Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xenoblade Chronicles 2

Featured Replies

Opublikowano

Panowie gdzie można szybko podnieść poziom do 80 jestem na 64 bo jak na razie nie mam pomysłów? Dokładniej WT miejscówka i pkt przed blokadą jednej lokacji.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 266,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku re

• Nie zwalaj tego na starość mi idzie 35 lat, i nadal bawię się dobrze z takimi grami, a jeśli wstydzisz się swojego hobby przed dziewczyną to może czas zmienić zainteresowania, bo gierki nie są dla Cie

• Panowie wy tu się ze mnie śmiejecie, ale ja tu grę w końcu po tych 500h na liczniku ukończyłem. Choć śpieszę uspokoić, że to tylko w pierwszym przejściu więc jeszcze został mi new game+. I nie powiem

Opublikowano
17 minut temu, Xord napisał:

Panowie gdzie można szybko podnieść poziom do 80 jestem na 64 bo jak na razie nie mam pomysłów? Dokładniej WT miejscówka i pkt przed blokadą jednej lokacji.

ubijaj stworki o większym levelu niż masz - im większa różnica tym lepiej.

Opublikowano

Czy tylko mi pachnie tu duchem Xenogears? Rex kojarzy mi się z Feiem jak diabli a do tego te sladowe platfornówkowe elementy dają ciut aromatu wyżej wymienionej pozycji.

Opublikowano

Hee, dopiero pod koniec V chaptera dotarło do mnie, że postacią w pierwszy slocie stwruje gracz i nie musi to być Rex :sapek:

Levelowanie Blejdów będzie trochę łatwiejsze :potter: 

Opublikowano

@XordAle to nie powinno dziwić, szczególnie że za te gry odpowiada ta sama ekipa.

Quest Zenobii, a dokładniej jego zakończenie położyło mnie na łopatki:)...

Edytowane przez P-chan

Opublikowano

Lepsze to od Zeldy bo po niej zamierzam ogrywac.

A Zelda mnie juz zdarzyla rozlozyc gameplayem :banderas:

Opublikowano

Inne w kazdym aspekcie

Opublikowano

No jakies 300x lepsze od Zeldy. A jrpg gardziłem/ignorowałem od czasów pierwszego Kingdom Hearts, także tego. 

Pierwszy heart to heart z Wulfriciem w Leftherii xdd 

Good guy Wulfric. 

Opublikowano
20 godzin temu, Grabek napisał:

No jakies 300x lepsze od Zeldy.

Bój sie pana boga

Opublikowano
  • Autor

No, ale prawdę napisał.

Opublikowano

Zależy od uniwersum w którym żyjemy. 

Opublikowano

Mi się tam obie gry podobają tak samo, i każda jest po prostu najlepsza w swoim gatunku.

I dla mnie to dwie (do tego jeszcze dorzucam Automate) najlepsze gry w jakie grałem (ba nadal w jedną gram, a do drugiej od czasu do czasu wracam) w 2017 roku. I jedne z najlepszych gier mojego growego życia:obama:.

Opublikowano

Dla mnie tez xeno>>>>>zelda ale jrpg sprawily ze pokochalem konsole wiec niech bedzie ze moze nie jestem obiektywny

Opublikowano

Dla mnie osobiście Xenoblade  top 3 gier w jakie grałem jako seria. Dawiniej bym powiedział to o Metroid Prime lecz czasy się zmeniły i w grach upatruje czegoś więcej niż dawał mi MP. Xeno 2 jako gra jest dobra ładnie prowadzona jest historia tylko brakuje mi open world dostrzegłem to nie dawno oj brakuje jak diabli. Ogólnie świetna  seria i gdyby N zdecydowało sie wydac remastery 2 poprzedniczek z naciskiem na .... XCX. Pokochałbym wszystkie ...

Edytowane przez Xord

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

Bój sie pana boga

No może ze 250 razy lepsze. I tak lepsze fhui Panie Be. W Zeldzie po prostu wieje mi nudą, co z tego że mamy mega duży świat skoro mało w nim się dzieje. 

Opublikowano

Xeno2 robi wielką krzywdę innym tytułom, bo wszystkie inne gry po tym genialnym sztosiku:banderas: są co najwyżej bardzo dobre:whyyy:

Opublikowano

Z ciekawości sprawdzał ktoś ten easy mode?

Opublikowano

Tak się będzie prezentować okładka do standardowego wydania OST'a z Xeno 2

xenoblade_2_soundtrack_cover.jpg

Autorem jest Masatsugu Saito.

Edytowane przez P-chan

Opublikowano
16 godzin temu, P-chan napisał:

Tak się będzie prezentować okładka do standardowego wydania OST'a z Xeno 2

xenoblade_2_soundtrack_cover.jpg

Autorem jest Masatsugu Saito.

Coś im cycki pomniejszyli

Opublikowano
14 minut temu, adus1991 napisał:

Coś im cycki pomniejszyli

I tak wyglądałyby zdecydowanie korzystniej. Z wielkim uchem i talią osy, wyglądają jak (pipi)e karykatury,..... i wiem, że to Japonia, ale tandeta jest tandetą, a japońska sztuka różne ma oblicza -- ja zdecydowanie wole te bardziej stonowane.

Opublikowano

Kolejny minus dla gierki to wielkie uszy i talie osy.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Panowie czy ta walka dalej będzie do końca wyglądać jak w 3 rozdziale? Utknąłem tam, gierka mi się podoba w wielu aspektach ale ten system walki to chyba nie dla mnie, ciągle wolno.

Robię te kombosy różne i  hp szybciej spada stworkom, ale nadal za wolno żeby mieć fun z farmienia. A ja farmer okrutny jestem, stąd mój wielki smutek :(

Opublikowano

Moze zle cos robisz ze wolno, ja pod koniec gry zalowalem ze wszystko tak szybko rozwalam w pył. No i dopiero 3 chapter, połowy mozliwosci jeszcze nie masz wiec nie wiem na co to narzekanie, to jest jrpg :dunno:

Opublikowano

Mi od samego początku świetnie się grało jeżeli chodzi o starcia, w tutorialach jest wyłożone wszystko może uważniej czytaj.