Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xenoblade Chronicles 2

Featured Replies

Opublikowano

No i ciekawe gdzie o tam ma jrpg w Code Vein jak to zwykły Soulslike w sosie animu. 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 265,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku re

• Nie zwalaj tego na starość mi idzie 35 lat, i nadal bawię się dobrze z takimi grami, a jeśli wstydzisz się swojego hobby przed dziewczyną to może czas zmienić zainteresowania, bo gierki nie są dla Cie

• Panowie wy tu się ze mnie śmiejecie, ale ja tu grę w końcu po tych 500h na liczniku ukończyłem. Choć śpieszę uspokoić, że to tylko w pierwszym przejściu więc jeszcze został mi new game+. I nie powiem

Opublikowano

pewnie kolejny co nie ogarnal systemu walki i 20min walczy z mobkami i nie ogarnia ze field skille gra sumuje z wszystkich bladow przypietych pod postacie (czyli 5x3=15)

Opublikowano
5 godzin temu, Ficuś napisał:

pewnie kolejny co nie ogarnal systemu walki i 20min walczy z mobkami i nie ogarnia ze field skille gra sumuje z wszystkich bladow przypietych pod postacie (czyli 5x3=15)

A przy tym w grze nie da się zaciąć, bo zawsze można znaleźć "inną drogę" do celu, a przynajmniej mi nie udało się jeszcze nigdzie zawiesić na jakimś elemencie gry. Przynajmniej do tego momentu w którym jestem. Jak czytam wypowiedzi kolegi, to odnoszę wrażenie że gramy w całkowicie rożne gry. I wcale nie twierdzę, że jest idealnie bo można się do paru rzeczy doczepić o czym wspominałem już wcześnie w którejś z moich wcześniejszych wypowiedzi. Ale do field skilli, to chyba tylko Ci się czepiają, co nie za bardzo rozwijali posiadane blade'y, i jak najszybciej chcą przelecieć gierkę.

Nie zmienia to faktu, że po ponad 260 godzinach spędzonych z grą, dotarłem w końcu do 8 chaptera (wiem długo gram, ale ja kocham tą grę i się dobrze z nią bawię), boże co się tam wyprawiało przy końcu 7 chaptera, jestem po prostu zniszczony, a przecież nie wszystko jeszcze widziałem. Powoli zaczynam sobie wszystko w głowie układać, i coś czuję w kościach że będę zbierał szczenę z podłogi...

Opublikowano

Będziesz, będziesz mi zostało ostatnie 4 dodatkowe blady rozwinąć na maxa i będzie dosłownie wszysciutko w grze.

Opublikowano
Cytat

@Strife wszystko juz na S+ ? :obama:

Tak oprócz czterech dodatkowych, wszystkie inne Blady na S+, wiem psychol jestem :kaz:

Opublikowano

Wiekszy psychol niz ja, zrobilem sobie przerwe na inne gierki a teraz jeszcze ni no kuni II, które mam nadzieje chociaz troche po xeno 2 mnie zaspokoi. No nic, szanuje :obama:

Opublikowano

Ja teraz Zelde ogrywam pomalutku i mam questa Xenoblade Chronicles 2 więc to przeznaczenie heh :D, teraz tylko doczekać do dlc, bo ciągle mi tej gry mało.

Opublikowano

Lepiej od początku odkrywać Blades czy na razie dać sobie spokój i lecieć póki co z fabułą? Jestem w Uraya dopiero i mam jakieś beastly core crystal, którego nawet nie mogę użyć ;f

Opublikowano

Graj jak se uwazasz, mozesz robic co chcesz i jak chcesz, nie ma reguły. Niektorzy przeszli gre w 60 godzin a niektorzy w 300 :reggie:

Opublikowano

Inaczej - czy w tym momencie fabuły mam takie same szanse na odkrycie rare Bladesów z albumu. Bo póki co same generowane wypadają :) 

Opublikowano

Rare blade sa losowe, ja w Uraya mialem juz chyba z 10-12 rare bladów.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nie ma sensu żebyś trzymał te kryształy na nie wiadomo co. Zwłaszcza commony.

Opublikowano

Fakticznu. Zużyłem co mam i wypadły dwa rarki, dzięki. Gierka jest niesamowita, nie mogę się oderwać. 

Opublikowano

Jeden z lepszych Healerów, ale odblokować całe drzewko u gnoja trochę zajmuje.

Opublikowano
26 minut temu, Strife napisał:

Hmm, zawsze odnosilem wrazenie ze to jeden z latwiejszych bladów do masterowania, chyba jako pierwszego mialem go na lvl 5 i to dosc wczesnie.

Opublikowano
19 minut temu, Velius napisał:

Hmm, zawsze odnosilem wrazenie ze to jeden z latwiejszych bladów do masterowania, chyba jako pierwszego mialem go na lvl 5 i to dosc wczesnie.

jak masz zwyczaj mieć pełny magazynek potraw/jak odwiedzasz sklepy to przy okazji bierzesz wszystkiego na full - to masteruje się moment :)

Opublikowano
9 godzin temu, Strife napisał:

Ja nie miałem z nim problemu, u mnie najszybciej wymasterowany blade jakiego posiadam. Ale ja w sumie wylosowałem go pod koniec chaptera 5 lub na początku 6 - już nie pamiętam...