Skocz do zawartości

The Expanse - 2015 - SyFy

Featured Replies

Opublikowano

Może netflix kupi bo to byłby serial o wiele lepszy od 95% seriali na netflix (chodzi o netflix orginals)

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 19,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i jest teaser. Ale to wygląda       Premiera 13 grudnia.

• Byndż łocz bycz!!  Ok, szukalem serialu, ktory nie pozostawi posmaku fujary zdechlego skunksa po House MD, ktory niedawno ponownie skonczylem i wybor padl na The Expanse. Tak rzadko ogladam seriale,

Opublikowano
Godzinę temu, Rudiok napisał:

Skasowane po 3 sezonie. Będą próbować sprzedać serial do jakiejś innej stacji. 

http://deadline.com/2018/05/the-expanse-canceled-syfy-after-three-seasons-to-be-shopped-1202388026/amp/

Ech kurwa ich mać :smutas:

Trzymam  kciuki, żeby to Netflix zakupił, bo w przeciwnym razie będzie chujnia z bryndzą.

Opublikowano

Można było spodziewać się tego po SyFy. Stacja w sci-fi w nazwie z jednym porządnym serialem sci-fi na antenie (12 Monkeys) :dynia:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CO ZA PETARDA! Ten sezon jest tak dobry, że nie jestem w stanie opisać tego całym zdaniem. Jak jeszcze Amazon podkręci budżet to :obama: :fsg: 

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy najlepszy obecnie serial sci-fi może być jeszcze lepszy?

"It’s going to be more awesome. We no longer have the language restrictions. [We can] curse like a sailor. We don’t have the nudity restrictions… and the 4K and HDR will look amazing on Amazon. We’re no longer constrained by a 43-minute box. We can put some air into it, let things breathe a little bit more. So we’re excited to be on Amazon Prime.”

Nokoorva oczywiście :cool:

Opublikowano

Amazon hdr i 4k to pewniak. Do tego mam nadzieje że 3 sezon wpadnie do amazon prime lub netflix bo czekam :)

Opublikowano

Właśnie obejrzałem pierwszy sezon i mogę go śmiało polecić. Największą zaletą to fabuła, z odcinka na odcinek coraz bardziej wkrecająca. W tym elemencie twórcy nie musieli się napracować, bo jeżeli dobrze kojarzę, to serial oparty jest na podstawie książek. Żadna z postaci nie irytuje, efekty specjalne raczej na średnim poziomie, widać że kilka dodatkowych mln w budżecie zrobiłoby dobrze tej produkcji. Ogólnie bardzo mocne 7/10 i niebawem startuje z drugim sezonem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serial z końcem września zniknie z netflixa, co zaskoczeniem żadnym nie jest. 

Opublikowano

Czyli 3ci sezon pewnie wyląduje na amazonie. Szkoda, bo myślałem, że uda się jeszcze załapać.

Opublikowano
  • Autor

Od początku mówiłem, że wszyscy ci, grzecznie czekający aż trzeci sezon będzie na Netfliksie, się mogą nie doczekać :yao:

Opublikowano

Ja tam spokojnie poczekam. Skoro amazon 4 sezon będzie robić to ładnie całość wyląduje na amazon prime. I tak chcę książki nadrobić akurat pewnie się wyrobię. 

• 5 tygodni później...
  • 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ooo tak <3 Zdecydowanie jeden z ulubionych seriali. Z każdym sezonem ewoluuje i staje się lepszy. Nawet aktorzy, których nie mogłem zdzierżyć na początku później jakoś rozwijają skrzydła i grają ciekawiej. Idealne scifi jak dla mnie.