Opublikowano 11 maja 20186 l Może netflix kupi bo to byłby serial o wiele lepszy od 95% seriali na netflix (chodzi o netflix orginals)
Opublikowano 11 maja 20186 l Godzinę temu, Rudiok napisał: Skasowane po 3 sezonie. Będą próbować sprzedać serial do jakiejś innej stacji. http://deadline.com/2018/05/the-expanse-canceled-syfy-after-three-seasons-to-be-shopped-1202388026/amp/ Ech kurwa ich mać Trzymam kciuki, żeby to Netflix zakupił, bo w przeciwnym razie będzie chujnia z bryndzą.
Opublikowano 11 maja 20186 l Można było spodziewać się tego po SyFy. Stacja w sci-fi w nazwie z jednym porządnym serialem sci-fi na antenie (12 Monkeys)
Opublikowano 21 maja 20186 l https://www.cinemablend.com/television/2423362/the-expanse-saved-from-cancellation-renewed-for-season-4-at-amazon Sakramencki kamień z serca mi spadł.
Opublikowano 31 maja 20186 l CO ZA PETARDA! Ten sezon jest tak dobry, że nie jestem w stanie opisać tego całym zdaniem. Jak jeszcze Amazon podkręci budżet to
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Jestem po Finale i chcę więcej Edytowane 29 czerwca 20186 l przez Figuś
Opublikowano 24 lipca 20186 l Czy najlepszy obecnie serial sci-fi może być jeszcze lepszy? "It’s going to be more awesome. We no longer have the language restrictions. [We can] curse like a sailor. We don’t have the nudity restrictions… and the 4K and HDR will look amazing on Amazon. We’re no longer constrained by a 43-minute box. We can put some air into it, let things breathe a little bit more. So we’re excited to be on Amazon Prime.” Nokoorva oczywiście
Opublikowano 25 lipca 20186 l Amazon hdr i 4k to pewniak. Do tego mam nadzieje że 3 sezon wpadnie do amazon prime lub netflix bo czekam :)
Opublikowano 25 lipca 20186 l Właśnie obejrzałem pierwszy sezon i mogę go śmiało polecić. Największą zaletą to fabuła, z odcinka na odcinek coraz bardziej wkrecająca. W tym elemencie twórcy nie musieli się napracować, bo jeżeli dobrze kojarzę, to serial oparty jest na podstawie książek. Żadna z postaci nie irytuje, efekty specjalne raczej na średnim poziomie, widać że kilka dodatkowych mln w budżecie zrobiłoby dobrze tej produkcji. Ogólnie bardzo mocne 7/10 i niebawem startuje z drugim sezonem.
Opublikowano 2 września 20186 l Serial z końcem września zniknie z netflixa, co zaskoczeniem żadnym nie jest.
Opublikowano 2 września 20186 l Czyli 3ci sezon pewnie wyląduje na amazonie. Szkoda, bo myślałem, że uda się jeszcze załapać.
Opublikowano 2 września 20186 l Autor Od początku mówiłem, że wszyscy ci, grzecznie czekający aż trzeci sezon będzie na Netfliksie, się mogą nie doczekać
Opublikowano 2 września 20186 l Ja tam spokojnie poczekam. Skoro amazon 4 sezon będzie robić to ładnie całość wyląduje na amazon prime. I tak chcę książki nadrobić akurat pewnie się wyrobię.
Opublikowano 19 lipca 20195 l ooo tak <3 Zdecydowanie jeden z ulubionych seriali. Z każdym sezonem ewoluuje i staje się lepszy. Nawet aktorzy, których nie mogłem zdzierżyć na początku później jakoś rozwijają skrzydła i grają ciekawiej. Idealne scifi jak dla mnie.