Opublikowano 12 marca 20178 l Skończyłem skrobać łazienkę. Jak zwykle, niektóre elementy idzie dopolerować do czysta w parę minut, a niektóre to udręka.Macie tajne sposoby na szybę prysznicową i zacieki? Do akcji wkracza ocet, spray do szyb, szmatka, na końcu suchy papier. Pucuję 20 minut, wychodzę na kielicha, wracam, a tam znowu widoczne ślady kamienia i zacieki Za to kibelek ładnie do czysta idzie zrobić Domestosem, kamień na bateriach schodzi od Dr Beckmanna, pleśń z fug od Fini w sprayu, rdza na mydelniczce - Tytan do rdzy.Jak ktoś ma sprawdzone eliksiry do czystości wnętrz wszelkiego rodzaju, to pisać :ok: Podobnie jak coś głośno reklamowanego okazuje się bublem. W tygodniu muszę jechać po zapasy chemikaliów to przyda się info. Edytowane 12 marca 20178 l przez _Red_
Opublikowano 12 marca 20178 l Jak ktoś ma sprawdzone eliksiry do czystości wnętrz wszelkiego rodzaju, to pisać żona
Opublikowano 12 marca 20178 l pucuję 20 minut, wychodzę na kielicha, wracam, a tam znowu Dr Beckmanna na mydelniczce muszę jechać
Opublikowano 12 marca 20178 l Nowe mieszkanko i pleśń w łazience? uuuuuuuuuuuuuuu KTOŚ PRZYOSZCZĘDZIŁ NA WENTYLACJI
Opublikowano 12 marca 20178 l Autor Jak ktoś ma sprawdzone eliksiry do czystości wnętrz wszelkiego rodzaju, to pisać żona No to się rozumie samo przez się, ale na drodze losowania ( ) mi przypadła łazienka, ją czeka szorowanie balkonu po zimie Bizeł - wentylacja jest z defaultu montowana w kilku pomieszczeniach, nie mam tu nic do wyboru. Sprawna jest, były właśnie badania. Kropki grzyba na fudze w dolnej części kabiny robią się mimo tego. Edytowane 12 marca 20178 l przez _Red_
Opublikowano 12 marca 20178 l Dobra dobra wiemy jak to było. "Redziku mój redziku. Myślisz o lodziku? Wyczyść kamień na brodziku" Edytowane 12 marca 20178 l przez maciucha
Opublikowano 12 marca 20178 l Ja używam do łazienki Froscha winogronowego. Dobrze doczyszcza kamień i nie ma duszącego zapachu. Polecam.
Opublikowano 12 marca 20178 l Skończyłem skrobać łazienkę. Jak zwykle, niektóre elementy idzie dopolerować do czysta w parę minut, a niektóre to udręka. Macie tajne sposoby na szybę prysznicową i zacieki? Do akcji wkracza ocet, spray do szyb, szmatka, na końcu suchy papier. Pucuję 20 minut, wychodzę na kielicha, wracam, a tam znowu widoczne ślady kamienia i zacieki Za to kibelek ładnie do czysta idzie zrobić Domestosem, kamień na bateriach schodzi od Dr Beckmanna, pleśń z fug od Fini w sprayu, rdza na mydelniczce - Tytan do rdzy. Jak ktoś ma sprawdzone eliksiry do czystości wnętrz wszelkiego rodzaju, to pisać :ok: Podobnie jak coś głośno reklamowanego okazuje się bublem. W tygodniu muszę jechać po zapasy chemikaliów to przyda się info. TY BUCU przeciez pytales sie o szprej do szyb pryszn, na poczatku tego dzialu i napisalem ci ze schodzi tylko od tego tescowego.
Opublikowano 12 marca 20178 l Autor Po prostu ci nie ufałem :( Jeszcze by mi się super hartowane szkło od walk-inu rozpuściło.
Opublikowano 12 marca 20178 l co za pedał, jak mi nie zaufasz to nigdy nie bedziesz wiedzial co to zycie bez zaciekow i kamienia
Opublikowano 12 marca 20178 l Autor JA PEDAŁ? GARDZE NIMI Byś widział co z pedałami robiliśmy w Cock Camp Quentin. Edytowane 12 marca 20178 l przez _Red_
Opublikowano 13 marca 20178 l Red ma grzybiarza w lazience, creepy Edytowane 13 marca 20178 l przez kanabis
Opublikowano 13 marca 20178 l To co ty masz za szybę w tym walk-inie? 300zł za nią zapłaciłeś? Ściągam tylko wodę ściągaczką i koniec roboty. Szyba od wewnątrz jest pokryta jakimś gównem, na którym się nic nie zbiera.
Opublikowano 13 marca 20178 l Gorzej jak zapomni Ci sie pare razy ściągnąć wode to pozniej czeka Cie szorowanko.
Opublikowano 13 marca 20178 l Autor Szyby były raczej z wyższej półki, są niby pokryte warstwą ochronną. W okolicy musi byc twarda woda, bo baterie mam tez w osadzie po 2 tygodniach :(
Opublikowano 13 marca 20178 l w pojemniku po mr muscle (lub czymś podobnym) mam czysty ocet i raz na dwa miesiące spryskam tym całą kabinę od środka + baterię i schodzi cały kamień bez szorowania, należy to robić w rękawiczkach bo ocet potrafi konkretnie zeżreć dłonie. Edytowane 13 marca 20178 l przez Wieslaw