkę!) w obniżonej cenie.http://www.pssite.com/news/59709/marvel-vs-capcom-infinite-darmowy-weekend-w-tym-tygodniu.html
Opublikowano 22 listopada 20177 l Gra jest słaba choć ma kilka interesujących postaci.Dla fanów bijatyk polecam Injustice 2, który jest świetnym tytułem [emoji6]Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 listopada 20177 l ja tam sporo gram w tą część,fakt dupy nie urywa ale można spokojnie sobie pograć.
Opublikowano 7 lutego 20187 l Autor Lineup na przyszłe EVOlution. Jak widać MvC umarł. Nawet najbardziej zatwardziali gracze zaczęli się z tej gry wycofywać.
Opublikowano 29 grudnia 202429 gru Ależ scena moda dojebala do tej gierki, nowe tryby gry, nowa zawartość, zmiany w balansie, przebudowana i mocno poprawiona grafika, totalne wow