Opublikowano 18 lipca 20168 l Siódmy sezon zadebiutuje dopiero latem 2017http://naekranie.pl/aktualnosci/gra-o-tron-oficjalnie-opozniona-przyblizona-data-premiery-i-liczba-odcinkow-943271
Opublikowano 30 lipca 20168 l Casey Bloys, dyrektor programowy HBO podczas TCA, potwierdził koniec serialu oraz wyjawił ciekawą informację o ewentualnych planach na przyszłość serialu Gra o tron. Casey Bloys przede wszystkim potwierdził, że 8. sezon będzie ostatnim i będzie to zakończenie tej historii. Wspomniał ponownie o tym, że 7. sezon będzie mieć 7 odcinków, ale nie chciał wyjawić liczby odcinków finałowego sezonu. W plotkach mówiono o 6 odcinkach. – Tak, prowadzący producenci wykonawczy mają określony plan na odpowiednią liczbę sezonów, które chcą zrealizować. Jeśli namówiłbym ich na więcej, wziąłbym z 10 sezonów, ale to oni tutaj rządzą i decydują, co mogą zrobić i jak mogą zrobić najlepszą wersję serialu. Przyznaje jednak, że rozmawiają o ewentualnym spin-offie. – Rozmawialiśmy o tym. Jest to coś, czemu nie jestem przeciwny, ale musi to mieć kreatywny sens. Jestem na to otwarty. Twórcy też nie są przeciwni, ale na razie nie ma konkretnych planów. Z uwagi na opóźnienie premiery 7. sezon serialu Gra o tron po raz pierwszy nie będzie on brany pod uwagę w nominacjach do Emmy w roku, w którym jest emitowany. Zdjęcia do następnego sezonu odbędą się w Irlandii Północnej, Hiszpanii i na Islandii. 7. sezon zadebiutuje latem 2017 roku. http://naekranie.pl/aktualnosci/gra-o-tron-oficjalnie-zakonczona-bedzie-spin-off-1020091
Opublikowano 11 listopada 20168 l Ale wiecie że kilka dni temu wyciekły zdjęcia z planu nowego sezonu, prawda? Dam w spoilerze jedno bo więcej nie trzeba. Od razu mówie że dosyć mocny spoiler Edytowane 16 listopada 20168 l przez wojnar
Opublikowano 9 grudnia 20168 l nowy sezon gry o srom może być ciekawy :> EDIT jak by co to nie jest zdjęcie z GOT tylko prywatna fotka maisie mająca chronić delfiny (lol) ale ogolnie maisie ma już powyżej 18 lat, wiec może oficjalnie pokazać cycka w serialu mam nadzieje że twórcy wezmą to pod uwagę xDDD Edytowane 9 grudnia 20168 l przez Yano
Opublikowano 9 marca 20178 l Kolejny sezon serialu a książkowej kontynuacji ani widu ani słychu. Niech ten stary cap ogarnie się w końcu i wyda Wichry Zimy, ile można czekać.
Opublikowano 9 marca 20178 l Martin ostatnio przyrzekał na prochy przodków, że nowa książka na pewno wyjdzie w tym roku.
Opublikowano 10 marca 20178 l Jakoś tak mi się kojarzy, że premiera jest zawsze koło marca, więc jak teraz przesunęli kilka miesięcy to za rok będzie podobnie
Opublikowano 10 marca 20178 l To źle kojarzysz. Standardowo premiera każdego sezonu była w okolicach początku kwietnia. Tym razem opóźnili o 3 miesiące, ale nie przez terminy wydania książek czy coś. Po prostu w tym sezonie ma być sporo więcej zimowych scen i czekali na korzystniejsze warunki do filmowania.
Opublikowano 7 maja 20177 l hmm, rzecyzwiście, ta niby grała w jakimś serialu gra o tron. Tak patrze na ta gnide z eden lake to jednak tą z cyberbully skrzywdziłem, tamta to wieksza repeta, ale uroda typowo angielska.
Opublikowano 8 maja 20177 l Nigdy nie oglądałem Gry o Tron, ale przewijały mi się czasem obrazki i zawsze myślałem że to chłopiec xD