Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Były, tak, zapewne o to im chodziło. I przez to mają cierpieć normalni gracze? Fuck it, na nic się to "zabezpieczenie" nie zdało. Dlatego CFW jak najbardziej pochwalam i przyjmuję z otwartymi rękoma, a jakiekolwiek jojczenie że ojej biedne Nintendo teraz ludzie będą piracić to można tylko śmiechem zbyć.
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l 2 minuty temu, raven_raven napisał: Były, tak, zapewne o to im chodziło. I przez to mają cierpieć normalni gracze? Fuck it, na nic się to "zabezpieczenie" nie zdało. Dlatego CFW jak najbardziej pochwalam i przyjmuję z otwartymi rękoma, a jakiekolwiek jojczenie że ojej biedne Nintendo teraz ludzie będą piracić to można tylko śmiechem zbyć. Piracili na kazdej konsoli..., a i tak bylo spoko i kapuchy nie tracili.
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Zobaczymy jak będzie z emulacją. Na Wii myślę że za mało na 100% mocy.
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l 13 minut temu, Kriss_Hietala napisał: Myślicie, że da radę gry z androida lub ios odpalić? Jesli jest jakis soft, ktory odpala emulator androida (tak jak na PC) na linuxie to tak.
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Póki co nie ma Androida śmigającego na Switchu, ale myślę, że powstanie takowego jest kwestią czasu, jako, że tak naprawdę to jest po prostu tablet.
Opublikowano 9 maja 20186 l Na razie sobie szykuje... Jeszcze dokleic musze sobie spinacz i bedzie czekac na cos bardziej dedykowanego. Sam goly linux mnie nie rajcuje, wystarczy, ze w pracy musze od czasu do czasu sie z nim babrac
Opublikowano 9 maja 20186 l 4 godziny temu, Raptor napisał: Sie cos wydrykowalo... :O Jeśli mogę spytać to co to za ustrojstwo?
Opublikowano 9 maja 20186 l https://sekurak.pl/nintendo-switch-dostepny-jest-exploit-dajacy-wykonanie-dowolnego-kodu-z-pelnymi-uprawnieniami/ Moj wydruk 3D.
Opublikowano 9 maja 20186 l O, nie wiedziałem, że ten exploit wykorzystuje takie cuda wianki. Jakby Dolphin działał na Switchu sensownie to byłby to banderas nad banderasy. Edytowane 9 maja 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 9 maja 20186 l Troche na to licze bo mimo, ze mam tabun gier to nie zawsze mam cale okablowanie lub dzialajacy zasilacz. Nie wspominajac juz o opcji grania przenosnie w to wszystko (a stacjonarnie u mnie kuleje). Jednak jak widze, ze Online daje save w chmurze oraz klasyki, to moze doczekamy sie gierek od N rowniez i GC.
Opublikowano 9 maja 20186 l Ja sobie sprawiłem maszynkę do emulacji on the go i odpala nawet gierki z Wii: Minus taki że muszę jeszcze poczekać, albo do końca maja albo do początku czerwca. Edytowane 9 maja 20186 l przez NemoKOF
Opublikowano 9 maja 20186 l W gierkach od Wii w górę z emulacją jest zasadniczy problem: sekcje wymagające żyroskopów. Z tego powodu sprawiłem sobie Wiilota jako kontroler do gierek z Wii i olałem CEMU na rzecz Switcha
Opublikowano 9 maja 20186 l Do Galaxy potrzebujesz tylko ruchu potrząsającego który to możesz pod Dolphinem przypisać do przycisku. W chinach, gdzie galaxy wyszło na nVidia Shield jest to rozwiązane identycznie. Natomiast celowanie w Metroid Prime można mieć spokojnie po myszką/prawą gałką.
Opublikowano 9 maja 20186 l 9 minut temu, NemoKOF napisał: Do Galaxy potrzebujesz tylko ruchu potrząsającego który to możesz pod Dolphinem przypisać do przycisku. W chinach, gdzie galaxy wyszło na nVidia Shield jest to rozwiązane identycznie. A tego to nie wiedziałem, takie pływanie płaszczką w jedynce na padzie przyprawiało mnie o udar z nerwów. Co kto woli.
Opublikowano 9 maja 20186 l @raven_raven coś dla ciebie https://gbatemp.net/threads/checkpoint-save-manager-released-for-nintendo-switch.503370/
Opublikowano 14 maja 20186 l 5 godzin temu, Johnny Bravo napisał: Ciekawe jaka będzie cena tego cuda. Ponoć 30 dolców.