Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Expanse - 2015 - SyFy

Featured Replies

Opublikowano

Może netflix kupi bo to byłby serial o wiele lepszy od 95% seriali na netflix (chodzi o netflix orginals)

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 20,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i jest teaser. Ale to wygląda       Premiera 13 grudnia.

• Byndż łocz bycz!!  Ok, szukalem serialu, ktory nie pozostawi posmaku fujary zdechlego skunksa po House MD, ktory niedawno ponownie skonczylem i wybor padl na The Expanse. Tak rzadko ogladam seriale,

Opublikowano
Godzinę temu, Rudiok napisał:

Skasowane po 3 sezonie. Będą próbować sprzedać serial do jakiejś innej stacji. 

http://deadline.com/2018/05/the-expanse-canceled-syfy-after-three-seasons-to-be-shopped-1202388026/amp/

Ech kurwa ich mać :smutas:

Trzymam  kciuki, żeby to Netflix zakupił, bo w przeciwnym razie będzie chujnia z bryndzą.

Opublikowano

Można było spodziewać się tego po SyFy. Stacja w sci-fi w nazwie z jednym porządnym serialem sci-fi na antenie (12 Monkeys) :dynia:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CO ZA PETARDA! Ten sezon jest tak dobry, że nie jestem w stanie opisać tego całym zdaniem. Jak jeszcze Amazon podkręci budżet to :obama: :fsg: 

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy najlepszy obecnie serial sci-fi może być jeszcze lepszy?

"It’s going to be more awesome. We no longer have the language restrictions. [We can] curse like a sailor. We don’t have the nudity restrictions… and the 4K and HDR will look amazing on Amazon. We’re no longer constrained by a 43-minute box. We can put some air into it, let things breathe a little bit more. So we’re excited to be on Amazon Prime.”

Nokoorva oczywiście :cool:

Opublikowano

Amazon hdr i 4k to pewniak. Do tego mam nadzieje że 3 sezon wpadnie do amazon prime lub netflix bo czekam :)

Opublikowano

Właśnie obejrzałem pierwszy sezon i mogę go śmiało polecić. Największą zaletą to fabuła, z odcinka na odcinek coraz bardziej wkrecająca. W tym elemencie twórcy nie musieli się napracować, bo jeżeli dobrze kojarzę, to serial oparty jest na podstawie książek. Żadna z postaci nie irytuje, efekty specjalne raczej na średnim poziomie, widać że kilka dodatkowych mln w budżecie zrobiłoby dobrze tej produkcji. Ogólnie bardzo mocne 7/10 i niebawem startuje z drugim sezonem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serial z końcem września zniknie z netflixa, co zaskoczeniem żadnym nie jest. 

Opublikowano

Czyli 3ci sezon pewnie wyląduje na amazonie. Szkoda, bo myślałem, że uda się jeszcze załapać.

Opublikowano
  • Autor

Od początku mówiłem, że wszyscy ci, grzecznie czekający aż trzeci sezon będzie na Netfliksie, się mogą nie doczekać :yao:

Opublikowano

Ja tam spokojnie poczekam. Skoro amazon 4 sezon będzie robić to ładnie całość wyląduje na amazon prime. I tak chcę książki nadrobić akurat pewnie się wyrobię. 

• 5 tygodni później...
  • 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ooo tak <3 Zdecydowanie jeden z ulubionych seriali. Z każdym sezonem ewoluuje i staje się lepszy. Nawet aktorzy, których nie mogłem zdzierżyć na początku później jakoś rozwijają skrzydła i grają ciekawiej. Idealne scifi jak dla mnie.