Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dajcie znać, jak będzie można zacząć handlować w 18 przed premierą.

Edytowane przez Blaise

• Odpowiedzi 589
  • Wyświetleń 76 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• PlastikowySmalec
    PlastikowySmalec

Masakryczne dno, niżej upaść się nie da, najgorszy PES jest lepszy od najlepszej fify

• przeraża mnie ta odsłona xD może przenieście ten temat do gier wyścigowych :D :d :D godny konkurent dla Gran Turismo Sport   to jest czyściutki arcade, osobiście po kilku meczach nazywam to Janusz 1

• Matriks_1111
    Matriks_1111

No dobra, ale wyprostujmy kilka kwestii, bo mam wrażenie, że oglądaliśmy ten sam filmik, a każdy zrozumiał coś innego. Drop z paczek to średnio 2-2,5 ikony na 1 mln FP - nie jest to za dużo, biorąc po

Opublikowano

Widzieli? Henrym tez bym pogral... Podobno ma byc tez polska ikona, czyli pewnie Boniek ktory juz jest od paru lat w klasycznej XI

Opublikowano

HAHA beka, okładka z Ronaldo miała być a ten pewnie odejdzie z Realu CO TERAS EA?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

14stke miło wspominam, no może poza główkami :D miałem koks skład a jak były problemy to Mandzukic czekał na ławce xD

Opublikowano

oj oj oj ta gra się zmieni znacząco tym razem bo ruszyli drybling :o zaczynam się jarać :sorcerer:

coprawda te wszystkie obiegi i zejścia na boki były wcześniej pod prawym stickiem ale były koślawe i raczej trudne do wciśnięcia w środku szybkiej akcji, teraz może być lepiej

Opublikowano

Animacje nadal jak drewno wyglądają.

Opublikowano

No takie cos to sie zawsze robilo w starych Pesach wlasnie.

Dzis Lacazette tak cale boisko obieglem

A to dobra zmiana. A uber trikow to ja nigdy praktycznie nie uzywalem bo w fife to zawsze wygladalo jak w street. Wole obejscie, koleczko itd.

Opublikowano

Kopig pewnie z AI na easy gra i kozaczy

Opublikowano

Fajnie by bylo zagrac z cpu 1vs1 ale jest tylko online, betonie. Nawet nie wiesz co plusujesz. Czysty jemnioł warzywny.

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

Fajnie by bylo zagrac z cpu 1vs1 ale jest tylko online, betonie. Nawet nie wiesz co plusujesz. Czysty jemnioł warzywny.

hahahhahaha jezu skąd wiedziałem, że nie załapiesz i się ztriggerujesz xD

Opublikowano

Aha. Hahahaha popłakałem sie ze smiechu. Ty to jestes Bartuś. Fajnie ze jestes na forumku. To taki klimacik dodaje, mmm cudnie. Zuch chlopak. Masz plusik :*

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

Kopig bez ciebie też by nie bylo tak barwnie, nigdy sie nie zmieniaj:*

Opublikowano

pierw jaranko bramka z wolnego co strzela kazdy leszcz, pajgi to np z wolnych celuje lepiej niz z karnego, co strzal gol, teraz jaranko dryblingiem na 40metrow gdzie minal calychdwoch obroncow na easy z kompem, do tego trigger bo logo pesa trwa pol sekundy xddd

dobry gimbus, dobry, taki pocieszny

Opublikowano

wg mnie całkiem ok, pewnie chcieli urozmaicić te pozycje

jutro info o UT, zobaczymy co tam nowego wysmażyli

Opublikowano

Ruchajcie mnie w oczy

20476466_1368823063214220_65818463069729

20626098_1087179554750348_13394508083662

Za godzine sie dowiemy czy to prawda ale chyba tak bo francuski oddzial ea napisal zeby nie martwic sie LW dla Henrego xd