Opublikowano 16 czerwca 20177 l No bardzo sterylnie wyglada ten gameplay, bardziej to wyglada na proof of concept niz pelnoprawna rozgrywke.
Opublikowano 16 czerwca 20177 l A dla mnie na odwrot, the surge wydaje sie do bolu przecietne i generyczne, tutaj przynajmniej jest jeszcze swiadomosc ze gra jest w bardzo wczensiej fazie produkcji. Nawet nie będę próbował przekonać Cię, jak bardzo się mylisz. Chciałbym, ale chyba by mi się to nie udało...
Opublikowano 16 czerwca 20177 l Wygląda trochę jak Soul Sacrifice na Vitę, plus setting rodem z pierwszego Darksiders. Ale faktycznie, na razie straszna bieda, choć i tak postęp w temacie mocy ciosów i detekcji kolizji, w porównaniu do pierwszego gameplay trailera. Będę obserwował, ale mają przed sobą jeszcze dużo roboty.
Opublikowano 1 lipca 20177 l Autor Nie bijcie, ale podoba mi się ten tytuł. Jest to nowe, japońskie IP i w dodatku nie wygląda aż tak sztampowo. Wyczuwam takiego fajnego średniaka, którego będę miło wspominał.
Opublikowano 1 lipca 20177 l Graficznie lepiej jak poprzedni fragment, ale system walki póki co bida z nyndzą...
Opublikowano 2 lipca 20177 l Tak średnio jak dla mnie, ale akurat walka wygląda przede wszystkim bardzo płynnie, w przeciwieństwie do szrotów od deck13.
Opublikowano 2 lipca 20177 l Tak średnio jak dla mnie, ale akurat walka wygląda przede wszystkim bardzo płynnie, w przeciwieństwie do szrotów od deck13. Tak średnio jak dla mnie, ale akurat walka wygląda przede wszystkim bardzo płynnie, w przeciwieństwie do szrotów od deck13. Co z tego, że walka płynna skoro kompletnie nijaka? No chyba, że nie pokazali jej wszystkich niuansów. Brak backstabów, kontr itp...Tylko bezmyślne walenie, uniki i rollowanie. A odnośnie The Surge to kompletnie się mylisz. Walka bardzo płynna (na prosiaku) i miodna.
Opublikowano 3 lipca 20177 l Giera od twórców God Etara. Jest szansa, że jak skończą będzie coś co wypełni niszę soulową na przyszły rok.
Opublikowano 21 września 20177 l Wolałbym dalej rycerzyków/BB2 ale chyba te mangosolsy będą grane mimo designu który do końca mi nie siedzi.
Opublikowano 21 września 20177 l Mi stylistyka odpowiada, ale ku,rwa(pipi) już pod siebie z kolejnej soulslike gierki z turlaniem się w koło bossa.
Opublikowano 21 września 20177 l Nie rozumiem czemu w tym tytule nie ma uników jak w bb. Zdecydowanie lepiej by to wyglądało i pasowało do klimatu. Ale nie, jesteśmy pseudo wampirami i turlamy się jak debile.
Opublikowano 20 maja 20186 l Gierka chyba powinna zostać przeniesiona do kącika souli. Z przecieków wynika, że ma mieć premiere w lipcu. Nowy świeży gameplay sprzed 2 dni z bardziej dopracowanej wersji:
Opublikowano 18 września 20186 l Ta gra wychodzi 28 czy nie? Na forum cisza bo to nie kolejny samograj assasinman itp a pograłbym bo nie mam w co na ps4. Edit: mogłem przeczytać post wyżej jednak przesunięta i dobrze. Lepiej jak nie ma dobrych gier za często więcej piniążków zaoszczędzę. Edytowane 18 września 20186 l przez devilbot
Opublikowano 18 września 20186 l Development hell much w przypadku tej gry chyba. Ja nie czekam bo klony soulsbornów to raczej sraka zazwyczaj.
Opublikowano 18 września 20186 l Jaońskich klonów soulsów chyba nie ma zbyt wiele. Japończycy znają się na gameplayu chociaż reklamować to twórcą god eatera to imo antyreklama. Ja tam czekam i będę grał.